17 / 05 / 2024

AirBnBdeki kulübeler

AirBnBdeki kulübeler

Tatil anlayışınız rahat, konforlu ve biraz da lüks otellerden yana mı? Bu kulübeleri görünce bunu bir kez daha düşünmek isteyeceksiniz… Mail OnlineTravel, son dönemin en popüler tatil uygulaması AirBnB’de bulunan en muhteşem 12 kulübeyi seçti

Bartın’da kaçak hayvan kulübesi inşaatına 7 bin lira ceza!

Bartın’da yaralı ve sahipsiz kalan hayvanlar için kulübeler inşa eden Sevim Arıkan’a ‘usulsüz inşaat yapmak’ suçundan 7 bin lira ceza kesildi.

Körfez'de orman içine yapılan kulübeler yıkılıyor!

Körfez'de orman içerisinde yapılan kulübeler yıkılmaya başladı. Körfez Belediyesi, İlimtepe Mahallesi'nde dere yatağı kenarlarına ve ormanlık alan içine kurulan kulübeleri yıkmaya başladı.

Milliyet Emlakçılar Kulübü faaliyete başladı!

Gayrimenkul sektörü profesyonellerinin iş ve özel hayatlarını kolaylaştıracak, emlak sektörünün ilk sadakat programı uygulaması Milliyet Emlakçılar Kulübü (MEK) faaliyete başladı.

Gelirlerini artırmak isteyen futbol kulüpleri statlarını yeniliyor!

Stadyumlar, kulüplerin en önemli gelir kapısı olarak kabul ediliyor. Türkiye'de Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın stat gelirleri toplam gelirlerinin yüzde 20'sini bulabiliyor. Gelirlerini arttırmak isteyen kulüpler haliyle bir bir statlarını yeniliyor.

Alibeyköy Parseller Spor Kulübü Tesisleri'nin yıkılma kararına tepki!

Alibeyköy Parseller Spor Kulübü Tesislerinin yıkılma kararına mahalle halkı ve kulüp sporcuları ve aileleri tepki gösterdi. Mahalle gençlerinin de kullandığı alanın yıkılma sebebi olarak ise gecikmiş kira borçları ve artan kira ücreti gösteriliyor.

Okan Bayülgen Bodrum'da gece kulübü açıyor!

Ünlü oyuncu ve şovmen Okan Bayülgen, Muğla’nın Bodrum ilçesinde 'Dada' salon isimli sanat ve eğlence kulübü açıyor.

Makedonya Kırçova'da Fenerbahçe Fan Kulüp kafeteryası açıldı!

Makedonya'da yaşayan Fenerbahçe taraftarı Muammer Kocacık, Kırçova'da "Fenerbahçe Fan Kulüp" adını verdiği kafeteryayı açtı. Kocacık, 'yuva' olarak nitelendirdiği kafeteryasında Fenerbahçe'nin tüm maçlarını izleyeceklerini ifade etti.

Kale Anahtarcılar Kulübü 1 yaşında!

Türkiye'de güvenliğin lideri Kale Kilit’in, anahtarcıları bir çatı altında birleştirmek amacıyla kurduğu "Kale Anahtarcılar Kulübü" bir yılı geride bıraktı.

İstinye Avcılık ve Atıcılık Spor Kulübü arazisine hastane geliyor!

Sarıyer İstinye’de, mülkiyeti Gençlik ve Spor Bakanlığı’na ait, 18 yıl önce imzalanan protokolle, kullanım hakkı 49 yıllığına İstanbul Avcılık ve Atıcılık Spor Kulübü’ne verilen arazi üzerinde hastane inşa edilecek.

İstanbul Avcılık ve Atıcılık Spor Kulübü’ne verilen araziye ne yapılacak?

Sarıyer İstinye’de, Gençlik ve Spor Bakanlığı’na ait, 18 yıl önce imzalanan protokolle, kullanım hakkı 49 yıllığına İstanbul Avcılık ve Atıcılık Spor Kulübü’ne verilen arazi üzerinde hastane inşa edilecek.

Kul Gayrimenkul Proje Geliştirme Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kul Gayrimenkul Proje Geliştirme Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Rıza Kul, Feza Kul, Mehmet Kul ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 12 Mayıs'ta Büyükçekmece, Ekinoba Mahallesi'nde kuruldu.

Şehit Uzman Çavuş Süleyman Kul'un ailesine ev yaptırılacak!

Cumhurbaşkanı Erdoğan,Giresunlu Uzman Çavuş Süleyman Kul'un ailesinin ev ihtiyacını karşılacak. Cumhurbaşkanı Mardin'in Nusaybin ilçesinde şehit olan şehit Uzman Çavuş Süleyman Kul´un ailesine ev yaptıracak.

DemirDöküm Sosyal Sorumluluk Kulübü'nden 2 yeni etkinlik!

DemirDöküm Sosyal Sorumluluk Kulübü “Sağlık Haftası kapsamında bisiklet turu ve doğa yürüyüşü olmak üzere iki etkinlik gerçekleştirdi. DemirDöküm çalışanları 12 km’lik zorlu bir yürüyüş rotasını tamamladı.

AirBnBdeki kulübeler Haberi

AirBnBdeki kulübeler

Tatil anlayışınız rahat, konforlu ve biraz da lüks otellerden yana mı? Bu kulübeleri görünce bunu bir kez daha düşünmek isteyeceksiniz… Mail OnlineTravel, son dönemin en popüler tatil uygulaması AirBnB’de bulunan en muhteşem 12 kulübeyi seçti. AirBnB, insanların seyahatlerinde konaklayacak yer bulmasını, mekan sahiplerinin de kiralamasını sağlayan ve 200’e yakın ülkede kullanıcısı bulunan bir uygulama. Beyonce, Justin Bieber, Kylie Jenner gibi pek çok ünlü isim de tatillerinde lüks oteller yerine bu uygulama üzerinden buldukları evlerde tatil yapmayı tercih ediyor. İşte hayallerinizi süsleyecek, dünyanın dört bir ülkesinden seçebileceğiniz sevimli ve konforlu kulübeler…


1- İngiltere, Shaldon Beach 

Beyaz rengin hakim olduğu bu minik oda yalnızca yatmak için… Ancak önünde sevimli bir balkonu ve muhteşem bir manzarası var.


Özellikle tüm günü dışarda geçirmeyi seven ve yalnızca...