29 / 04 / 2024

Ahu Yağtunun yeni evi

Ahu Yağtunun yeni evi

Cem Yılmaz'la geçen hafta boşanan Ahu Yağtu, Ulus'taki yeni evine taşındı. Yılmaz'la birlikte yaşadığı evin önüne minik bir kamyonet getiren Yağtu, sadece kendisinin ve oğlu Kemal'in kıyafetlerini aldı.

Sosyetenin tanınmış isimleri Can ve Ahu Has çifti yeni ev sahipleri ile mahkemelik oldu!

Ev sahipleriyle sorun yaşayan sosyetenin tanınmış çifti, soluğu mahkemede aldı. Caroline Koç'un sattığı konutta kiracı olarak bulunan ünlü çift, yeni ev sahibiyle anlaşamadı.

13 bin kişinin yaşayacağı yeni imar alanı için start verildi! Akçaovalılar yeni yerleşim alanına kavuşuyor!

Muğla'ya Bağlı, Menteşe Belediyesi,  13 bin kişinin yaşayacağı yeni kentsel yerleşim alanı için Akçaova Mahallesi'nde yeni imar alanı oluşturuyor. 

65 yaş aylığı yeni zamla kaç TL oldu? Yaşlılık maaşı alacaklar dikkat! Tek tek rakamlar belli oldu!

Bnlerce vatandaş zamlı sosyal destek ödemelerinin ne kadar olduğunu merak ediyor. Peki 65 yaş aylığı yeni zamla kaç TL oldu? 

TOKİ'den Antakya'ya 464 yeni konut geliyor! İhalesi yarın!

TOKİ'den Antakya'ya 464 yeni konut müjdesi geldi. Söz konusu projenin ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

Benzin, motorin ve LPG'de indirim yağmuru! Yeni fiyatlar kaç TL? Shell, Total, Opet, PO, BP fiyat listesi 2 Temmuz 2022

Dolar kurunda yaşanan düşüşün ardından, bugünden itibaren geçerli olmak üzere benzinde 2 lira 13 kuruş, LPG'de ise 1 lira 75 kuruş indirim yapıldı. İşte yeni fiyatlar ve Shell, Total, Opet, PO, BP fiyat listesi 2 Temmuz 2022...

65 yaş aylığı yeni asgari ücretle ne kadar oldu? 65 yaş maaşı kaç TL oldu?

65 yaş aylığının yeni açıklanan asgari ara zam ile ne kadar olduğu vatandaşların gündeminde yer alıyor. İşte merak edilen detaylar!

TOKİ'den Ordu'ya 74 yeni konut müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ordu'nun Kabadüz ilçesinde 74 yeni konut inşa edecek. Projenin ihalesi 9 Şubat 2022 tarihinde saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Manisa'ya 547 yeni konut geliyor!

Yeni projeler için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Manisa'da 547 yeni konut hayata geçirecek.

TOKİ'den Adana Çukurova'ya 333 yeni konut müjdesi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Adana Çukurova'da 333 yeni konut inşa edecek.

TOKİ'den Bolu'ya 988 yeni dükkan geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bolu Merkez'de 988 yeni dükkan inşa edecek. Projenin ihalesi 27 Aralık 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Çorlu'ya 760 yeni konut geliyor!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Tekirdağ Çorlu projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ'den Çukurova'ya 333 yeni konut!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Adana Çukurova'da 333 yeni konut inşa edecek. Projenin ihalesi 30 Kasım tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Ankara'ya 119 yeni lojman!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Etimesgut'ta 119 yeni lojman inşa edecek. Projenin ihalesi bugün yapılacak.

Ahu Yağtunun yeni evi Haberi

Ahu Yağtunun yeni evi


Cem Yılmaz'la geçen hafta boşanan Ahu Yağtu, Ulus'taki yeni evine taşındı. Yılmaz'la birlikte yaşadığı evin önüne minik bir kamyonet getiren Yağtu, sadece kendisinin ve oğlu Kemal'in kıyafetlerini aldı.


Ahu Yağtu, 31 Aralık'ta boşandığı Cem Yılmaz'la birlikte oturduğu Levent'teki villadan Ulus'ta yeni kiraladığı apartman dairesine taşındı.


Önceki gün kiraladığı küçük bir kamyoneti eski evinin önüne getiren Yağtu, eşyalarını taşıtırken görüntülendi. Ahu Yağtu'nun eski evinden sadece kendisinin ve oğlu Kemal'ın kıyafetlerini aldığı görüldü.

Elbiselerini askısıyla kamyonete yerleştiren Yağtu'nun. spor kıyafetlerini ise apar topar bir naylon poşete doldurması dikkat çekti.


Ulus'ta 5 bin lira aylık kira ödeyeceği daire için tüm eşyalarını değiştiren Yağtu, eski evinden hiçbir eşya almadı. Yağtu'nun sadece özel anlam taşıdığı tahmin edilen bir sandalyeyle bir avizeyi yeni evine götürdüğü...