02 / 05 / 2024

Ahmet Sakızoğlu konutları son durum

Ahmet Sakızoğlu konutları son durum

Antalya'da geçtiğimiz 31 Mart’ta ülke genelinde elektrik kesintisi yaşandığı sırada ’elektronik kelepçe’yi kırarak kayıplara karışan müteahhit Ahmet Sakızoğlu’nun yapımını tamamlamadığı konutlar, uyuşturucu bağımlılarının meskeni haline geldi.

Çepoğlu Gayrimenkul Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Çepoğlu Gayrimenkul Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Mahmutçepoğlu, Ali Kemal Mahmutçepoğlu ve Yusuf Mahmutçepoğlu ortaklığında kuruldu.

Hayrıoğlu Grup Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Hayrıoğlu Grup Yapı Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Hayrıoğlu tarafından kuruldu.

Rams Denizkent Bayramoğlu konutlarında peşin ödemelerde yüzde 15 indirim fırsatı!

RAMS Global’in 92.Projesi RAMS Denizkent Bayramoğlu projesinde satışlar devam ediyor. Şirket, Rams Denizkent Bayramoğlu konutlarında peşin ödemelerde yüzde 15 indirim fırsatı sağlıyor.

Sadıkoğlu Konutları'nda yüzde 60 peşin 12 ay vade fırsatı!

Sadıkoğlu Holding tarafından Çengelköy’ün merkezine yükselen Sadıkoğlu Konutları'nda yüzde 60 peşin 12 ay vade fırsatı ile satışlar devam ediyor. Peki Sadıkoğlu Konutları ne kadar? Sadıkoğlu Konutları'nda hangi konut tipleri yer alıyor? İşte ayrıntılar...

Yağızoğlu İnşaat Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yağızoğlu İnşaat Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Bahri Sekmen ve Dilaver Yağızoğlu ortaklığında kuruldu.

Hafızoğlu Tekstil İnşaat Gayrimenkul Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hafızoğlu Tekstil İnşaat Gayrimenkul Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Gülhanım Durmuş tarafından kuruldu.

Hafızoğlu Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hafızoğlu Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Şerif Gecü tarafından kuruldu.

Çengelköy Sadıkoğlu Konutları ön talep topluyor! Çengelköy'e 129 yeni konut!

Sadıkoğlu Holding, Çengelköy'deki yeni projesi için düğmeye bastı. Çengelköy Sadıkoğlu Konutları'nda ön talep süreci başladı. İşte Çengelköy Sadıkoğlu Konutları ile ilgili merak edilenler... 

O ilde 3+1 ve 5+1 konut satılıyor! Ev arayanlar hemen bakın!

Bor Belediye Başkanlığı, Niğde ili, Bor ilçesi, Ahmet Kuddisi ve Cığızoğlu mevkiilerinde yer alan 3 adet 3+1 ve 1 adet 5+1 konutu satıyor. İşte ayrıntılar...

Varsan İnşaat Hafriyat Tekstil Reklam Züccaciye Kozmetik Gıda Peyzaj Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Varsan İnşaat Hafriyat Tekstil Reklam Züccaciye Kozmetik Gıda Peyzaj Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Pendik'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet İzoğlu tarafından kuruldu. 

Tüysüzoğlu İnşaat Hırdavat Metal Kimya Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tüysüzoğlu İnşaat Hırdavat Metal Kimya Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Yaren Gerim tarafından kuruldu.

O ilde 787 bin TL'den başlayan fiyatlarla 3+1 ve 5+1 konut satılıyor! Ev alacaklara büyük fırsat!

Niğde ili Bor Belediye Başkanlığı, Niğde ili, Bor ilçesi, Ahmet Kuddisi ve Cığızoğlu mahallelerinde yer alan 5 adet 3+1 ve 1 adet 5+1 konutu satıyor. İşte ayrıntılar...

730 bin TL'ye 3+1 konut sahibi olabilirsiniz! Bu fırsatı kaçırmayın!

Niğde ili Bor Belediyesi, Niğde ili, Bor ilçesi, Ahmet Kuddusi ve Cığızoğlu mahallelerinde yer alan 8 adet konutu satışa sunuyor. İşte 3+1 ve 5+1 konutların fiyatları...

Ahmet Sakızoğlu konutları son durum Haberi

Ahmet Sakızoğlu konutları son durum

Antalya'da geçtiğimiz 31 Mart’ta ülke genelinde elektrik kesintisi yaşandığı sırada ’elektronik kelepçe’yi kırarak kayıplara karışan müteahhit Ahmet Sakızoğlu’nun yapımını tamamlamadığı konutlar, uyuşturucu bağımlılarının meskeni haline geldi.


Antalya’da maket üzerinden ev satarak piyasayı dolandırdığı iddiasıyla 2013 yılı Mayıs ayında düzenlenen operasyonda, Sakızoğlu Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Sakızoğlu ile birlikte toplam 21 kişi gözaltına alındı. 500’ün üzerinde kişiyi ev vaadiyle dolandırdığı iddiasıyla gözaltına alınan Ahmet Sakızoğlu ile şirket çalışanı 20 kişi hakkında ’suç işlemek amacıyla örgüt kurma, kurulan örgüte üye olma ve dolandırıcılık yapmak’ suçlarından Antalya 1’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde dava açıldı. 14 ay cezaevinde kalan Ahmet Sakızoğlu, mağduriyetleri gidereceğini söylemesi üzerine geçen Ağustos ayında tutuksuz yargılanmak üzere elektronik kelepçe takılarak serbest bırakıldı. 

UYUŞTURUCU MADDE BAĞIMLILARI KULLANIYOR

 Ferrari marka lüks otomobillerle verdiği pozlarla...