29 / 04 / 2024

Aile Dostu projesi

Aile Dostu projesi

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın Aile Dostu projesiyle aile bağları kuvvetlenecek...

Ailelere Aile Bakanlığı'ndan yeni maaş müjdesi. Alanlar bayramı erken edecek

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı toplumda gelir seviyesi düşük vatandaşların günlük hayattan geri kalmaması adına sürdürdüğü çalışmalara tam gaz devam ediyor. Bakanlıktan son olarak "vatandaşlık maaşı" projesi hakkında müjdeli haberler geldi. Detaylar haberimizde...

Park Mozaik Su'da teslimler başladı! Ankara’nın yeşil dostu Leed Gold Sertifika’lı ilk konut projesi!

Park Mozaik Su'da teslimler başladı! Tepe ve Mesa güvencesi ile hayata geçirilen proje başkent Ankara’nın yeşil dostu Leed Gold Sertifika’lı ilk konut projesi olma özelliğine sahip...

Fors İzmir'de lüks ve aile sıcaklığı bir arada!

Güçsan Yapı'nın tarafından hayata geçirilen Fors İzmir projesi lüksü ve aile sıcaklığını bir arada sunuyor...

Üsküdar Kirazlıtepe Kentsel Dönüşüm Projesi’nin 3. Etap ihalesi yapıldı!

Üsküdar ilçesi Kirazlıtepe Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'nin 666 konut, 20 adet ticari bağımsız birim, 24 derslikli okul, bilgi evi, muhtarlık ve aile sağlığı merkezi gibi sosyal donatı alanlarına sahip 3'üncü etabı Turgut A.Ş tarafından hayata geçirilecek. 

İktisatEvim'den teslimat öncesi mola verme imkanı!

İktisatEvim, özellikle aile dostu kampanyaları ve ödeme alternatifleriyle konut sahibi olmanın önünü açıyor...

Zehra Zümrüt Selçuk: 2021'de 115 adet inşaat projesi yürütülecek!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk yaptığı açıklamada, "2021 yılında 737 milyon 152 bin liralık yatırım bütçemizle 115 adet inşaat ve 49 adet araştırma projesi yürütülecektir" dedi.

Evsizlere Konaklama Projesi başlatıldı!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı traafından koronavirüsle mücadelede alınan tedbirler dahilinde "Evsizlere Konaklama Projesi" başlatıldı.

İstanbul'daki 13 bahçeli konut projesi!

İstanbul'da birçok markalı konut projesinde satışlar devam ediyor. Şehrin karmaşık hayatından uzakta yaşamak isteyenler bahçeli ve aile konseptli konut projelerini tercih ediyor. İşte İstanbul'daki 13 bahçeli konut projesi...

Kanal Tokat projesi Mart'ta bitecek!

Kanal Tokat projesi kentte sosyal hayata, ekonomiye ve turizme büyük katkı sağlayacak. Başkan Av. Eyüp Eroğlu çevre dostu bir projeyi gerçekleştirdiklerini belirterek, "Tokat'ın kalbini güzelleştiriyoruz" dedi.

45 soruda Arwen Merlin projesi!

Arwen Merlin projesi, iş ve aile yaşamını birbirinden tamamen ayıran, günlük temel ihtiyaçları eksiksiz karşılayabilecek bir modern yaşam projesi olarak İstanbul Pendik'te hayata geçiriliyor. Sabiha Gökçen Havalimanına 1 kilometre uzaklıkta bulunan projede teslimler 2018 yılında yapılacak.

Konya Havzan Aile Yaşam Merkezi'nin temeli atıldı!

Konya Havzan Aile Yaşam Merkezi'nin temel atma töreni gerçekleşti. Yıl sonunda teslim edilecek olan Havzan Aile Yaşam Merkezi ve Çocuk Sokağı Projesi bin 235 metrekarelik inşaat alanına sahip.

Erguvan Premium Residence Kurtköy'ün çevre dostu projesi!

Erguvan İnşaat, çevre dostu konut projesini Kurtköy'da inşa ediyor. Erguvan Premium Residence'ta yağmur suları toplanarak peyzajda kullanılırken, elektrikli araç şarj istasyonları ile alternatif ulaşım seçenekleri sunuyor.

Kartallife Atalar'da kolay ödeme koşulları!

Aile konsepti projesi Kartallife-Atalar ile Kartal’a yeni bir soluk getiren STCA Gayrimenkul, inşaat teknikleriyle de farklılığını ortaya koyuyor. İnşaattaki en son teknoloji ürünlerini kullanan STCA Gayrimenkul, Kartallife-Atalar inşaatında haftada 1 kat çıkıyor.

Aile Dostu projesi Haberi

Aile Dostu projesi


Aile Dostu projesinin ilk uygulaması, Ulaştırma Bakanlığı ve PTT ile yapılan görüşmeler sonunda hayata geçiriliyor. Aile Dostu projesi çalışması Başbakanlık Toplu Konut İdaresi ile birlikte yürütülecek. Aileler ayrı dairelerde, aynı katlarda oturacak. Bakanlık aile bağlarının güçlenmesi için büyük toplu konutlarda akrabaların yakın oturmasını da...