03 / 05 / 2024

Ahu Turanlı

Ahu Turanlı

Yeşilçam oyuncusu Fatma Girik’in vasiyetnamesini hazırladığı ve mal varlığının büyük kısmını yeğeni Ahu Turanlı’ya bırakacağı iddia edildi.

Sosyetenin tanınmış isimleri Can ve Ahu Has çifti yeni ev sahipleri ile mahkemelik oldu!

Ev sahipleriyle sorun yaşayan sosyetenin tanınmış çifti, soluğu mahkemede aldı. Caroline Koç'un sattığı konutta kiracı olarak bulunan ünlü çift, yeni ev sahibiyle anlaşamadı.

Tt Bodrum Gayrimenkul Yatırımları Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Tt Bodrum Gayrimenkul Yatırımları Ve Turizm Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 500 bin TL Elif Burcu Turanlıgil tarafından kuruldu.

A Grup Taahhüt İnşaat Tasarım Ve Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

A Grup Taahhüt İnşaat Tasarım Ve Mimarlık Anonim Şirketi Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahu Önal ve Ertuğrul Eken ortaklığında kuruldu.

Optima Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Optima Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Hamza Babahan ve Kerem Turanlı ortaklığında kuruldu.

Vatan Group Turizm Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Vatan Group Turizm Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Turanlı tarafından kuruldu.

Ardef Mühendislik Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ardef Mühendislik Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Onut Turanlı ve Ömer Erhan Yücel ortaklığında kuruldu.

Ahu Aysal Kerimoğlu 30 milyon TL'ye yalı aldı!

Sabah Gazetesi köşe yazarı Bülent Cankurt, bugünkü yazısında Ahu Aysal Kerimoğlu'nun yeni aldığı yalı dairesine ilişkin yazdı. Peki Ahu Aysal Kerimoğlu nerede yalı aldı? İşte ayrıntılar...

Taşyapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy Şubesi açıldı!

Taşyapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy Şubesi bugün Kadıköy'de 771 milyon TL sermaye bedeli ile Ece Turanlı tarafından açıldı.

Uzay Emlak İnşaat Limited Şirketi Fenerbahçe Şubesi açıldı!

Uzay Emlak İnşaat Limited Şirketi Fenerbahçe Şubesi 10 bin TL sermaye bedeli ile Temel Uzay Turanlı tarafından açıldı.

Ahusa Turizm İşletmeciliği Ve Ticaret  Anonim Şirketi kuruldu!

Ahusa Turizm İşletmeciliği Ve Ticaret  Anonim Şirketi Kağıthane’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Ahu Orakçıoğlu tarafından kuruldu.

Zana Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Zana Yapı Denetim Limited Şirketi Zeytinburnu’nda  20  bin TL sermaye bedeli  ile Ahu Doğan tarafından kuruldu.

Ahu Aysal'ın yazlık satışında pay tartışması!

Geçtiğimiz aylarda Bodrum'daki yazlığını satan Ahu Aysal, bu satıştan elde ettiği geliri kızları arasında paylaşmıştı. Fakat kızlarının yazlık satışındaki paylarından mutlu olmadıkları ortaya çıktı.

Balıkesir'de konut fiyatları ikiye katlandı!

Türkiye’nin tüm kentlerine değerleme hizmeti sunan Bilge Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Ahu Minareci Küçükağa, Balıkesir'deki konut fiyatları ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Ahu Turanlı Haberi

Ahu Turanlı

Usta oyuncu Fatma Girik, mirasını kardeşi Müyesser Turan’ın kızı Ahu Turanlı’ya bırakacak. 

Özel bir gayrimenkul şirketinde danışman olarak çalışan Turanlı, bebekliğinden bugüne teyzesinin göz bebeği olmuştu. 

Hürriyet Gazetesi'nden İsmail Bayrak'ın haberine göre; Girik’in yıllar önce Çocuk Esirgeme Kurumu’ndan koruyucu aile olarak yanına aldığı manevi kızı Ahu’ya da mirasından pay ayırdığı ortaya...