16 / 05 / 2024

çocukalr için etkinlik

çocukalr için etkinlik

Ahşap Atölyesi, ahşabın doğallığını çocukların hayal gücü, yaratıcılığı, el becerisi ve de zekasıyla birleştirerek okullarda, oyun gruplarında ve alış veriş merkezlerinde birbirinden güzel etkinlikler düzenliyor...

Online etkinlik platformu depremzedeler için istihdam ve kira yardımı yapacak!

Ünlü ve popüler bir online etkinlik platformu, depremzedeler için yapacağını duyurduğu yardım ile internet aramalarında ön sıraya çıktı. 

iPhone 14 için tarih açıklandı! Çentik kaldırılıyor mu? İşte detaylar…

Teknoloji devi Apple, yeni iPhone serisini tanıcağını etkinlik için tarih verdi. Apple’ın 7 Eylül'de gerçekleştirmeyi planladığı etkinlikte iPhone 14 serisinin yanı sıra  yeni akıllı saatini ve kablosuz kulaklığını da tanıması bekleniyor.

Apple kullanıcılarına müjde! iPhone SE 3 için geri sayım başladı!

Apple kullanıcıları tarafından merakla beklenen iPhone SE 3 modeli için geri sayım başladı. Apple'ın iPhone SE 3'ün de dahil olduğu yeni ürünlerini tanıtımı için 8 Mart günü bir etkinlik düzenleyeceği gündeme geldi....

Yapı Kataloğu'nda yapı sektörü için yeni etkinlik! 

Yapı sektörünün nabzını tutan Yapı Kataloğu yeni arayüzüyle sektör temsilcilerini bir araya getirmeye devam ediyor. Yapı Kataloğu sektör için 6 yeni etkinlik gerçekleştirmek için hazırlanıyor. 

Elon Musk ve Twitter'ın CEO'su Jack Dorsey, Bitcoin için buluşacak!

Elon Musk ve Twitter'ın CEO'su Jack Dorsey, Bitcoin için buluşacak. 21 Temmuz tarihinde düzenlenecek olan etkinlik merak konusu oldu. Elon Musk ve Twitter'ın CEO'su Jack Dorsey, Twitter'dan açıklamalarda bulundu.

Asia Young Designer Awards için son başvuru tarihi 21 Mayıs!

Nippon Paint, ArchClub’ın 30 Nisan tarihinde gerçekleştireceği ve genç mimarların mesleki gelişimine katkıda bulunmayı amaçlayan online buluşmanın sponsoru oldu. 30 Nisan tarihinde saat 21:00’da başlayacak olan etkinlik için son başvuru tarihi 21 Mayıs olarak belirlendi.

Alaşehir Çok Amaçlı Etkinlik Salonu açılış için gün sayıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Alaşehir'de hayata geçirdiği Çok Amaçlı Etkinlik Salonu hizmete girmek için gün sayıyor.

Konyaaltı Belediyesi yeni projeler için hazır!

Konyaaltı Belediyesi, 5 ayrı muhtarevi, kapalı semt pazar yeri, anfi tiyatro ve kırsal bölgeler için sosyal etkinlik alanı projeleri için ihale sürecini başlatıyor.

AKM’nin restorasyonu için imza toplanıyor!

77 yaşındaki Devlet Tiyatrosu eski sahne amiri Ediz Baysal, önce Devlet Tiyatrosu Seyirciler Derneği’ni (DEVTİS) kurdu. Şimdi de atıl bırakılan AKM’nin restorasyonu için etkinlik etkinlik gezip imza topluyor.

Kırıkkale Podium AVM'de çocuklar için etkinlikler devam ediyor!

Gerçekleşen hafta sonu etkinliğinde çocuklara yönelik oyunlar, yarışmalar düzenlendi. Etkinlik boyunca çocuklara ücretsiz balon, macun ve şeker dağıtımı gerçekleşti.Kırıkkale Podium AVM'de çocuklar için etkinlikler devam ediyor.

İçerenköy hal arazisi için yapılacak basın açıklamasına Battal İlgezdi'de katılacak!

Ataşehir Kent Konseyi’ nin, İçerenköy Hal arazisinin halkın yararına kullanılması için gerçekleştireceği basın açıklamasına Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi de katılacak. Etkinlik, 29 Ocak'ta yapılacak...

ArenaPark çocuklar için etkinlik programı hazırladı!

Karnesini alan ve keyifli bir sömestre tatili geçirmek isteyen çocuklar için ArenaPark Alışveriş ve Yaşam Merkezi, 24 -25-26-31Ocak ile 1 ve 2 Şubat tarihleri arasında eşsiz bir etkinlik programı hazırladı.

Emlak Konut halka arz için yarın basın toplantısı düzenliyor!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Emlak Konut'un ikincil halka arzı için basın toplantısı düzenliyor. Etkinlik yarın Borsa İstanbul Sergi Salonu' nda saat 09.00' da gerçekleştirilecek...

çocukalr için etkinlik Haberi

çocukalr için etkinlik

Ahşap Atölyesi, okul, kulüp, oyun grupları ve alışveriş merkezlerinde düzenlediği etkinliklerde ahşabı çocuklarla buluşturuyor. Birbirinden eğlenceli bu etkinliklerde çocuklar son derece doğal bir malzeme olan ahşabı kullanarak,  araba, uçak, ördek, fil, köpek, kedi ve zürafa gibi çeşitli oyuncaklar yapıyor. Çocuklar ahşaptan yaptıkları bu oyuncaklarla zekalarını, yaratıcılıkları, hayal güçlerini ve el becerilerini geliştirirken keyifli bir günde geçirmiş oluyor.  

Minik marangozlar iş başında

Ahşap Atölyesi’nin yarı yapılandırılmış malzeme ve özel tasarlanmış makinelerini güvenli marangozluk teknikleriyle kullanan minikler bir taraftan da üretime katkıda bulunmanın gururunu yaşıyor.  Ahşap Atölyesi’nin etkinliklerine ev sahipliği yapmak için 0505 575 61 62  nolu telefonu aramak ya da [email protected] adresine başvurmak yeterli...