02 / 05 / 2024

Ahmet Ölçer Yapı İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Nerede

Ahmet Ölçer Yapı İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Nerede

Ahmet Ölçer Yapı İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ahmet Ölçer tarafından 80 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Eylül Grup Yapı Mühendislik Proje İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eylül Grup Yapı Mühendislik Proje İnşaat Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Yüce tarafından kuruldu.

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi ihalesi yıl sonunda yapılacak!

Ankara Atatürk Kültür Merkezi Millet Bahçesi açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Atatürk Havalimanı'na inşa edilecek millet bahçesinin ihalesinin yıl sonunda yapılacağını açıkladı.

Ak2023 Kargo Taşımacılığı Plastik Yapı Malzemeleri Metal Zemin Kap . Karot Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak2023 Kargo Taşımacılığı Plastik Yapı Malzemeleri Metal Zemin Kap . Karot Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi Kartal’da  600 bin  TL sermaye bedeli ile Mehmet Ergin Ayvaz. tarafından kuruldu.

Ahmet Akın Yapı Limited Şirketi kuruldu! 

Ahmet Akın Yapı Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Akın tarafından kuruldu.

Yıl Er İnşaat Ve Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Yıl Er İnşaat Ve Otomotiv Limited Şirketi Sultanbeyli’nde  500 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Yıldız ve Yakup Yıldız tarafından kuruldu.

Eco Lıfe Yapı İnşaat Taahhüt Kozmetik Ve Temizlik Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eco Lıfe Yapı İnşaat Taahhüt Kozmetik Ve Temizlik Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Onur Örnek tarafından kuruldu.

Altın Çekül Uluslararası Yapı Kataloğu yarışması için başvurular başlıyor!

27'uncu kez gerçekleşecek ‘Altın Çekül Uluslararası Yapı Kataloğu Ödülleri’ için kayıt dönemi 1 Mayıs'ta başlıyor. Yarışmacılar 30 Haziran'a kadar başvuruda bulunarak erken kayıt döneminden yararlanılabiliyor.

Mg Değer Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Mg Değer Yapı Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mahmoud Abdalla ve Memiş Şimşek ortaklığında kuruldu.

Uçer Yapı Ve Plastik Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uçer Yapı Ve Plastik Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Uçer tarafından kuruldu.

Isı pay ölçer sistemini çalıştırmanın cezası var mı?

Posta yazarı Tamer Heper 'Binamızda pay ölçer var fakat yöneticimiz kuzeye bakan dairede oturduğu için pay ölçeri çalıştırtmıyor. Apartman giderlerini de ısrarla metrekareye göre bölüyor. Çünkü kendi dairesi itibarıyla bu onun işine geliyor. Bunun cezası var mı?' sorusunu cevapladı.

Külçe Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Külçe Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Merve Külahlı tarafından kuruldu.

Isı pay ölçer sistemi nasıl işler?

Posta yazarı Tamer Heper 'Beş ay önce taşındığımız binada kaloriferler için pay ölçer olduğunu gördük. Biz de gündüz çalıştığımız için akşamları yaktık ama aylık 155 TL borç geldi. Bu husus kandırıldığımız anlamına gelir mi? Ne yapabiliriz?' sorusunu cevapladı.

Tekirdağ’daki binaların yüzde 60'ı 2000 yılı öncesi yapıldı, büyük bir kısmı risk içerisinde!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Tekirdağ'da 200 bin binamız var. 200 bin binamızı incelediğiniz zaman yüzde 60 binamız 2000 yılı öncesi yapılmış yapılar. Yani 99 yönetmeliği sonrası yapılmış yapılar. Bu yapıların da büyük bir kısmı risk içerisinde" dedi.

Ahmet Ölçer Yapı İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Nerede Haberi

Ahmet Ölçer Yapı İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Nerede


Ahmet Ölçer Yapı İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi 80 bin TL sermaye ile bugün Ahmet Ölçer tarafından kuruldu. 


Ahmet Ölçer Yapı İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethaneinşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler,



Ahmet Ölçer Yapı İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Adres; Göztepe Mah.Fahrettin Kerim Gökay Cad.No:256 A...