29 / 04 / 2024

Çocuklar Ahşap Atölyesi ile yaratıcılıklarını geliştiriyor!

Çocuklar Ahşap Atölyesi ile yaratıcılıklarını geliştiriyor!

Ahşap Atölyesi, ahşabın doğallığını çocukların hayal gücü, yaratıcılığı, el becerisi ve de zekasıyla birleştirerek okullarda, oyun gruplarında ve alış veriş merkezlerinde birbirinden güzel etkinlikler düzenliyor...



Ahşap Atölyesi, okul, kulüp, oyun grupları ve alışveriş merkezlerinde düzenlediği etkinliklerde ahşabı çocuklarla buluşturuyor. Birbirinden eğlenceli bu etkinliklerde çocuklar son derece doğal bir malzeme olan ahşabı kullanarak,  araba, uçak, ördek, fil, köpek, kedi ve zürafa gibi çeşitli oyuncaklar yapıyor. Çocuklar ahşaptan yaptıkları bu oyuncaklarla zekalarını, yaratıcılıkları, hayal güçlerini ve el becerilerini geliştirirken keyifli bir günde geçirmiş oluyor.  

Minik marangozlar iş başında

Ahşap Atölyesi’nin yarı yapılandırılmış malzeme ve özel tasarlanmış makinelerini güvenli marangozluk teknikleriyle kullanan minikler bir taraftan da üretime katkıda bulunmanın gururunu yaşıyor.  Ahşap Atölyesi’nin etkinliklerine ev sahipliği yapmak için 0505 575 61 62  nolu telefonu aramak ya da [email protected] adresine başvurmak yeterli oluyor.



Geri Dön