19 / 05 / 2024

Ahmet Mücahid kim

Ahmet Mücahid kim

İhlas Holding'in yönetim kurulu başkanı ve genel müdürü Ahmet Mücahid Ören kimdir? Ahmet Mücahid Ören bugüne kadar hangi işlere imza attı? İşte İhlas Holding'in yönetim kurulu başkanı Ahmet Mücahid Ören...

Kiracı mı? Ev sahibi mi? Kombi bakımını kim öder? 

Ev sahipleri ile kiracılar arasında her anlamda yaşanan sıkıntılar devam ederken, evde yaşanan sıkıntılı bir surumda da masrafların kim tarafından ödeneceği maalesef sorun olabiliyor. Kiralık bir evde kombi bozulursa bakımının masrafını kim öder? 

Ahmet Kacar Kimdir? Ahmet Kacar ne iş yapmaktadır? 

Ahmet Kacar kimdir? Ahmet Kacar'ın eğitim durumu nedir? Ahmet Kacar'ın kariyeri ve eğitim durumu nedir? Ahmet Kacar'ın kim olduğu ve Ahmet Kacar'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

M7 Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

M7 Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da Ahmet Mücahit Yılmaz tarafından kuruldu.

Markette litresi 55 liraya süt isyanı! Bizim hakkımızı kim savunacak diyerek veryansın ettiler

Yüksek enflasyon ve gıda fiyatları arasındaki paralellik hem üreticileri hem de tüketicileri vurdu. Marketlerde 1 litre sütün 55 liraya çıkması isyan ettirdi. 'Bizim hakkımızı kim savunacak' diyen üreticiler sesini duyurmaya çalışıyor.

Dolar Mart’ta 9.5 TL’ye mi düşecek?

Türkiye Gazetesi yazarı Necmettin Batırel, Mart ayında dolar kurunun 9,5 lira seviyesine ulaşacağını iddia ederek, "Yazın bir tarafa. Dolar mart sonunda 9,5 liradır. Dövizleri bugünden satın kurtulun yoksa altında kalacaksınız. Koş Türkiye’m koş, kim tutar seni" dedi.

Naya Sistem Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Naya Sistem Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Ömür tarafından kuruldu.

Yapı Kayıt Belgesi denetimlerini kim yapacak?

İmar barışından yararlanmak isteyen yüz binlerce kişinin yapı kayıt belgeleri mevzuata aykırı olması nedeniyle iptal edilmişti. Peki yasaları uygulamayan belediyelere, il müdürlüklerine faturayı kim kesecek, denetimlerini kim yapacak, müeyyideleri kim uygulayacak?

Aks Grup İnşaat Yapı Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aks Grup İnşaat Yapı Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Mücahit Kamar, Aydın Köse ve Umran Kargu ortaklığında kuruldu.

Ahmet Cin Pendik'teki kentsel dönüşüm için Murat Kurum'la görüştü!

Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, ilçede hali hazırda süren ve planlanan yatırımlar için Ankara’da temaslarda bulundu. Ahmet Cin, Pendik ve Taşlıbayır'da (Orta ve Dumlupınar) devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarını Murat Kurum ile ele aldı.

Ahmet Keskin Mühendislik Otomotiv İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Ahmet Keskin Mühendislik Otomotiv İnşaat Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 245 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Keskin tarafından kuruldu.

Ahmet Aras'ın kiraladığı mülkler için inceleme başlatıldı!

Bodrum’da başkan olmadan önce kiraladığı belediyeye ait mülkleri başkan olduktan sonra da işletmeyi sürdüren Ahmet Aras hakkında Cumhuriyet Başsavcılığı inceleme başlattı.

Ahmet Şen: Arsa yatırımından uzak kalmayın!

Risk olasılığı düşük yatırım aracı olan arsa yatırımının öneminden bahseden Mera Gayrimenkul'ün Kurucusu Ahmet Şen, ''Neresi olursa olsun arsa yatırımdan uzak kalmayın'' dedi.

Mtyk Mimarlık Mühendislik İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mtyk Mimarlık Mühendislik İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Mücahid Tırmık, Musa Keklik ve Ömer Faruk Yüce ortaklığında kuruldu.

Ahmet Mücahid kim Haberi

Ahmet Mücahid kim

Ahmet Mücahid Ören kimdir?

Ahmet Mücahid Ören, 1972 yılı İstanbul doğumlu. İhlas Holding'in yönetim kurulu başkanı ve genel müdürüdür.


Enver Ören ve Dilvin Ören'in tek çocuğu olarak 1972'de dünyaya gelmiştir. 1993'te Eskişehir Anadolu Üniversitesi İktisat fakültesi'nden mezun olmuştur. 


1995'te evlenen Ören 2006 yılında boşanmış, 2007 yılında ise tekrar evlenmiştir. Ören'in ikinci evliliğinden 1 çocuğu var. 1998 yılında babası tarafından İhlas Holding CEO'luğuna atanmıştır. İhlas Yayın Holding'in kurulmasında büyük etkisi olmuş, bir dönem TGRT genel müdürlüğü yapmıştır.


2001 yılında BDDK tarafından yönetimine el konulan İhlas Finans'ın yönetim kurulu başkanıydı. Yönetime el konulmasının ardından ABD'ye gitmiş ve ABD vatandaşı olmuştur.


Babası Enver Ören'in vefatı üzerine 25 Şubat 2013'te alınan kararla İhlas Holding'in başına geçmiştir.


Bünyesindeki medya kuruluşları:

2013-: Türkiye (İlk ismi Hakikat'ti, sonra Türkiye adını aldı)

2013-: Made in Turkey

2013-:...