07 / 05 / 2024

airbus çorlu

airbus çorlu

Airbus'ın mekanik ve elektronik parça üreten iştiraki, Şahinler Holding'in Çorlu'da sahibi olduğu Avrupa Serbest Bölgesi'nde yatırım yapma karan aldı,10 bin metrekare üzerinde yer alan Airbus'un iştiraki mekanik ve elektronik uçak parçalan üretecek.

Airbus Çorlu'ya yatırım yapacak!

Çorlu’da yer alan Avrupa Serbest Bölgesi’ne dünyanın en büyük uçak üreticilerinden Airbus yatırım için geliyor. Bölgede 10 bin metrekare üzerinde yer alan Airbus’un iştiraki mekanik ve elektronik uçak parçaları üretecek.

Airbus kargo uçağı restoran olacak!

TEKİRDAĞ’da işadamı Mustafa Yurdanur, geçen yıl uçuş süresi dolan ve Çorlu Havaalanı apronuna indirilen emekli Airbus A300 tipi kargo uçağını 200 kişilik restoran yapmak için 500 bin liraya satın aldı...

Kayapark Konakları Çorlu projesi!

Konutların satış sürecine devam edilen Kayapark Konakları Çorlu projesi Kartürk Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Tekirdağ Çorlu Emlak Konut bölgesinde inşa edilen proje, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dairelerden meydana geliyor...

Çorlu'da satılık arsa: 3 milyon 255 bin liraya!

Çorlu Belediye Başkanlığı Çorlu Muhittin mahallesinde yer alan 3 bin 255 metrekare alana sahip ticari alan imarlı arsayı satışa çıkardı. İhale 13 Ağustos 2014 tarihinde saat 14:00'te gerçekleştirilecek...

Çorlu'da icradan 130 bin TL'ye satılık dükkan!

Çorlu 3. İcra Müdürlüğü; Tekirdağ Çorlu'da yer alan dükkanı 130 bin TL'den açık arttırma ile satışa çıkarıyor. İhale; 26 Ağustos günü 11:30 - 11:40 arası yapılacak.

Emlak Konut Çorlu ve İkitelli'deki gayrimenkullerinin değerleme raporlarını yayınladı!

Emlak Konut gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Emlak Konut Çorlu ve İkitelli'deki gayrimenkullerinin değerleme raporlarını yayınladı.

Çorlu'da 7 milyon 182 bin TL'ye icradan satılık arsa!

Tekirdağ İli Çorlu İlçesi'nde yer alan arsanın toplam bedeli 7 milyon 182 bin TL olarak belirlendi. Arsanın satışı Çorlu satış Memurluğu tarafından 22 Eylül 2014 günü yapılacak.

Çinli 3 havacılık şirketi, Airbus'tan 123 helikopter alıyor!

Çinli 3 havacılık şirketi, Airbus'tan 123 helikopter alıyor. Helikopterler kamu hizmetleri ve de ticari hizmetler başta olmak üzere arama - kurtarma maksadı ile de kullanılacak.

DHL, Airbus ile kontrat imzaladı!

Uçağın ABD'de monte edilmesi için 80.000 tonluk navlun hacmi gerekiyor. Hava ve deniz yolu kargo taşımacılığında dünya lideri DHL Global Forwarding, uçak üreticisi Airbus ile kontrat imzaladı.

Çorlu'da fabrika yangını çıktı!

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesi Hacı Şeremet mevkisindeki Birpa kimyasal fabrikasında dün sabah 08.00 sıralarında yangın çıktı. Tekirdağ İtfaiyesi yangına 6 araçla müdahale ederken, üretim bölümünde büyüyen alevler kısa sürede tüm fabrikayı sardı.

Çorlu'da kimyasal maddeler üreten fabrikada yangın çıktı!

Tekirdağ’ın Çorlu İlçesi’ nde, kimyasal maddeler üreten fabrikanın üretim bölümünde çıkan yangın kısa sürede büyüyerek tüm alanı sardı. Duman nedeniyle Çorlu- Çerkezköy karayolu trafiğe kapatıldı...

Ahmet Sarıkurt Çorlu'daki inşaat firmalarının sahipleriyle bir araya geldi!

Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Sarıkurt İnşaat Firmalarının Sahipleriyle Toplantı Yaptı Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Sarıkurt, Çorlu'da faaliyet gösteren inşaat firmalarının sahipleriyle bir araya geldi.

Pamukkale Turizm Çorlu seferlerine başladı!

Adım adım Trakya Projesi ile yola çıkan Pamukkale Turizm, Lüleburgaz dan sonra Çorlu'da da hizmet vermeye başladı. Pamukkale Turizm Çorlu yazıhanesi düzenlendi ve ilk sefer gerçekleştirildi.

Milli Emlak Çorlu'da arsa satıyor: 2 milyon 295 bin liraya!

Çorlu Milli Emlak Müdürlüğü Çorlu Kazımiye mahallesinde yer alan 2 bin 700 metrekare alana sahip arsayı satışa çıkardı. İhale 10 Haziran 2014 tarihinde saat 15:00'te gerçekleştirilecek...

airbus çorlu Haberi

airbus çorlu


Airbus'ın mekanik ve elektronik parça üreten iştiraki, Şahinler Holding'in Çorlu'da sahibi olduğu Avrupa Serbest Bölgesi'nde (ASB) yatırım yapma kararı aldı. 


Airbus, en son THYye 117 uçak satmak için anlaşma yapmıştı.Nisandaki törene katılan Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım da Airbus CEO'su Fabrice Bregier'a yatırım çağrısı yaparak "Burada uçak yapalım kardeşim. Buraya güzelce gelin, tam bir işbirliği, alışveriş değil. 


Türkiye'ye park edin" demişti. 

"Bu uçağı kaçırmayın" diyen Yıldınm'a CEO Fabrice Bregier "Ne yapabiliriz, bir bakalım" yanıtım vermişti. 

Aradan geçen 3 aylık süreç sonunda Airbus, Şahinler Holding'in sahibi olduğu ASB'den 10 bin metrekarelik bir arsa satın aldı. Arsa üzerine yapılacak yatırımın temelleri Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan'ın katılımıyla önümüzdeki aylarda atılacak. Şahinler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Şahin, Airbus'la birlikte bu yıl sonuna kadar ASB'de 5 yeni firmanın...