16 / 05 / 2024

Ahmet Mete Vardar

Ahmet Mete Vardar

Club Jolly Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi Esentepe Şubesi, Ahmet Mete Vardar Şube Müdürlüğü'nde 5 milyon TL'lik sermaye ile 7 Kasım'da Şişli, Esentepe'te kuruldu.

Ahmet Mete Çakmakçı kimdir? Hangi şirketlerin ve üniversitelerin yönetim kurullarında yer aldı?

Ahmet Mete Çakmakçı yüksek lisansını ve doktorasını nerede yaptı? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Ahmet Mete Çakmakçı ile ilgili merak edilen her şey...

Otel fiyatlarında artış olacak mı? Flaş açıklama

Jolly Yönetim Kurulu Başkanı Mete Vardar, Türkiye'deki mevcut durumu değerlendirdi. Vardar, otellerde geçtiğimiz seneye göre yüzde 60-70'e varan fiyat artışı olduğunu ancak bu yaz döneminde daha artış olmayacağını ifade etti.

Ahmet Davutoğlu'ndan hükümete buğday fiyatı çağrısı! Hayati konu diyerek alınacak rakamı açıkladı

Türkiye'de Toprak Mahsülleri Ofisi'nin buğday fiyatlarını henüz açıklamaması Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nu hükümete çağrı yapmasına neden oldu. Davutoğlu, "Hayati bir konu" diyerek alınacak rakamı kamuoyuyla paylaştı.

VRD Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

VRD Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi bugün Şişli'de 19 milyon 746 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Mete Vardar, Mert Vardar ve Sinan Vardar tarafından kuruldu. 

Cignolüks Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Cignolüks Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Yıldırım ve Ahmet Mete Bozik ortaklığıyla kuruldu.

HY Kontrat İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

HY Kontrat İnşaat Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Alparslan Özarpat, Ahmet Mete Buyurgan ve Cumhur Akay ortaklığında kuruldu. 

Rize'ye yeni projeler geliyor!

Rize’nin İyidere ilçesi Belediye Başkanı Ahmet Mete, dört dönemdir görevine devam ediyor. Mete, başlattıkları birçok projenin de bu yıl devreye gireceğini ifade etti. 

Turizm yüzde 35 büyümeyi hedefliyor!

Türkiye'nin 2014 yılında 37 milyon turist ağırladığını belirten Jolly Tur Yönetim Kurulu Başkanı Mete Vardar, "Turist sayısı 8-10 yılda 60 milyona ulaşacak" dedi.

Sinan-Tülin Vardar Anaokulu hizmete açıldı!

Joly Tur Yönetim Kurulu Başkanı Mete Vardar ile Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı kardeşi Mert Vardar, anne ve babaların adına bir anaokulu yaptırdı..

Erken rezervasyon artış gösterdi!

JOLLY Tur, yeni genel müdürlük binasını Jolly Tur Yönetim Kurulu Başkanı Mete Vardar ve Başkan Yardımcısı Mert Vardar'ın katıldığı toplantıyla tanıttı.

Jolly Tur Esentepe'de plaza açtı!

Türk turizmine katkı sağlayan Jolly Tur, sektörde 28 yıllık başarısını Esentepe'de hizmete açtığı Vardar Plaza ile taçlandırdı. Plazadaki açılışa Jolly Tur Yönetim Kurulu Başkanı Mete Vardar ev sahipliği yaptı.

Jolly Tur genel müdürlüğü Vardar Plaza'ya taşındı!

Jolly Tur, genel müdürlük binasını Esentepe'deki Vardar Plaza'ya taşıdı. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Mete Vardar,"Nişantaşı'nda bir apartman dairesinde başlayan 28 yıllık yolculuğumuzu yeni binamız Vardar Plaza ile taçlandırıyoruz" dedi.

Mete Vardar: 2015 Türk tatilcisinin yılı olacak!

JOLLY Tur, 320 acentasıyla Kıbrıs'ta bir araya geldi. Gala gecesinde " en iyi çıkışı yapan ", " en çok ciro yapan " acentalara plaketleri verildi.

Ahmet Mete Vardar Haberi

Ahmet Mete Vardar

Club Jolly Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi Esentepe Şubesi, Ahmet Mete Vardar Şube Müdürlüğü'nde 5 milyon TL'lik sermaye ile 7 Kasım'da kuruldu. 


Club Jolly Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi Esentepe Şubesi iş konusu; Seyahat acentesi faaliyetleri (hava yolu, deniz yolu, kara yolu, demir yolu ulaşımı için bilet rezervasyon işlemleri ve bilet satışı, seyahat, tur, ulaşım ve konaklama hizmetlerinin toptan veya perakende satışı, vb.) 


Club Jolly Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi Esentepe Şubesi adres: Şişli, Esentepe Mahallesi, Hikaye Sokak, Numara 11 Bağımsız...