05 / 05 / 2024

ailelere hitap eden konut projeleri

ailelere hitap eden konut projeleri

Emlakkulisi.com okurları için stüdyo ve 1 oda 1 salon dairelerin olmadığı konut projelerini derledik. İşte ailelere hitap eden 19 konut projesi...

Profilo Alttan Donduruculu Buzdolabı 186 x 70 cm neden çok tercih ediliyor? İşte cevabı! 6 Mart 2023 fiyat listesi

Geniş ailelere hitap eden Profilo BD3055WFVN Alttan Donduruculu Buzdolabı 186 x 70 cm No frost teknolojisi ve ExtraFresh özelliği ile ihtiyaca göre cevap veriyor. 

Vestel  No-Frost Buzdolabı ne kadara satılıyor? Özellikleri neler? 22 Şubat 2023 fiyat listesi

Geniş ailelere hitap eden Vestel X 427 Lt No-Frost Buzdolabı, kokuları biribirine karıştırmayan sisteme,taze hava teknolojisine ve çok yönlü soğutma fonksiyonuna sahiptir.Peki ekran koruma moduna sahip olan buzdolabının diğer özellikleri neler?

Kadına hitap eden konutlar daha hızlı satılıyor!

Kadınların beğenisini kazanan konutların günümüzde satış süreleri daha kısa oluyor. Kadına hitap eden konutlar daha hızlı satılıyor.

Ailelere hitap eden 19 konut projesi!

Emlakkulisi.com okurları için stüdyo ve 1 oda 1 salon dairelerin olmadığı konut projelerini derledik. İşte ailelere hitap eden 19 konut projesi...

Pasifik İnşaat'tan 2. Next Level projesi geliyor!

Pasifik İnşaat, 2. Next Level projesini Ankara Çayyolu’nda hayata geçiriyor. Proje değerinin 550 milyon lira olduğunu belirten Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Erdoğan, ailelere hitap eden 429 konut inşa edeceklerini söyledi.

Sur Yapı Mirage'da hem mantığa hem kalbe hitap eden kampanya!

Toplam 342 adet konut ve 60 adet mağazadan oluşan proje İstanbul Avrupa Yakası Güneşli'de yükseliyor. 'Sur Yapı Mirage'da hem mantığa hem kalbe hitap eden kampanya' kapsamında satışlarına devam ediyor.

Yurtbay Seramik'ten 3 yeni seri!

Sektöre yön veren koleksiyonlarıyla her zevke hitap eden Yurtbay Seramik'in Aura Serisi, Gusto Serisi ve Cortex Serisi mekanlara yepyeni bir görünüm kazandırıyor.

Yurtbay Seramik serilerinde doğallığı ön planda tutuyor!

Doğallığın ön planda olduğu her zevke hitap eden serileri ile Yurtbay Seramik, mekânların tercihi olmaya devam ediyor.Son yılların popüler dokularından olan taş, Santorini Serisi’nde öne çıkıyor.

Santorini ile doğallık başrolde!

Doğallığın ön planda olduğu her zevke hitap eden serileri ile Yurtbay Seramik, mekânların tercihi olmaya devam ediyor. Son yılların popüler dokularından olan taş, Santorini Serisi’nde öne çıkıyor.

FLO Bornova Outlet Center'da mağaza açtı!

Kadın, erkek ve çocuk ayakkabı markalarıyla her yaştan her zevke hitap eden Flo'nun 219. mağazası Park Bornova Outlet Center'da hizmete açıldı.

İhlas Yapı Ispartakule'de konutlarını 5 bine çıkartıyor!

Ispartakule'de her kesime hitap eden yeni konut projeleriyle İhlas Yapı, BizimEvler serisiyle bölgede konut sayısını 5 bine çıkartıyor.

İstanbul AVM'leri ayda 1.4 milyon kez ziyaret ediliyor!

Sayıları hızla artan alışveriş merkezleri, alışverişin yanında bir yaşam merkezine dönüşmüş durumda. AVM’lerde artık her yaş grubuna hitap eden eğlence alanları, tercihlerde ilk sıralarda yer alıyor.

Melikgazi'ye çok amaçlı park yapılacak!

Memduh Büyükkılıç, 512 park alanı ile ilçenin her yerinde her yaş grubuna hitap eden parklar ile toplumun sosyal yaşamına renk katıldığını ve şimdi de Kayseri’de bir ilk’i daha gerçekleştireceklerini söyledi.

ailelere hitap eden konut projeleri Haberi

ailelere hitap eden konut projeleri

Emlakkulisi.com okurları için ailelere hitap eden konut projelerini derledik. İşte stüdyo ve 1 oda 1 salon dairelerin yer almadığı 19 konut projesi...


1-Loca Mahal

KİPTAŞ tarafından hayata geçirilen Loca Mahal projesi Zeytinburnu Veliefendi'de yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerine yer veriliyor. Fiyatların 641 bin TL'den başladığı Loca Mahal'de 1.262 adet konut bulunuyor. 

Tel: 444 30 49     
Web: http://locamahal.com


2-Azur Marmara


Toplam 442 daire ve 100 cadde mağazasından meydana gelen Azur Marmara Beylikdüzü'nde yükseliyor. Batı Beyler Yapı imzası taşıyan projede 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daireler bulunuyor. Metrekare birim fiyatının 3 bin 750 TL...