01 / 07 / 2024

Ahmet Hamdi Bir

Ahmet Hamdi Bir

Rikas İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Hamdi Bir ve Muammer Aslan ortaklığıyla 500 bin TL sermaye ile 2 Temmuz'da Tuzla, Aydınlı Mahallesi'nde kuruldu.

Deprem bilimci Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan uyardı: 6.7'lik depremler oldu, yeni bir depremin olması şaşırtmaz!

Jeofizik Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, bir ili işaret ederek " Gelecek 10 yıl içinde ilde olacak bir deprem şaşırtıcı olmaz" dedi. İşte Ercan'ın o paylaşımı ve gelen yorumlar...

Naci Görür 'İstanbul'da her an 7'den büyük bir deprem olabilir' dedi' Övgün Ahmet Ercan, 'kanıt gösterin' cevabını verdi

Milyonlarca insan olası İstanbul depremi ile ilgili uzmanların yorumlarını takip etmeye devame diyor. Konuyla ilgili Naci Görür 'İstanbul'da her an 7'den büyük bir deprem olabilir' dedi' Övgün Ahmet Ercan, 'kanıt gösterin' cevabını verdi. 

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan o ili işaret etti: Bir depreme gebedir!

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan bugün saat 06.09'da Hakkari- Kayalık Çukurca'da olan 4.3 şiddetindeki depremle ilgili değerlendirme yaparak '' Gelecekte M7 dolayında bir depreme gebedir.'' dedi. 

Prof. Dr. Ahmet Serbes uyardı: Erken uyarı sistemi bir deprem tahmini değildir!

Gemlik Körfezi'nde meydana gelen ve İstanbul'da da hissedilen 5.1 ve 4.5 büyüklüğündeki iki deprem öncesi bazı cep telefonlarına deprem olacağı yönünde uyarı mesajı gitti. Telefonlara giden erken uyarı mesajıyla ilgili Prof. Dr. Ahmet Serbes, bu uygulamanın bir deprem tahmini olmadığını söyledi. 

Prof. Dr. Ahmet Ercan, her an deprem olabilecek yerleri bir bir açıkladı! Deprem sinyalleri nerelerden geliyor? 

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, yeni deprem sinyali olan yerleri bir bir açıkladı. Peki deprem sinyalleri nerelerden geliyor? 

Ahmet Ercan: Ankara için olağan bir depremdir!

Deprem uzmanı Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, dün gece Ankara'da yaşanan 4.7 büyüklüğündeki deprem için, "Ankara için olağan bir depremdir. Ardından daha büyük bir depremin gelmesi şaşırtıcı olur" diye konuştu.

Fatih'te çeşmenin yerine apartman yapılmış!

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Mahir Polat, AKP İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı'nın, kitabesine babası Ahmet Zeki Çamlı'nın adını eklediği tarihi I. Mahmud Çeşmesi'ne ilişkin yeni belgeler paylaştı. 

Ahmet Ercan: İzmir kırığı 7 ve 7.3 büyüklüğünde bir deprem üretecek!

Deprem uzmanı Jeofizik Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, İzmir Kırığı'nın mutlaka 7 ve 7.3 büyüklüğünde bir deprem üreteceğini vurguladı.

İdlib gerginliği Rusya’ya domates sevkiyatını vurdu!

Doğu Karadeniz İhracatçılar Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Hamdi Gürdoğan, Türk ihracatçıların Rusya’ya domates sevkiyatında zorluklarla karşılaştığını ifade etti. “İlişkiler İdlib nedeniyle bozuluyor” diyen Gürdoğan, gönderilen malların kota olmadığı gerekçesiyle geri döndüğünü ekledi.

Ahmet Hakan: Taksim'de bir tarafta cami olsun, bir tarafta kilise!

Hürriyet yazarlarından Ahmet Hakan'ın, Taksim'de inşaatı devam eden camii ele aldığı ve yetkililere "Hamburgerci dükkânlarının önünü kapattığı bir kilise var orada... Onun önü açılamaz mı?" sorusunu yönelttiği yazısı...

Ahmet Hamdi Tanpınar’ın evine 'bu binada yaşadı' tabelası asıldı!

Yazar Ahmet Hamdi Tanpınar’ın İstanbul Gümüşsuyu’nda yer alan evine ‘Ahmet Hamdi Tanpınar bu binada yaşadı’ tabelası asıldı.

BESA'nın acı günü! Salih Bezci'nin babası Durali Bezci vefat etti!

BESA Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci’nin babası Durali Bezci bugün vefat etti. Merhum Durali Bezci’nin cenazesi 17 Aralık Salı günü öğle namazına müteakip Ahmet Hamdi Akseki Camii’den kaldırılarak Ankara Karşıyaka Mezarlığına defnedilecek...

Ahmet Ercan: 2018- 2020 arasında yıkıcı bir deprem şaşırtıcı olmaz!

Deprem uzmanı Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, Muğla ve Antalya’da meydana gelen depremler ile ilgili açıklama yaptı. Ercan, ''Türkiye'de 2018- 2020 arasında yıkıcı bir deprem şaşırtıcı olmaz" diye konuştu.

Ahmet Hamdi Bir Haberi

Ahmet Hamdi Bir

Rikas İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Hamdi Bir ve Muammer Aslan ortaklığıyla 500 bin TL sermaye ile 2 Temmuz'da Tuzla, Aydınlı Mahallesi'nde kuruldu.


Rikas İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri, konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak, bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı...