19 / 07 / 2024

Ahmet Koç

Ahmet Koç

Devsel İnşaat Madencilik ve Hayvancılık Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Koç ve Muhammed Aynalı tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 2 Mayıs'ta kuruldu

Darf Yapı İnşaat Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Darf Yapı İnşaat Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Koç ve Fatih Koç ortaklığında kuruldu. 

Kamelya Otelcilik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kamelya Otelcilik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece’de  100 bin TL sermaye bedeli  ile Ahmet Koçyiğit  ve Sergen Koçyiğit tarafından kuruldu.

Leader Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Leader Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Koçak ve Bülent Gül ortaklığında kuruldu.

Yanıkoğlu Çelik Konstrüksiyon Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yanıkoğlu Çelik Konstrüksiyon Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 150 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yanık tarafından kuruldu.

Koç Eymen İnşaat Mühendislik Tarım Gıda Ve Hayvancılık Anonim Şirketi kuruldu!

Koç Eymen İnşaat Mühendislik Tarım Gıda Ve Hayvancılık Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Koç tarafından kuruldu. 

Kafkas Zemin Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kafkas Zemin Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ahmet Koçak tarafından kuruldu.

Dorukbey İnşaat Emlak Gıda Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dorukbey İnşaat Emlak Gıda Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa’da 30 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Koç ve Bektaş Bektaş ortaklığında kuruldu.

Sadıkoğlu Ars İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sadıkoğlu Ars İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ergin Aras, Cemil Sadıkoğlu, Hasan Sadıkoğlu, Vedat Sadıkoğlu, Ahmet Engin Aras ortaklığıyla 150 bin TL sermaye ile 19 Eylül'de Kadıköy'de kuruldu.

Ahmet Davutoğlu: Tarihi yarım adaya şirk koşan eserler İstanbul'a ihanettir!

Tarihi yarımadaya ‘şirk koşan’ eserlerin İstanbul’a ihanet olduğunu söyleyen Başbakan Ahmet Davutoğlu, bundan sonra bu şehre hançer gibi saplanan hiçbir eser yapılmayacağını belirtti.

Rahmi Koç, Vodafone Arena Stadı'nı gezdi!

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, stadın gezisi sırasında Rahmi Koç'a Orman'ın yanı sıra kulüp as başkanları Deniz Atalay, Umut Güner, genel sekreter Ahmet Ürkmezgil ile bazı yöneticilerin eşlik ettiği belirtildi.

Akb Eğitim Turizm İnşaat Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akb Eğitim Turizm İnşaat Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi Ahmet Koç ve Abdulkerim Bayrak tarafından 10 bin TL sermaye ile 29 Haziran 2015 tarihinde Fatih'te kuruldu.

Doğu Karadeniz ihracatta rekora koşuyor!

Doğu Karadeniz ihracatta rekora koşuyor. Doğu Karadeniz İhracatçılar Birliği (DKİB) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Hamdi Gürdoğan, Doğu Karadeniz bölge ihracatındaki artışın, ülke genelindekinin 2 katı olduğunu bildirdi.

Ahmet Nazif Zorlu'dan İzmir eleştirisi!

Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu'nun İzmir'deki yatırım koşullarına yönelik eleştirileri büyük yankı buldu. Zorlu'nun "Çankaya'da yapacağımız rezidans projesine 50 tane engel çıkarıldı" dedi

Ahmet Koç Haberi

Ahmet Koç

Devsel İnşaat Madencilik ve Hayvancılık Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Koç ve Muhammed Aynalı tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 2 Mayıs'ta kuruldu. Devsel İnşaat Madencilik ve Hayvancılık Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Devsel İnşaat Madencilik ve Hayvancılık Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Küçükçekmece, Tevfikbey Mahallesi, Halkalı Caddesi, No:111...