16 / 05 / 2024

Ahmet Koray Can

Ahmet Koray Can

Ayfa Mühendislik Yapı İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Hakan Oğuz, Ahmet Koray Can tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 15 Ocak'ta kuruldu.

Deprem uzmanı Ahmet Ercan 'Bu yanlışı halk canıyla ödeyecek' dedi! 7,2 şiddetinde deprem sinyali verdi!

Deprem uzmanı Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan Bursa'daki fay hattının yanı sıra aktif bir fay hattı olduğunu söyleyerek 7,2 şiddetinde depremin olabileceğinin sinyalini verdi. 

Ahmet Fadıl Ashaboğlu MIT’de hangi alanda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor?

Ahmet Fadıl Ashaboğlu kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi alanlarda çalıştı? Yapı Kredi Koray GYO’da hangi pozisyonda çalışmalar yapıyor? İşte Ahmet Fadıl Ashaboğlu’nun hayatı...

Ahmet Salahattin Şakarcan ne iş yapıyor? Ahmet Salahattin Şakarcan kimdir?

Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'de Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapan Ahmet Salahattin Şakarcan ne iş yapıyor? Ahmet Salahattin Şakarcan kimdir?

Can Life Grup İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Can Life Grup İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de Ahmet Can tarafından kuruldu.

Ahmet Oktay Karaata kimdir? 

Koray GYO Genel Müdürü Ahmet Oktay Karaata kimdir? Ahmet Oktay Karaata daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ahmet Oktay Karaata'nın biyografisi...

Murat Oktay, Koray GYO Genel Müdürü oldu!

Koray GYO Genel Müdürü Ahmet Oktay Karaata'nın kendi isteğiyle görevinden ayrılması nedeniyle, Murat Oktay'ın şirketin genel müdürü olarak atanmasına, kendisine imza yetkisi verilmesine karar verildi. 

Ahmet Okay Karaata ve Zafer Barış Dikmen, Yapı Kredi Koray GYO'dan ayrıldı!

Yapı Kredi Koray GYO'nun Genel Müdürü Ahmet Okay Karaata ve Mali ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcısı ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi Zafer Barış Dikmen görevlerinden istifa etti.

Ahmet Ashaboğlu kimdir?

Yapı Kredi Koray GYO Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Ashaboğlu kimdir? Ahmet Ashaboğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ahmet Ashaboğlu'nun biyografisi...

Can Yapı Yılmaz İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Can Yapı Yılmaz İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yılmaz tarafından kuruldu.

Konut kredi faizlerindeki düşüş sektöre can suyu oldu!

Konut kredi faiz oranlarında yaşanan düşüş inşaat sektörüne can suyu oldu. Sektörün önde gelen temsilcileri arasında yer alan Atış Yapı CEO'su Ahmet Atış, konut fiyatlarının 2019 yılından itibaren yükseleceğini belirtti. 

Ahmet Okay Karaata kimdir?

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş yeni genel müdürü Ahmet Okay Karaata oldu. Peki, Ahmet Okay Karaata kimdir? Ahmet Okay Karaata bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Ahmet Okay Karaata...

Yapı Kredi Koray GYO'nun Yeni Genel Müdürü Ahmet Okay Karaata!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., 16 Temmuz 2015 itibariyle Genel Müdür Erdem Tavas'ın görevinden ayrıldığını, yerine Ahmet Okay Karaata'nın atandığını KAP'a bildirdi.

Yapı Kredi Koray GYO'da genel müdür değişikliği!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., 16 Temmuz 2015 itibariyle Genel Müdür Erdem Tavas'ın görevinden ayrıldığını, yerine Ahmet Okay Karaata'nın atandığını KAP'a bildirdi.

Ahmet Koray Can Haberi

Ahmet Koray Can
Ayfa Mühendislik Yapı İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Hakan Oğuz, Ahmet Koray Can tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 15 Ocak'ta kuruldu. 


Ayfa Mühendislik Yapı İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu;1. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, iş yeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel...