07 / 05 / 2024

Ahmet Işık

Ahmet Işık

Komşu iki mahalle ortak taziye evi binası için arsa arayışlarına giren Meydan mahalle Muhtarı Ahmet Işık: “Meydan ve Yeni mahallenin taziye evine ihtiyacı var. Halen sokaklarda taziyeler için çadır kuruyoruz” dedi.

Ahmet Akbalık Kimdir? Ahmet Akbalık Nerelidir?

Ahmet Akbalık ne iş yapıyor? Ahmet Akbalık’ın mesleği nedir? Ahmet Akbalık nereden mezundur? İşte detaylar!

Ahmet Çalık Kimdir?

Ahmet Çalık kimdir? Ahmet Çalık’ın mesleği nedir? Ahmet Çalık hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Gazzeli Ahmet Efendi Kültür Merkezi’nde sona gelindi!

Osmangazi Belediyesi tarafından Alipaşa Mahallesi’nde yeniden ayağa kaldırılan 19’ncu yüzyıla ait sivil mimari örneği olan Gazzeli Ahmet Efendi Kültür Merkezi’nin inşaatında son aşamaya gelindi. 

Çiğli'ye Ahmet Taner Kışlalı Parkı geliyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Çiğli Ahmet Taner Kışlalı mahallesinde lavanta, kekik, yasemin ile defne yaprağı kokularının yayılacağı 19 bin metrekarelik yeni bir park kuruyor. 350 ağacın dikileceği park, aynı zamanda seyir teraslarıyla kentlilerin yeni buluşma noktası olacak.

İzmir Çiğli'ye Ahmet Taner Kışlalı Parkı inşa edilecek!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 1999 yılında uğradığı bombalı saldırıda hayatını kaybeden Kültür eski bakanlarından Ahmet Taner Kışlalı’nın adını, Çiğli’de 19 bin metrekarelik alanda oluşturacak yeni semt parkında yaşatacak. Park, güçlü yeşil dokusuyla dikkat çekecek.

Bursa Ahmet Taner Kışlalı Meydanı'nın isim değişikliğine itiraz!

Bursa'da 'Ahmet Taner Kışlalı Meydanı'nın adınının '15 Temmuz Milli İrade Meydanı' olarak değiştirilmesine CHP Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu itiraz etti.

Ahmet Akbalık: Yabancılara oturum izni verilmesi satışları artırır!

İnşaat sektörünü bir üst lige çıkarmak için yabancılara oturum izni verilmesi gerektiğini söyleyen Özak GYO’nun patronu Ahmet Akbalık, “Satışlar iki katına çıkar. Dünyalının ikinci vatanı da Türkiye olur” diye konuştu.

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü'nün adı belli oldu!

İzmit Körfez Geçiş Köprüsünde son tabliye yerleştirildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun da katılımlarıyla son tabliyenin yerleştirilmesi nedeniyle kaynak töreni yapılacak.

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü inşaatında kuleler tamamlandı!

İstanbul ile İzmir arasını 3.5 saate indirecek olan Gebze - Orhangazi - İzmir otoyol projesinin en önemli bölümü olan İzmit Körfez Geçiş Köprüsü inşaatında kuleler tamamlandı.

1977 yılında Boğaziçi Köprüsü'nde tek yoldan çift ücret alınacakmış!

1977 yılında Boğaziçi Köprüsü'nde tıkanıklığı gidermek için tek yoldan çift ücret alınacakmış. Anadolu Yakası'na geçişi sağlayan gidiş yönündeki tek yoldan ücret alınacakmış, diğer yol ise parasız olacakmış.

İzmir Körfez Geçiş Köprüsü'nün kuleleri tamam!

Gebze-Orhangazi-İzmir otoyol projesinin en önemli bölümü İzmir Körfez Geçiş Köprüsü inşaatında köprü ayaklarını oluşturan deniz üzerinde yükselen kuleler tamamlandı...

İstanbul 1. Çevre Yolu ve Boğaziçi Köprüsü için 379 milyon liralık istimlak yapılmış!

Boğaziçi Köprüsü ve İstanbul 1. Çevre Yolu için toplamda 3 bin 402 adet parsel kamulaştırılmış ve bu parsellere 379 milyon 578 bin 587 lira ödenmiş.

1974 yılında Boğaziçi Köprüsü yaya yolları açılacakmış!

1974 yılında Boğaziçi Köprüsü yaya geçidi hizmete açılacakmış. Köprüden yaya geçmek isteyenler bir lira ödeyerek asansörle yukarıya çıktıktan sonra yaya yolunu izleyerek, diğer uçtaki asansörle aşağıya ineceklermiş.

Ahmet Işık Haberi

Ahmet Işık

2 MAHALLEYE TAZİYE EVİ ŞART

Batman’ın komşu iki mahallesi Meydan ve Yeni Mahalle de taziye evinin kurulması için kampanya başlatıldı. Meydan mahalle muhtarı Ahmet Işık, kent merkezindeki birçok mahallede taziye evinin bulunduğuna dikkat çekti. İki mahalle nüfusunun 15 bini aştığını belirten muhtar Işık, şöyle konuştu; “Meydanın da Yeni mahallenin de taziye evine ihtiyacı var. İki eski mahallenin hala sokaklarında taziye çadırlarının kurulması trafiği aksatıyor. Çevreye istemeden rahatsızlık veren bu çadırların yerine modern bir taziye evinin kurulmasını istiyoruz. İki mahallenin ortak kullanacağı bir taziye evinin yapımı için Belediye başta olmak üzere atıl durumdaki arsa sahiplerinden destek bekliyoruz.”



Batman...