04 / 05 / 2024

Ahmet Yılmaz mimarlık

Ahmet Yılmaz mimarlık

Mimar Ahmet Yılmaz kimdir? Mimar Ahmet Yılmaz bugüne kadar hangi projelere imza attı? Mimar Ahmet Yılmaz hangi mimarlık şirketi ile çalışıyor? İşte mimar Ahmet Yılmaz'ın biyografisi...

'Cem Yılmaz Levent'teki villasını 100 milyon liraya satıyor' iddiasına cevap: Artık şakadan çıktı...

Komedyen ve oyuncu Cem Yılmaz, Levent’teki villasını 100 milyon liraya satışa çıkardığına dair haberler gelirken, Cem Yılmaz ''artık şakadan çıktı, maksatlı bir şeye dönüştü'' diyerek çıkan haberlere tepki gösterdi.

Kıdem tazminatında yeni uygulama! Cumhurbaşkanı yardımcısı Cevdet Yılmaz'dan kritik açıklama geldi!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ın, kıdem tazminatının emeklilik sistemine dahil edilmesine yönelik çalışmayla ilgili yaptığı açıklama sonrası kıdem tazminatı tartışması tekrar gündemde.  Peki kıdem tazminatında neler değişecek? İşte yeni uygulama...

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz’dan çok konuşulacak enflasyon açıklaması!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, enflasyon konusunda açıklama yaptı. Yılmaz, “Aylık bazda düşüşleri daha erken göreceğiz. 2023 sonuna doğru, 2024’ün başlarında aylık bazdaki gelişmeleri göreceğiz” şeklinde konuştu.

Ahmet Sönmez İç Mimarlık İnşaat Ahşap Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahmet Sönmez İç Mimarlık İnşaat Ahşap Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Sönmez tarafından kuruldu.

Kadıköy İç Mimarlık İnşaat Ve E-Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kadıköy İç Mimarlık İnşaat Ve E-Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Onur Çeçim ve Ömer Adıman ortaklığında kuruldu. 

Tiny Köy Proje Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Tiny Köy Proje Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi bugün Silivri'de Mertcan Çelik tarafından kuruldu. 

Ahmet Taşkın Works Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahmet Taşkın Works Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Ahmet Taşkın tarafından kuruldu.

Selin Serçe Yılmaz Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Selin Serçe Yılmaz Mimarlık Limited Şirketi bugün Şişli'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Selim Serçe Yılmaz tarafından kuruldu.

Db Masters Proje Ve Tasarım Yönetimi Mimarlık Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Db Masters Proje Ve Tasarım Yönetimi Mimarlık Mühendislik Anonim Şirketi Kağıthane'de 70 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Azaklı tarafından kuruldu.

Mi Mar Mimarlık Sanat Hizmetleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu Şubesi açıldı!

Mi Mar Mimarlık Sanat Hizmetleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu Şubesi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yılmaz ve İbrahim Hakkı Yiğit ortaklığında açıldı.

Ahmet Güneş İç Mimarlık Turizm Ve Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahmet Güneş İç Mimarlık Turizm Ve Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  100  bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Güneş tarafından kuruldu.

H Y H Mimarlık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

H Y H Mimarlık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Hassan Almallouhı ve Hossın Almalouhı ortaklığında kuruldu.

Maxon Mimarlık Ve Yönetim Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Maxon Mimarlık Ve Yönetim Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Aydoğdu, Ümit Yıldırım ve Yusuf Yaşar Bayram ortaklığında kuruldu.

Ahmet Yılmaz mimarlık Haberi

Ahmet Yılmaz mimarlık

Ahmet Yılmaz kimdir?

Ahmet Yılmaz, 1972, Tokat doğumlu Ahmet Yılmaz, Yıldız Teknik üniversitesi Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü'nde başladığı mimarlık eğitimine, Mimar Sinan Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Restorasyon Bölümü'nde devam etti. 


Lisans eğitimini tamamladığı 1994 yılından beri çeşitli ofislerde proje yöneticisi ve şantiye şefi olarak çok sayıda projede görev aldı. 


Bilgi Üniversitesi Dolapdere Kampüsü I. Bina projesi, 2002 yılında 8. Ulusal Mimarlık Sergisi ve Ödülleri, Yaşam Çevresi Ödülü'ne layık görüldü ve 2004'te Dolapdere Kampüsü II. Bina projesi, Yapı Ödülü'ne aday gösterildi.


Mimar Ahmet Yılmaz projeleri..

Merzifon Bedesten Restaurant (2010)

Edirne Belediyesi Selimiye Cami Çevresi Ulusal Kentsel Tasarım Yarışma Projesi (2010)

Beşikçizade Tekkesi Restorasyon Projesi (2010)

Zeytinburnu Nikah Salonu Kazlıçeşme Kültür Merkezi (2009)

Turkuaz Butik Otel (2009)

Sultanahmet'te Butik Otel (2009)

İcadiye Konağı (Kalfabaşı Evi) (2009)

Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezi (2009)

Zeytinburnu Hükümet...