07 / 05 / 2024

Ahmet Zorluya ödül

Ahmet Zorluya ödül

Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Zorlu, Boğaziçi Üniversitesi Mühendislik Kulübü tarafından yapılan anketle "Yılın İş Adamı" ödülüne layık görüldü. Boğaziçi Üniversitesi'nde düzenlenen törende konuşma yaptı...

Evi ve iş yeri kirada olanlar dikkat! Kira gelirinden hangi giderler düşülür?

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Ahmet Karabıyık, bugünkü köşesinde kira gelir vergisinden hangi giderlerin düşürüleceğini kaleme aldı. İşte Ahmet Karabıyık'ın 'Kira gelirinden hangi giderler düşülür?' başlıklı yazısı...

İç Mimar Ahmet Güneş'e 'En İyi İç Mimar' ödülü!

Ünlü İç Mimar Ahmet Güneş, 1.Zirve ve Kariyer Ödül Töreni’nde Türkiye’nin En İyi İç Mimarı Ödülünü aldı.

Mimar Ahmet Vefik Alp’in Gebze ‘Bilimkent’ projesine uluslararası ödül!

Osmangazi Köprüsü Gebze ayağında inşaatı yarım bırakılan Mimar Ahmet Vefik Alp imzalı Bilimkent projesi uluslararası bir ödül daha aldı.

Yılın En İyi İç Mimarı ödülünü Ahmet Güneş aldı!

İç mimar Ahmet Güneş Evos Angels ‘ın geçtiğimiz günlerde düzenlediği Dijital Dünyanın Enleri 2017 ödül töreninde Yılın En İyi İç Mimarı ödülünü almaya hak kazandı.

İstanbul yeni havalimanına bir ödül daha!

Bakanı Ahmet Arslan, İstanbul yeni havalimanı terminal binasının 2016 Dünya Mimarlık Festivali’nde “Gelecek Projeler-Altyapı” kategorisinde tasarım ödülüne layık görüldüğünü açıkladı.

Mimar Ahmet Vefik Alp'e uluslararası ödül!

Kaba inşaat halindeyken yıkılan Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölüm Binası 9. IDA International Design Awards (Uluslararası Tasarım Ödülleri) kapsamında ‘Kurumsal Yapılar’ dalında Bronz ödülü aldı.

Türk Dünyası Mimarlık Ödülü Ahmet Vefik Alp’e verildi!

Türk Dünyası Topluluğu tarafından TC Muğla SK Universitesi bünyesinde bu yıl ilki düzenlenen Türk Dünyası Hizmet Ödülleri Mimarlık Ödülü Prof. Dr. Ahmet Vefik Alp’in Japonya Yamagata da Türk Evi projesine verildi.

Ödül Yatırım Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Ödül Yatırım Gayrimenkul Anonim Şirketi, 22 Mart 2016 tarihinde 75 bin TL sermaye bedeli ile Vesile Bozok ve Ahmet Güven ortaklığında kuruldu...

Konak Belediyesi hizmet binası yarışmasında ödül töreni düzenlendi!

Konak Belediyesi'nin Yenişehir Pazaryeri'nin olduğu alana inşa edeceği hizmet binası için düzenlenen ulusal yarışmanın ödül töreni Ahmet Adnan Saygun Sanat Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Ahmet Bülbül: Gaziosmanpaşa İstanbul'un en iyi semti olacak!

Gaziosmanpaşa Belediye Başkan yardımcısı Ahmet Bülbül 'Ketsel dönüşüm' çerçeveside Gaziosmanpaşa'ın İstanbul'un en iyi semti olacağı ve yeni bir Nişantaşı'nın doğacağını belirtti.

Ekokent Konya Projesi'ne ödül!

Sofya XIV Dünya Mimarlık Zirvesinde Ahmet Vefik Alp ‘Ekokent Konya’ projesiyle Roma Mimarlar Odası ‘Gümüş Madalya Özel Ödülü’ nü aldı.

Melih Gökçek'e En İyi Başkan Ödülü!

Melih Gökçek, "2014'ün En İyi Büyükşehir Belediye Başkanı" seçildi. Ankara Ticaret Odası (ATO) Meclis Salonu'nda yapılan törende Gökçek'in ödülünü, Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Ahmet Recep Tekcan aldı.

Beyoğlu Belediye Başkanı'na Türk Tiyatrosuna Hizmet Ödülü!

Uluslararası Kukla ve Gölge Oyunları Birliği (UNIMA) Türkiye tarafından Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan'a 'Türk Tiyatrosuna Hizmet Ödülü' verildi...

Ahmet Zorluya ödül Haberi

Ahmet Zorluya ödül

Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Zorlu, Boğaziçi Üniversitesi Mühendislik Kulübü tarafından yapılan anketle "Yılın İş Adamı" ödülüne layık görüldü. Zorlu Holding'ten yapılan açıklamaya göre Zorlu Holding Başkanı Ahmet Zorlu, Boğaziçi Üniversitesi'nde düzenlenen törende yaptığı konuşmada çalışmalarının Türkiye'nin geleceği olan öğrenciler tarafından takdir edilmesinden mutluluk duyduğunu ifade etti. Zorlu sözlerini söyle sürdürdü: "Zorlu Grubu olarak tekstil, beyaz eşya, elektronik, enerji, savunma, gayrimenkul ve maden sektörlerinde faaliyet gösteriyoruz. Ülkemizde daima öncü işlere imza atıyor, ülkemizi yurt dışında da gururla, başarıyla temsil ediyoruz. 60 yıldır, "ülkem, işim, ailem" bakış açısıyla gerçekleştirdiğimiz projelerle elde ettiğimiz başarıların, bugünkü gibi aldığımız ödüllerle taçlanması bize ayrı bir güç ve gurur veriyor" dedi. 


Hürses...