20 / 05 / 2024

Ahmet Samet Yapar

Ahmet Samet Yapar

Özyap Gayrimenkul Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ahmet Samet Yapar Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Mustafa Semih Yapar Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 11 milyon TL sermaye ile 21 Eylül'de Sultangazi'de kuruldu.

Ahmet Toksoy kimdir? Ahmet Toksoy ne iş yapar? Ahmet Toksoy kimdir?

Ahmet Toksoy ne iş yapar? Hangi görevlerde bulunup çalışmıştır? Hangi alanlarda göre aldı ve çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Ahmet Toksoy hakkında merak edilen tüm detaylar...

Prof. Dr. Ahmet Bolat kimdir? Prof. Dr. Ahmet Bolat ne iş yapar? 

Prof. Dr. Ahmet Bolat kimdir? Prof. Dr. Ahmet Bolat ne iş yapar? Hangi görevlerde yer almıştır? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Prof. Dr. Ahmet Bolat kimdir? ile ilgili merak edilen tüm detaylar... 

Ahmet Ertuğrul Bitlis kimdir? Ne iş yapar?

Polisan Holding'in güçlü liderlik kadrosuna sahip olan Ahmet Ertuğrul Bitlis, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olarak şirketin büyümesine yön veriyor. Peki, Ahmet Ertuğrul Bitlis kimdir? İşte ayrıntılar...

Ahmet Cemal Dördüncü kimdir? Hangi okullardan mezun oldu? Ne iş yapar?

Akkök Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Cemal Dördüncü kimdir? Ahmet Cemal Dördüncü daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ahmet Cemal Dördüncü'nün eğitim hayatı nasıldı? İşte Ahmet Cemal Dördüncü`nün hayatına dair merak edilenler.

Element Elektromekanik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Element Elektromekanik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de 50  bin TL sermaye bedeli  Ahmet Samet Özdemir, Bilal Kuş  ve Emine Kuş tarafından kuruldu.

Samet Aydın İnşaat Taahhüt Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Samet Aydın İnşaat Taahhüt Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Aydın tarafından kuruldu.

Ahmet Şimşek kimdir, ne iş yapar?

Özel Ahmet Şimşek Eğitim Kurumları'nın sahibi olan Ahmet Şimşek kimdir? Ahmet Şimşek daha önce hangi görevlerde bulundu?

Ahmet Nur Çebi kimdir, ne iş yapar?

Beşiktaş Kulübünün olağanüstü seçimli genel kurulunda Ahmet Nur Çebi, siyah-beyazlı kulübün yeni başkanı seçildi. Peki Ahmet Nur Çebi kimdir, ne iş yapar?

ASK Elektrik Elektronik İnşaat Gıda Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ASK Elektrik Elektronik İnşaat Gıda Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Ahmet Samet Kantar tarafından kuruldu.

Özyap Gayrimenkul Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Özyap Gayrimenkul Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ahmet Samet Yapar Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Mustafa Semih Yapar Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 11 milyon TL sermaye ile 21 Eylül'de Sultangazi'de kuruldu.

Ahmet Zorlu: Bundan sonra gayrimenkul projemiz yok!

Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Zorlu, İş Dünyasından'da programında Melda Yücel Kocaalp’in sorularını yanıtladı. Zorlu, “Kârlı bir proje olursa yaparız ama bundan sonra projemiz yok gayrimenkulde” dedi...

Ahmet Vefik Alp açıkladı: Taksim'e cami geliyor!

Yıllardır tartışılan Taksim Meydanı'na cami gerçek oluyor. Ahmet Vefik Alp 'gizli proje'yi hazırladıklarını söyledi

Tebernüş Kireçci, Emlak Kulisi'nde Ahmet Büyükduman'ı ağırladı!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak-konut sitesi www.emlakkulisi.com'un kurucusu ve şef editörü Tebernüş Kireçci, Skyturk 360'daki programı Emlak Kulisi'nde İstanbul Gayrimenkul Değerleme Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Büyükduman'ı ağırladı

Ahmet Samet Yapar Haberi

Ahmet Samet Yapar

Özyap Gayrimenkul Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ahmet Samet Yapar Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Mustafa Semih Yapar Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 11 milyon TL sermaye ile 21 Eylül'de Sultangazi, Esenetepe Mahallesi'nde kuruldu. 


Özyap Gayrimenkul Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut,işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.2 .Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3.Türkiye sınırları içinde veya...