17 / 05 / 2024

Ahşap Atölyesi ne demek

Ahşap Atölyesi ne demek

Ahşap Atölyesi, ahşabın doğallığını çocukların hayal gücü, yaratıcılığı, el becerisi ve de zekasıyla birleştirerek okullarda, oyun gruplarında ve alış veriş merkezlerinde birbirinden güzel etkinlikler düzenliyor...

Ahşap ev yazın sıcak olur mu? Ahşap ev yapımı ne kadar sürer?

Ahşap ev yaptırmayı ya da almayı düşünen vatandaşlar bu konuda bilgi sahibi olmak için hummalı bir araştırma içindeler. İşte ahşap evlere dair merak edilen detaylar!

70 metrekare ahşap ev fiyatları ne kadar? 27 Mart 2023 fiyat listesi!

Ahşap evler diğer betonarme evlere göre farklı yapılardır. Son dönemin popüler yapılarından olan bu ahşap evleri diğer yapılardan ayıran farklılıklar nelerdir? İşte araştırılan detaylar!

55 metrekare ahşap ev ne kadar? 22 Mart 2023 fiyat listesi!

Ahşap evler son dönemin en gözde tatil yapılarından biridir. Bundan dolayı da ahşap evlerin fiyatları merakla araştırılmaktadır. İşte detaylar!

45 metrekare ahşap ev ne kadar? 21 Mart 2023 fiyat listesi!

Ahşap ev özellikle tatilcilerin en gözde yapılarıdır. Bungalov yani ahşap evlerin özellikleri fiyatları merak edilmektedir. Peki ahşap evler ne kadardır? İşte detaylar!

70 metrekare ahşap ev fiyatları ne kadar? 18 Mart 2023 fiyat listesi!

Ahşap evlerin fiyat aralığı bu yapıya sahip olmak isteyenlerce araştırılmaktadır. Peki ahşap evler ne kadardır? İşte detaylar!

100 metrekare ahşap ev fiyatları ne kadar? 17 Mart 2023 fiyat listesi!

Ahşap evler özellikle tiny house tatilcilerin bir hayli ilgisini çekiyor. Hem küçük hem de ergonomik oluşu tatilin rotasını buralara çekiyor. Peki bu yapılar ne kadar? İşte detaylar!

Ahşap evlerin ömrü ne kadardır? Ahşap ev için ruhsat gerekir mi?

Ahşap evler, prefabrik ve konteyner evlerden sonra sık araştırılan yapılardır. Ahşap ev yaptırmak isteyenler, bu yapılara dair birtakım sorular sormaktadır. İşte detaylar!

Koçtaş’ta ahşap ve inşaat malzemeleri ne kadar? İşte 28 Ocak 2023 fiyat listesi…

Koçtaş’ta ahşap ve inşaat malzemeleri ne kadar? Bazı ahşap modelleri derledik. İşte 28 Ocak 2023 fiyat listesi…

Atın Alüminyum Metal Elektrik İnşaat Malzemesi Ahşap Limited Şirketi kuruldu!

Atın Alüminyum Metal Elektrik İnşaat Malzemesi Ahşap Limited Şirketi bugün Beylikdüzü’nde  1 milyon  TL sermaye bedeli ile Ahmet Atın tarafından kuruldu.

Domearc Mimarlık Ve Ahşap Tasarım Atölyesi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Domearc Mimarlık Ve Ahşap Tasarım Atölyesi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Belek, Nevzat Yiğit Çağlar ve Oğuzhan Belek ortaklığında kuruldu.

Ahşap bina inşaat maliyeti 2021!

2021 yılında uygulanacak bina metrekare normal inşaat maliyet bedelleri belirlendi. Peki, ahşap bina inşaat maliyeti 2021 ne kadar oldu?

Kavak ağacının gövdesine inşa edilen 13 metrekarelik ahşap pansiyon yoğun ilgi görüyor!

Artvin'in "sakin şehir" unvanlı ilçesi Şavşat'ta, Cihat ve Filiz Küçükaltun çiftinin kavak ağacı gövdesine inşa ettiği ahşap ev yoğun ilgi görüyor.

Att Yapısal Ahşap Anonim Şirketi kuruldu!

Att Yapısal Ahşap Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Güneş Sungur tarafından kuruldu.

Ahşap Atölyesi ne demek Haberi

Ahşap Atölyesi ne demek

Ahşap Atölyesi, okul, kulüp, oyun grupları ve alışveriş merkezlerinde düzenlediği etkinliklerde ahşabı çocuklarla buluşturuyor. Birbirinden eğlenceli bu etkinliklerde çocuklar son derece doğal bir malzeme olan ahşabı kullanarak,  araba, uçak, ördek, fil, köpek, kedi ve zürafa gibi çeşitli oyuncaklar yapıyor. Çocuklar ahşaptan yaptıkları bu oyuncaklarla zekalarını, yaratıcılıkları, hayal güçlerini ve el becerilerini geliştirirken keyifli bir günde geçirmiş oluyor.  

Minik marangozlar iş başında

Ahşap Atölyesi’nin yarı yapılandırılmış malzeme ve özel tasarlanmış makinelerini güvenli marangozluk teknikleriyle kullanan minikler bir taraftan da üretime katkıda bulunmanın gururunu yaşıyor.  Ahşap Atölyesi’nin etkinliklerine ev sahipliği yapmak için 0505 575 61 62  nolu telefonu aramak ya da [email protected] adresine başvurmak yeterli...