28 / 04 / 2024

Air France nerede

Air France nerede

Air France pilotlarının, iki haftadır sürdürdükleri greve dün akşam son verme kararının ardından tarifeli seferlerin yarından itibaren normale dönmesi bekleniyor.Air France yönetimi, iki haftalık grevin şirketi 300 milyon avro zarara yol açtığı görüşünde.

Karaca Air Pro Siyah Gold Cook Köz XL Airfryer 3 bin 999 TL! Özellikleri neler? En ucuza nerede satılıyor? 

Karaca Air Pro Siyah Gold Cook Köz XL Airfryer, közleme, ızgara, pişirme, ısıtma, meyve sebze kurutma ve ev yoğurdu yapma fonksiyonları ile dikkatleri üzerine çekiyor. 

Yeni evlenecekler dikkat! Luxell LXAF-01 Air Fryer Fritöz  indirimde! Bu fırsat kaçmaz! 14 Mart 2023 fiyat listesi

İndirim fırsatını kollayanlar işte Luxell LXAF-01 Air Fryer Fritöz indirimde! Peki Luxell LXAF-01 Air Fryer Fritöz indirimli fiyatıyla nerede satılıyor? İşte detaylar..

Karaca Air Pro Konuşan Airfryer en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 09 Mart 2023 fiyat listesi

Doğru fritözü ararken Karaca Konuşan Airfryer'a bakmayı unutmayın. Birçok kişi, yiyecekleri iyi pişirebilen bir havayla kızartma makinesi ister. İşte sizE fırsat!  Peki Karaca Air Pro Konuşan Airfryer en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Luxell LXAF-01 Air Fryer Fritöz en uygun fiyata nerede satılıyor? Özellikleri neler? 22 Şubat 2023 fiyat listesi

Luxell LXAF-01 Air Fryer Fritöz,sıcak hava üfleme tekniği ile pişirme işlemi gerçekleştiriyor.Geniş pişirme haznesine sahip ürün 1850 Watt güç ile çalışıyor.Peki 6 farklı pişirme özelliğine sahip ürünün diğer özellikleri neler? 

Xiaomi Mi Smart Air Fryer Yağsız Fritöz en uyguna nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 4 Şubat 2023 fiyat listesi

Sağlıklı yaşam sürdürmek isteyenler için yağsız fritöz pratik yemek yapma çözümleri ile ev hanımlarının mutfakta en büyük yardımcısı olma özelliğine sahiptir. Peki Xiaomi Mi Smart Air Fryer 3.5 lt Yağsız Fritöz nerede ne kadar? İşte 4 Şubat 2023 fiyat listesi

Karaca Air Pro Cook Köz XL Airfryer nerede ne kadar? Kaç paraya satılıyor ? 07 Ocak 2023 fiyat listesi

Pratik ve acil çözümler için ev hanımlarının her zaman kurtarıcısı konumunda olan fritözler için araştırma yapan hanımlar! Bu haber sizin için Peki Karaca Air Pro Cook Köz XL Airfryer fiyatı nerede ne kadar? 

3. İstanbul Air Başakşehir nerede? 

3. İstanbul Air Başakşehir nerede sorusunun yanıtı ve lokasyon bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte 3. İstanbul Air Başakşehir nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Air Başakşehir nerede? Lokasyon bilgisi!

Air Başakşehir nerede sorusunun yanıtı ve lokasyon bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Air Başakşehir nerede sorusunun yanıtı ve proje bilgileri...

Türk turistler yurtdışı turlarını tercih ediyor!

Türkler’in dünyayı gezme merakı arttı. Bu durum, tur operatörlerini de harekete geçirdi. Air France, KLM ve Delta Hava Yolları ile anlaşan Gazella Turizm, ‘sınır ve zaman tanımayan gezginler’ konseptini başlattı.

TAV Almanya'da 3 adet Air France/KLM Lounge'ın işletmesini üstlendi!

TAV, Frankfurt, Münih ve Stuttgart havalimanlarındaki Air France/KLM Lounge'larının işletmesini üstlendi. Genel Müdür Bora İşbulan, "Hedefimizde Amerika pazarı var" dedi. Firma, Primeclass markası altında dört ülkedeki 9 havalimanında hizmet veriyor...

Air France seferleri normale dönüyor!

Air France pilotlarının, iki haftadır sürdürdükleri greve dün akşam son verme kararının ardından tarifeli seferlerin yarından itibaren normale dönmesi bekleniyor.Air France yönetimi, iki haftalık grevin şirketi 300 milyon avro zarara yol açtığı görüşünde.

Transavia projesi iptal edildi!

RMC radyo kanalına konuşan Fransız bakan, " Avrupa'da Air France'a bağlı Transavia şirketinin kurulması projesi iptal edildi. Üç aylığına askıya alınmadı, tamamen iptal edildi " dedi.

Fransa'da pilotların grevi sona erdi!

Fransa Ulaştırma Bakanı Alain Vidalies, Air France pilotlarının grevine neden olan düşük maliyetli Transavia projesinin iptal edildiğini duyurdu. Air France yönetimi ise projenin sadece askıya alındığını bildirdi...

Air France nerede Haberi

Air France nerede

Air France yönetimi yaptığı yazılı açıklamada, bugün itibarıyla tarifeli seferlerin yüzde 60’ının gerçekleştiğini belirterek, bu oranının yarın yüzde 90’a çıkacağını duyurdu.


Air France yönetimi, iki haftalık grevin şirketi 300 milyon avro zarara yol açtığı görüşünde.


Hafta başında Air France yönetimi, pilotların grevine neden olan düşük maliyetli Transavia projesinin iptal ettiğini duyurmuştu.


Air France yönetimi, pilotlara işlerinin başına dönmeleri çağrısı yapmış, pilotların isteklerinin kabul edildiği belirtilerek, artık grevi sürdürmenin nedeninin kalmadığını ifade etmişti.


Fransa dışında Avrupa'da Air France'a bağlı düşük maliyetli başka şirket kurulmayacağı güvencesi veren yönetim, ülke içindeki düşük maliyetli uçuşlar için planlanan projenin hayata geçirileceğini bildirmişti.


Air France yönetiminin geri adım atmasında şirkette yüzde 16 hissesi olan Ulaştırma Bakanlığının baskısının etkili olduğu sanılıyor.


Air France, kısa ve orta mesafeli uçuşlarda ucuz bilet satan havayolu...