09 / 05 / 2024

Ahsen Mimari Yapılar adres

Ahsen Mimari Yapılar adres

Ahsen Mimari Yapılar Limited Şirketi bugün Çatalca’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Dalaz tarafından kuruldu.

Özcan Mimari Yapılar İnşaat Emlak Otomotiv Hayvancılık İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Özcan Mimari Yapılar İnşaat Emlak Otomotiv Hayvancılık İthalat İhracat Limited Şirketi Özcan Evliyaoğlu tarafından Sancaktepe'de kuruldu.

Avşaroğlu Mimari Yapı İnşaat Tekstil Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avşaroğlu Mimari Yapı İnşaat Tekstil Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yaşar Uyar tarafından kuruldu.

Akn Orman Ürünleri Mimari Yapılar Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akn Orman Ürünleri Mimari Yapılar Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Hamdi Akın tarafından kuruldu.

Osmanlı'nın Mersin'deki ilk ve tek mimari yapıları 1,5 asırdır ayakta!

Mersin'in Akdeniz ilçesindeki 155 yıllık çeşme ile 150 yıllık cami, Osmanlı Devleti tarafından kentte yapılan ilk ve tek mimari yapı olarak günümüze kadar ayakta kaldı.

Dünyanın en sıra dışı 10 mimari yapısı!

Dünyanın en sıra dışı mimari yapıları belli oldu. Dünyanın her tarafından gelen binlerce ziyaretçi yapıları görmek için sıraya giriyor.

Dünyanın en sıra dışı 10 mimari yapısı!

Alışılanın aksine 'anormal' olan yapıların her birinin ayrı bir hikayesi vardır. Dünyanın her tarafından binlerce turist sırf sıra dışı mimari yapıları görmek için seyahat ediyor. İşte dünyanın en sıra dışı 10 mimari yapısı...

İşte ABD, Çin ve Hindistan'ın sembolik yapıları!

Her ülkenin kendine has sembolik yapıları var. Şehir kartpostallarına işlenen o görkemli mimari yapılar. İşte ABD, Çin ve Hindistan'ın sembolik yapıları...

Ahsen Mimari Yapılar Limited Şirketi kuruldu!

Ahsen Mimari Yapılar Limited Şirketi bugün Çatalca’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Dalaz tarafından kuruldu.

Osmanlı Stadı özgün mimari yapısıyla dikkat çekiyor!

UEFA Avrupa Ligi'nde gruplara kalarak tarihinde bir ilki gerçekleştiren Osmanlıspor'un iç saha maçlarını oynadığı Osmanlı Stadı, özgün mimari yapısıyla dikkati çekiyor.

Mimari Yapılarda Su Yalıtımı kitabı yayınlandı!

YEM Yayın’ın yeni kitabı Mimari Yapılarda Su Yalıtımı, BTM Bitümlü Tecrit Maddeleri San. ve Tic. A.Ş.’nin değerli katkılarıyla yayınlandı.

Özgür Mimari Yapılar Limited Şirketi kuruldu!

Özgür Mimari Yapılar Limited Şirketi, Ayşe Öztel tarafından 100 bin TL sermaye ile 28 Haziran'da Gaziosmanpaşa, Karlıtepe Mahallesi, Yıldıztabya Caddesi'nde kuruldu.

İşte akıl sınırlarını zorlayan mimari yapılar!

Almanya'da inşa edilen bu yapılar akıl sınırlarını zorluyor. İşte daha önce hiçbir yerde görmedğiniz yapısıyla büyüleyecek mimari eserler...

Eminönü'ndeki eski yapıların turizm alanına dönüşmesi onaylandı mı?

EMİNÖNÜ’nde bulunan en güzel sivil mimari örneği evler ve tescilli hanları turizm alanına dönüştürülecek. Tarihi hanları ve eski yapıları “ev pansiyonlarına” dönüştüren karar kabul edildi.

Ahsen Mimari Yapılar adres Haberi

Ahsen Mimari Yapılar adres

Ahsen Mimari Yapılar Limited Şirketi bugün Çatalca’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Dalaz tarafından kuruldu.


Ahsen Mimari Yapılar Limited Şirketi konusu:

. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethaneinşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak satmak, bunların tamamını veya bir kısmını almak satmak, belirli oranlarda parselasyon yaparak tek tek veya bütün olarak hisse satışı yapmak almak ve bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar, inşaat yapmak...ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler



Ahsen Mimari Yapılar Limited Şirketi adres: Kaleiçi Mh.Şair Necmettin Halil Onan Blv N.68/1...