03 / 05 / 2024

Ahmet Şengöksel

Ahmet Şengöksel

Sıla Otelcilik ve Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Zeugma Park Hotel Şubesi, Ahmet Şengöksel Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL sermaye ile 18 Ağustos'ta Avcılar'da açıldı.

Founda Estate Gayrimenkul Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu! 

Founda Estate Gayrimenkul Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi bugün Şişli'de Ahmet Yüksel tarafından kuruldu.

Asr Global İnşaat Elektrik Reklam Medikal Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asr Global İnşaat Elektrik Reklam Medikal Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Ahmet Şengüller tarafından kuruldu.

Alarko GYO Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Yüksel Varol, emekli oldu!

Alarko GYO'nun Mali İşlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Yüksel Varol, emeklilik prosedürü gereğince emekli oldu.

Çekmeköy Hacı Yüksel Erdoğan Cami'nin inşaatı yükseliyor!

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz Soğukpınar Mahallesi’nde inşaatı süren Hacı Yüksel Erdoğan Cami’nde incelemeler yaptı.

Alarko GYO borsada kendi paylarını geri alıyor!

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı borsada işlem gören kendi paylarının geri alımı için Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Çelik, Genel Müdür Harun Hanne Moreno ve Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Yüksel Varol'u yetkilendirdi...

Ahmet Yüksel İnşaat, yeni tesisiyle yüzde 25 büyüdü!

Proje bazlı demir çelik ürünleri işlemesi ve kaba inşaat malzemeleri satışı yapan Ahmet Yüksel İnşaat, yeni tesisini devreye alarak, 2016 yılında yüzde 25 büyüdü.

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli ihalesini Yüksel Proje kazandı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli Projesi'nin etüt, proje ve mühendislik hizmetleri ihalesini Yüksel Proje'nin 26 milyon 215 bin TL teklifle kazandığını belirtti.

Sıla Otelcilik ve Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Zeugma Park Hotel Şubesi açıldı!

Sıla Otelcilik ve Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Zeugma Park Hotel Şubesi, Ahmet Şengöksel Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL sermaye ile 18 Ağustos'ta Avcılar'da açıldı.

Üsküdar Ahmet Yüksel Özemre Kültür Merkezi, Diş Sağlığı Merkezi olacak!

Üsküdar Ahmet Yüksel Özemre Kültür Merkezi'ni Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'ne dönüştürülecek. Üsküdar Ahmet Yüksel Özemre Kültür Merkezi'nin dönüşüm ihalesi 16 Eylül 2014 tarihinde yapılacak.

Vekil Yapı İnşaat Mühendislik Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vekil Yapı İnşaat Mühendislik Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Şengül, Mevlüt Sarı, Mohammedirfan A M. Ragib Almufti tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

2014 Göksel İnşaat Elektrik Metal Lojistik Yedek Parça Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

2014 Göksel İnşaat Elektrik Metal Lojistik Yedek Parça Ticaret Limited Şirketi, Hüseyin Ahmet Göksel tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 7 Ocak'ta Ümraniye 'de kuruldu

Ahmet Yamaner CET Başkan Yardımcılığına seçildi!

Eczacıbaşı Yapı Ürünleri Grup Başkan Yardımcısı Ahmet Yamaner, merkezi Brüksel’de bulunan Avrupa Seramik Karo Üreticileri Federasyonu’nun (CET) Başkan Yardımcılığına seçildi...

Yüksel İnşaat'ın acı günü! Güven Sazak bugün defnedilecek!

Yüksel İnşaat Onursal Başkanı ve Fenerbahçe'nin eski başkanlarından Güven Sazak 26 Nisan 2011 günü vefat etti. Güven Sazak'ın cenazesi bugün sarı-lacivertli kulübün Dereağzı Tesisleri'nde düzenlenecek törenden sonra toprağa verilecek

Ahmet Şengöksel Haberi

Ahmet Şengöksel

Sıla Otelcilik ve Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Zeugma Park Hotel Şubesi, Ahmet Şengöksel Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL sermaye ile 18 Ağustos'ta Avcılar'da açıldı.


Sıla Otelcilik ve Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Zeugma Park Hotel Şubesi iş konusu; 1-Şirket turizme hizmet amaç ile kafeteryalar,restoranlar, eğlence yerleri, otel, motel, pansiyon, tatil köyleri, kamping, apart otel ve bunlar gibi konaklama tesisleri açmak, işletmek, turizm işletmecilikleri yapmak, tüm turizm işletmelerini kurmak, açmak. Bu amaçlara uygun olarak proje, etüt, fizibilite çalışmaları yapmak, kamu arazisi ve gayri menkul tahsisi yaptırmak, kiralamak, intifa ve irtifak hakkı elde etmek Turizm sektörünün ihtiyaç duyacağı her türlü mal ve hizmetleri  iç ve dış piyasadan tedarik etmek, her türlü tefriş ve dekorasyon işlerini taahhüt ve yerine getirmek.


Sıla...