02 / 05 / 2024

ahmet güner sayar kimdir

ahmet güner sayar kimdir

Esenler'de "Teori ile Pratik Arasında Şehir" programında konuşan Prof. Dr. Ahmet Güner Sayar, "Şehirlerde milli kimliği muhafaza etmek lâzım. Merkezi İstanbul'da dikey yapılaşma haramdır" dedi.

Dünya Gazetesi Maslak'taki ofisinden bugün çıkarıldı: Kira krizi yaşayan gazete Umut Güner'e satıldı!

Mali sıkıntılar nedeniyle bugün Maslak'ta bulunan ofislerinden çıkarılan Dünya Gazetesi'nin yeni sahibinin de Umut Güner olduğu belirtildi. 

Güner Kardeşler Yol Asfaltlama İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güner Kardeşler Yol Asfaltlama İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Habil Güner tarafından kuruldu.

TMO’nun günlük hububat alımı 220 bin tonu gördü! Buğday fiyatları yükseliyor! Çiftçiler dikkat! 

TMO Genel Müdürü Ahmet Güldal, hububat alımlarına ve buğday fiyatlarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. İşte o açıklamalar...

TMO günlük hububat alım kapasitesini yükseltiyor! Çiftçiler hemen bakın! 

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) Genel Müdürü Ahmet Güldal, son dakika açıklamasında "Mardin'de alım yerlerimizin ve depolarımızın kapasitesini birkaç kat artırıyoruz" bilgilerini paylaştı. 

Göksoy Hafriyat İnşaat Otomotiv Akaryakıt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Göksoy Hafriyat İnşaat Otomotiv Akaryakıt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nihat Göksoy ve Ahmet Göksoy ortaklığında kuruldu.

Cmr Güner İnşaat Temizlik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cmr Güner İnşaat Temizlik Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Birgül Batur ve Harun Güner ortaklığında kuruldu.

Gülmez’den kentsel dönüşüm yapacak müteahhitlere çok önemli uyarı!

Gülsan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Gülmez, kentsel dönüşümün önündeki en büyük engellerden birinin de varis davaları olduğunu hatırlatarak, müteahhitlere çok önemli bir uyarıda bulundu.

Gökçe İnovasyon Yapı Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökçe İnovasyon Yapı Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Gökçe, Erkan Yılmaz ve Hasan Başçuhadar ortaklığında kuruldu.

Ascons İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ascons İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Güner Tan ve Serbülent Ilık ortaklığında kuruldu.

Gömeç Yapı Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Gömeç Yapı Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de Ahmet Gömeç tarafından kuruldu!

Güner 25 İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güner 25 İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Metin Güner tarafından kuruldu.

Gün Hediyelik Eşya Turizm Gıda Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Gün Hediyelik Eşya Turizm Gıda Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi Beşiktaş’ta 3 milyon 750 bin TL sermaye bedeli ile Umut Güner tarafından açıldı.

Cem Hakko, Kaan Namlıcı ve Jaklin Güner yeni şirket kurdu!

Cem Hakko, Kaan Namlıcı ve Jaklin Güner yeni şirket kurdu. Residence43 Otelcilik Ve Turizm İşletmeleri Anonim Şirketi Üsküdar'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile kuruldu.

ahmet güner sayar kimdir Haberi

ahmet güner sayar kimdir

ŞEHİRLERDE MİLLİ KİMLİK KORUNMALI


Esenler'de "Teori ile Pratik Arasında Şehir" programında konuşan Prof. Dr. Ahmet Güner Sayar, "Şehirlerde milli kimliği muhafaza etmek lâzım. Merkezi İstanbul'da dikey yapılaşma haramdır" dedi.

Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülleri töreninde Ordinaryus Prof. Dr. Ahmet Süheyl Ünver için verilen Vefa Ödülü'nü Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın elinden alan Prof. Dr. Ahmet Güner Sayar, Esenler'de düzenlenen bir programda konuştu. Esenler Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü'nce Dr. Kadir Topbaş Kültür Sanat Merkezi'nde gerçekleşen programda Sayar, "Teori ile Pratik Arasında Şehir"i anlattı. Programa Esenler Belediye Başkanı Yardımcısı Dr. Hasan Taşçı, Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Cemal Bolat ve vatandaşlar katıldı.

MEZARLIK KÜLTÜRÜMÜZ PERİŞAN OLDU

Suriçi'nin ve mezarlıkların geçmişten günümüze öneminden bahseden Prof. Dr. Ahmet Güner Sayar, "Merkezi İstanbul çok önemli. Bugün için değil belki ama...