02 / 05 / 2024

Ahmet Şükrü Uzun

Ahmet Şükrü Uzun

Uzunoğulları İnşaat Emlak Müşavirliği Nakliyat ve Müteahhitlik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Şükrü Uzun ve Ayhan Uzun tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Ahmet Büyükgöz'den 11 enerji hissesi ile SASA ve Hektaş analizi!

Temel ve teknik analizci, uzun vade yatırımcısı Ahmet Büyükgöz, Borsa İstanbul’da işlem gören 11 enerji hissesini masaya yatırdı. Son dönemin en çok konuşulan şirketleri, SASA, Hektaş, TÜPRAŞ, KONTROLMATİK  başta olmak üzere 14 hissenin analizini yaptı.

Bosphorus Diamond Otelcilik Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bosphorus Diamond Otelcilik Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş’ta  50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Şükrü Susuz tarafından kuruldu.

UP Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

UP Mühendislik Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Bayram Uzun ve Bünyamin Pehlivan ortaklığıyla kuruldu.

Ahmet Kural Zekeriyaköy'deki evinden taşınıyor!

Ünlü şarkıcı Sıla'ya şiddet uyguladığı iddiası ile hakkında dava açılan ünlü oyuncu Ahmet Kural, Sıla ile kavga ettiği Zekeriyaköy’deki evinden taşınıyor. Ahmet Kural uzun yıllardır bu villada yaşıyordu.

Ahmet Dündar, atıl arazilere talip!

Atıl arazileri Türkiye ekonomisine kazandırmak isteyen Süs Bitkileri Üreticileri Alt Birliği (SÜSBİR) Ahmet Dündar, "Devletin atıl arazileri uzun vadeli kiralamalarla üreticilerimize tahsis edilmeli" dedi.

Gayrimenkul sektörünün uzun vadeli güven ortamına ihtiyacı var!

Özak Global Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akbalık gayrimenkul sektörü hakkında açıklamalarda bulundu. Akbalık sektörün uzun vadeli güven ortamına gereksinim duyduğunun altını çizdi.

Ahmet Göncü: Fed, faiz artırımında Çin'i dikkate almalı!

Doç. Dr. Ahmet Göncü, Fed'in global ekonomideki durgunluk tehlikesinin yakın olduğu ve bunun ABD'ye etkisinin ciddi olacağı yönünde ikna olması durumunda, faizlerin uzun süre daha bu seviyede kalabileceğini ifade etti.

Erzurum Şükrüpaşa Eğitim Kompleksi erken teslim edilecek!

Vali Dr. Ahmet Altıparmak, yapımı devam eden Şükrüpaşa eğitim Kompleksi inşaat alanında incelemelerde bulundu. Yüklenici firmadan erken teslim sözü aldı.

Erzurum Şükrüpaşa Eğitim Kompleksi 2016'da tamamlanacak!

Vali Dr. Ahmet Altıparmak, yapımı devam eden Şükrüpaşa Eğitim Kompleksi inşaat alanında incelemelerde bulundu. Yüklenici firmadan erken teslim sözü aldı.

Ahmet Emin Ok Dedeman Erbil'in yeni Genel Müdürü oldu!

Turizm sektöründe uzun yıllardır çalışan Ahmet Emin Ok, Dedeman Erbil’e Genel Müdür olarak atandı. Dedeman Grubu bünyesinde çeşitli pozisyonlarda görev yapan Ok, en son Park Dedeman Gaziantep’te görev aldı.

Ahmet Ünal ve Habip Arıkan seçimi değerlendirdi!

Ünal İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ünal, ''Eleştiriler olsa da uzun yıllar süren tek parti dönemi sektöre yönetilebilir ve belirgin bir piyasa ortamı sundu'' dedi.

Ahmet Dördüncü: Enerji projelerinde kuru dikkate almak yanlış!

Akkök Holding İcra Kurulu Başkanı Ahmet Dördüncü, enerji yatırımlarının uzun vadeli projeler olduğunu belirterek, "Enerjide yapılan yatırımları bugünkü kurlara göre hesaplarsanız çok yanlış bir iş yaparsınız'' dedi.

Tarsus Karaevli Göleti sözleşmesi imzalandı!

AK Parti Mersin Milletvekili Ahmet Tevfik Uzun, 'Tarsus Karaevli Göleti ve Sulaması İnşaatı" sözleşmesinin imzalandığını ve Tarsus SGK binasının yüzde 91 'i tamamlandığını kalan kısmı içinde ihalesinin yapıldığını söyledi.

Ahmet Şükrü Uzun Haberi

Ahmet Şükrü Uzun

Uzunoğulları İnşaat Emlak Müşavirliği Nakliyat ve Müteahhitlik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Şükrü Uzun ve Ayhan Uzun tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile kuruldu. 7 Mart'ta kurulan Uzunoğulları İnşaat Emlak Müşavirliği Nakliyat ve Müteahhitlik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri,konut,işyeri,ticarethane inşaatlarını yapmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzeirnde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Uzunoğulları İnşaat Emlak Müşavirliği Nakliyat ve Müteahhitlik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi adres: Çekmeköy, Taşdelen Mahallesi, Turgut Özal Caddesi, Palmadora I Bl....