13 / 05 / 2024

Ahmet Zeki Polat

Ahmet Zeki Polat

Az Proje İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Zeki Polat, Mehmet Oğuz Polat tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Mk5 Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Mk5 Yapı Limited Şirketi Eyüpsultan'da Ahmet Zeki Danışman, Asım Erkan Danışman,  Muhammet Furkan Danışman ve Nezir Münedi Danışman ortaklığında kuruldu.

Fatih'te çeşmenin yerine apartman yapılmış!

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Mahir Polat, AKP İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı'nın, kitabesine babası Ahmet Zeki Çamlı'nın adını eklediği tarihi I. Mahmud Çeşmesi'ne ilişkin yeni belgeler paylaştı. 

TOKİ Zonguldak'ta iki okulu yeniden inşa edecek! 

AKP Milletvekili Hamdi Uçar, Merkez İlçe'de Bahçelievler İlköğretim Okulu ve Alaplı İlçesi’nde 24 derslikli Ahmet Zeki Atalay Ortaokul'unun TOKİ tarafından yenileneceğini açıkladı...

Jummah Global İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jummah Global İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile A. Jummah Albaraesi ve Ahmet Zeki Cicim tarafından kuruldu.

Ankara Medipol Üniversitesi'nden arsa tahsisi açıklaması!

Ankara Medipol Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Zeki Şengil, Ankara Tren Garı binasının üniversiteye hibe edildiği yönündeki iddialarla ilgili açıklama yaptı.

Azy Danışmanlık Otomotiv Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Azy Danışmanlık Otomotiv Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Gelişmen, Muhammed Zeki Polat ve Yaşar Karakaş ortaklığıyla kuruldu...

Skylines Holidays Turizm Danışmanlık Taşımacılık Prodüksiyon Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Skylines Holidays Turizm Danışmanlık Taşımacılık Prodüksiyon Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 10 bin TL sermaye bedeliyle Zeytinburnu'nda Ahmet Kenan Polat tarafından kuruldu.

Hisar Polat İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hisar Polat İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mahir Polat tarafından 500 bin TL sermaye ile 25 Mart'ta Sultangazi, Uğurmumcu Mahallesi, Hoca Ahmet Yesevi Bulvarı'nda kuruldu.

Canyol Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Canyol Yatırım İnşaat Anonim Şirketi, Ahmet Zeki Yolbulan Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Can Uslucan Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 1 milyon TL sermaye ile 8 Mart'ta Maltepe'de kuruldu.

Az Proje İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Az Proje İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Zeki Polat, Mehmet Oğuz Polat tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Tever Teknik İnşaat Enerji ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tever Teknik İnşaat Enerji ve Ticaret Anonim Şirketi, Ahmet Zeki Tever Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 1 milyon TL'lik sermaye ile 23 Eylül'de Maltepe, Cevizli Mahallesi'nde kuruldu.

Keçiören Zeki Polat Parkı'ndaki halı saha 3 yıllığına kiraya verilecek!

Keçiören Belediyesi; Sancaktepe Mahallesi'nde Zeki Polat Parkı içerisinde bulunan halı sahayı 3 yıllığına kiraya veriyor. Halı sahanın ihalesi, 9 Ekim 2014 tarihinde saat 15.50'de yapılacak.

Adnan Polat Enerji, Kanadalılara satılıyor!

Rekabet Kurulu'na yapılan başvuruya göre Adnan Polat Enerji'nin tüm hisseleri, PSP Investment'ın dolaylı bir iştiraki olan PSPEUR Sarl aracılığı ile Adnan Polat, Eda Polat, Gkinosatis Ayşe Polat, Kerim Polat ve Zeki Aybar Eriş'ten devralınacak...

Ahmet Zeki Polat Haberi

Ahmet Zeki Polat

Az Proje İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Zeki Polat, Mehmet Oğuz Polat tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 31 Mart'ta kuruldu. 


Az Proje İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde...