13 / 05 / 2024

Ahmet Yaman

Ahmet Yaman

Bizimgrup Gayrimenkul Turizm ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Yaman, Tüncay Akman, Arzu Toros, Mehmet Ateş, Ayşe Serbes, Önder Özdamar, Yasin Uçar tarafından 3 Temmuz'da kuruldu.

Prof. Dr. Ahmet Ercan il il işaret etti! Ercan'dan er ya da geç deprem olacak uyarısı...

Prof. Dr. Ahmet Ercan, Doğu Anadolu Fayı'na dikkat çekerek gerilmenin sürdüğünü kaydediyor. Dün gece meydana gelen Sivas ve Adıyaman'daki depremlerin ardından açıklama yapan Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, fay hattına dikkat çekerek önemli uyarılar yaptı.

Şile Zemin Mühendisliği İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!!

Şile Zemin Mühendisliği İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yaman ve Nadir Mandal ortaklığında kuruldu.

İstanbul Global Emlak Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Global Emlak Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Limited Şirketi Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet İnce ve Ahmet Yaman ortaklığında kuruldu.

Adıyaman'da depremde yıkılan İsias Otelin sahibi ve üç yöneticisi tutuklandı!

Adıyaman'da depremde yıkılan İsias Otelin sahibi ve yöneticisi Ahmet, Mehmet Fatih ve Efe Bozkurt mahkeme tarafından tutuklandı. İşte detaylar...

Adıyaman'da inşaat iskelesinden düşen işçi yaralandı!

Adıyaman'da bir inşaatta çalışan işçi iskeleden düşerek yaralandı. Acil serviste tedaviye alınan Ahmet El Hüseyin'in sağlık durumu iyi olduğu öğrenildi.

Adıyaman şantiye alanına döndü!

TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın, Adıyaman'da yapımı devam eden proje ve yatırımlarda incelemelerde bulundu. Aydın, hizmetiçi eğitim merkezi, 24 derslikle okul ve 4. Etap çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Adıyaman Besni'ye 2 yeni okul yapılacak!

Adıyaman Besni İlçesi Kaymakamı Ahmet Gencer, ilçenin sorunlarının masaya yatırıldığı toplantıda Besni'ye 2 okul yapılacağı müjdesini verdi.

Adıyaman'da kentsel dönüşümde sona gelindi!

Adıyaman Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Vecihi Yüksek, Adıyaman'da uygulanacak olan kentsel dönüşüm projesiyle ilgili gelinen son durumu anlattı.

Adıyaman Kahta-Narince-Siverek yolunun temeli atıldı!

Adıyaman’da Kahta-Narince-Siverek yolunun 1. kısım temeli atıldı. 86 kilometrelik Kahta ve Siverek yolundaki çalışmalara ilişkin bilgi veren Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, 1. etabın özellikle 50 kilometrelik kısmının 41 kilometreye düşürüleceğini belirtti.

Adıyaman Sahabe Safvan Bin Muattal Camisi'nde son durum!

TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın, Adıyaman Samsat ilçesindeki temasları kapsamında, Sahabe Safvan Bin Muattal Camisi Külliyesi'nin inşaat alanında incelemelerde bulundu.

TOKİ'den Adıyaman Kahta’ya 500 konut müjdesi!

TBMM Başkanvekili ve Ak Partili Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, Kahta’da yaşayan dar gelirli vatandaşlar için 500 konut yapılacağını söyledi.

Adıyaman Beşpınar Vadisi ve Eğriçay Projesi için ödenek aktarıldı!

TBMM Başkanvekili ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, Orman ve Su İşleri Bakanlığı ile Kalkınma Bakanlığı tarafından Adıyaman’a 16 milyon TL kaynak aktarıldığını açıkladı.

Adıyaman Kahta'ya 500 kişilik KYK yurdu inşa edilecek!

TBMM Başkanvekili ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, Kahta ilçesine yapılacak olan Kredi Yurtlar Kurumu'na ait 500 kişilik öğrenci yurdunun 2016 yılı yatırım programına alındığını açıkladı.

Ahmet Yaman Haberi

Ahmet Yaman

Bizimgrup Gayrimenkul Turizm ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Yaman, Tüncay Akman, Arzu Toros, Mehmet Ateş, Ayşe Serbes, Önder Özdamar, Yasin Uçar tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 3 Temmuz'da kuruldu. 


Bizimgrup Gayrimenkul Turizm ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır: 1-Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti...