02 / 05 / 2024

Ahmet Poyraz çekmeköy

Ahmet Poyraz çekmeköy

Çekmeköy’ün ilçe olmasıyla kurulan belediyenin ilk başkanı olan Ahmet Poyraz kimdir? Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz'ın 2019 yerel seçimlerinde de yine AKP'den Çekmeköy Belediye Başkan Adayı olması bekleniyor...

Çekmeköy Hacı Yüksel Erdoğan Cami'nin inşaatı yükseliyor!

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz Soğukpınar Mahallesi’nde inşaatı süren Hacı Yüksel Erdoğan Cami’nde incelemeler yaptı.

Çekmeköy'e millet bahçesi müjdesi!

On yıldır başarıyla Çekmeköy’de hizmet eden AK Partili Başkan Ahmet Poyraz, üçüncü dönem için hazırladığı projeleri anlattı. Poyraz, Çeymeköy'e 60 bin metrekarelik millet bahçesi müjdesi verdi.

Çekmeköy Mimar Sinan Aile Sağlığı Merkezi inşaatında son durum!

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz Mimar Sinan Aile Sağlığı Merkezi'ndeki inşaat çalışmalarını yerinde inceledi.

Çekmeköy Hamidiye Kültür Merkezi'nde son durum!

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz yeniden inşa edilen Hamidiye Kültür Merkezi’nde incelemeler yaptı.

Çekmeköy'ün çehresi değişiyor!

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, “9 yılda adres gösterilen bir ilçe olabildiysek bu vatandaşımızın bize güvenmesi, bizim de gece gündüz çalışmamız sayesinde oldu” dedi. 

Ahmet Poyraz site yöneticilerini misafir etti!

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Çekmeköy'deki site yöneticileri ile mahalleler hakkında istişarelere devam ediyor.

Çekmeköy-Ümraniye-Üsküdar Metrosu 29 Ağustos'ta açılacak!

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, ilçedeki proje ve yatırımlardan bahsetti. Poyraz, Çekmeköy, Ümraniye, Üsküdar metrosunun 29 Ağustos'ta açılacağı müjdesini verdi.

Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy Metrosu 29 Ağustos’ta açılacak!

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, aile sağlığı merkezinin açılış töreninde Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy Metro Hattı'nın 29 Ağustos’ta, Çekmeköy Devlet Hastanesini de 15 Temmuz’da açılacağını söyledi.

Çekmeköy Doğa Park yenileniyor!

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, 7den 70’e tüm Çekmeköylüleri ağırlayan Doğa Park’a ilave 60 bin metre kare yürüyüş ve piknik alanının vatandaşlara hizmet vermesi için çalışmaların sürdüğünü belirtti.

Çekmeköy yatırımları masaya yatırıldı!

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz Ömerli Mahallesi’nde gerçekleşen toplantıda İSKİ ve Karayolları yetkilileri ile görüştü.

Çekmeköy Belediye Meclisi imar komisyonu üyelerini seçti!

Her ayın ilk haftası yapılan Çekmeköy Belediye Meclisi'nin Nisan ayı birinci oturumu, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz'ın başkanlığında belediye meclis salonunda gerçekleşti.

Çekmeköy Belediyesi Nisan Meclisi toplandı!

Her ayın ilk haftası yapılan Çekmeköy Belediye Meclisi’nin Nisan ayı birinci oturumu, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz’ın başkanlığında belediye meclis salonunda gerçekleşti.

Çekmeköy Sultançiftliği'ne aile sağlığı merkezi inşa edilecek!

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Sultançiftliği Mahallesi’ndeki aile sağlığı merkezinin nüfusa oranla yetersiz kalması üzerine, mahalleye yeni bir aile sağlığı merkezi yapılması için harekete geçti.

Ahmet Poyraz çekmeköy Haberi

Ahmet Poyraz çekmeköy

Ahmet Poyraz kimdir?

Ahmet Poyraz, 1964 Rize Çayeli doğumlu. Ahmet Poyraz, Çekmeköy’ün ilçe olmasıyla kurulan belediyenin ilk başkanıdır.

Çekmeköy, 1994’ten beri Ümraniye’ye bağlı belde belediyelerinden biriydi. Ancak 22 Mart 2008 tarih ve 26824 mükerrer sayılı Resmi Gazete’de yayınlanan 5747 Sayılı Kanun ile ilçe vasfı kazandı. 29 Mart 2009 seçimleriyle de İstanbul’un yeni ilçeleri arasına girdi. Çekmeköy ilçe olunca daha önce ilk kademe belediyesi olarak hizmet veren Alemdağ, Taşdelen ve Ömerli’nin bu tüzel kişilikleri de sona erdirilip yeni ilçeye dahil edildi. 

Böylece Çekmeköy, 17 mahalle ve 4 köyden meydana gelen büyük bir ilçe oldu. Alemdağ, Aydınlar, Çamlık, Çatalmeşe, Cumhuriyet, Ekşioğlu, Güngören, Hamidiye, Kirazlıdere, Mehmet Akif, Merkez, Mimar Sinan, Nişantepe, Ömerli, Soğukpınar, Sultançiftliği ve Taşdelen mahallelerinden oluşan Çekmeköy’ün artık Reşadiye, Hüseyinli, Sırapınar ve Koçullu...