27 / 04 / 2024

Ahmet Meriç Akün ve Şinasi sahneleri

Ahmet Meriç Akün ve Şinasi sahneleri

Akün ve Şinasi sahnelerinin de bulunduğu Kavaklıdere'deki binayı Emek Inşaat'tan 31 milyon liraya satın alan Ahmet Meriç, binada yıkım değil restorasyon yapılacağını belirterek, sahnelerin kapanmayacağını söyledi...

Ahmet Vural Akışık kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Doğan Yatırım Bankası A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Vural Akışık kimdir? Kaç yaşında? Ahmet Vural Akışık daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ahmet Vural Akışık'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Ahmet Vural Akışık'ın hayatına dair merak edilenler.

Nuri Akın, yeniden Edip Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Edip Gayrimenkul tarafından alınan kararla Nuri Akın yeniden Edip Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı olurken, İsmail Koç ve Ahmet Akın da Yönetim Kurulu Üyesi oldu. 

Ahmet Akın Yapı Limited Şirketi kuruldu! 

Ahmet Akın Yapı Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Akın tarafından kuruldu.

Ahmet Akın: Afyonkarahisar'ın kentsel dönüşüme ihtiyacı var!

Afyonkarahisar'da Yaşanabilir Kentsel Dönüşüm toplantısına katılan CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın kentteki dönüşüm projeleriyle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Ahmet Akın'dan Kanal İstanbul'un finansmanına ilişkin açıklama!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, yarın temeli atılacağı açıklanan çılgın proje Kanal İstanbul'la ilgili ilgi çeken açıklamalar yaptı. Projenin finansmanıyla ilgili bir rapor hazırlayan Akın, Kanal İstanbul için finansman bulunamadığını belirtti.

Ahmet Akın'dan Kanal İstanbul'un maliyetine ilişkin değerlendirme!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul projesinin maliyeti ile ilgili değerlendirme yaptı.

Ahmet Akın'dan Ankara-Sivas YHT projesine ilişkin açıklama!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, çalışmaların hız kesmediği Ankara-Sivas YHT projesiyle ilgili rapor hazırlayarak projenin detaylarına ilişkin konuştu. Proje için 14 senede içinde 6 defa açılış tarihi duyuruldu ancak hala açılmadı.

Ahmet Akın'dan Kuzey Marmara Otoyolu açıklaması!

Kuzey Marmara Otoyolu'nun Kurtköy-Akyazı ve Kınalı-Odayeri kesimlerindeki olağanüstü ek maliyet artışlarını sahiplenen olmadı. CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, konuya ilişkin konuştu.

Ahmet Akın'dan Kuzey Marmara Otoyolu Nakkaş-Başakşehir kesimi açıklaması!

CHP Genel Başkan Yardımcı Ahmet Akın, Kuzey Marmara Otoyolu'nun Nakkaş-Başakşehir kesimine ilişkin açıklama yaptı.

Ahmet Akın'dan fay yasası tepkisi!

İzmir deprem bölgesinde incelemeler yapan CHP Enerji ve Alt Yapıdan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, yıllardır sözü verilen ‘Fay Yasası’nın halen meclis gündemine getirilmemesine, bu konuda verilen 58 araştırma önergesinin reddedilmesine tepki gösterdi.

Azra Akın'ın kayınpederi Atakan Koru arazisi zengini çıktı!

Dünya güzeli Azra Akın'ın bu yaz evlenmeyi planladığı sevgilisi Atakan Koru'nın babası Ahmet Koru arazi zengini çıktı.

Ahmet Akın'dan KDV Kanunu'nda değişiklik teklifi!

CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, Katma Değer Vergisi Kanununda ve Özel Tüketim Vergisi Kanununda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi verdi..

Ahmet Akın Suriyeliler'e ev verilmesini meclise taşıdı!

CHP Genel Başkan Başdanışmanı ve Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Suriyelilere TOKİ konutu verilecek yönündeki açıklamasını TBMM gündemine taşıdı.

Ahmet Meriç Akün ve Şinasi sahneleri Haberi

Ahmet Meriç Akün ve Şinasi sahneleri

DEVLET Tiyatroları tarafından kiralık olarak kullanılan Akün ve Şinasi sahnelerinin bulunduğu Kavaklıdere'deki binanın satılması için Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) iştiraki olan Emek İnşaat ve İşletme AŞ. tarafından ilk ihale 2013 yılı şubat ayında yapılmıştı. Satış, 24 Ekim'deki 5. ihalede gerçekleşti. Başkent için büyük önem taşıyan iki sahnenin kapatılacağını belirten sanatseverler ve meslek odaları, binanın satılmasına büyük tepki gösterdi. Binanın yerine AVM ya da otel inşa edileceği iddiaları üzerine CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, Meclis Başkanlığı'na soru önergesi vererek iddianın doğru olup olmadığını sordu. 


İddialara cevap, satışı gerçekleştiren Emek İnşaat AŞ'den geldi. Yapılan açıklamada 5. ihaleye 3 isteklinin davet edildiği, 2 isteklinin teklif verdiği ve yapılan ihale sonucunda en yüksek teklifi, 31 milyon 200 bin TL + KDV bedelle Ahmet Meriç'in...