10 / 05 / 2024

Aircon Mühendislik ataşehir

Aircon Mühendislik ataşehir

Aircon Mühendislik Mekanik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Tufan Elbistanlı tarafından, 10 bin TL sermaye ile, 8 Eylül'de İstanbul Ataşehir'de kuruldu.

MHR GYO Ataşehir kentsel dönüşüm projesinde son dakika gelişmesi! İmzalar atıldı!

MHR Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ataşehir kentsel dönüşüm projesi ile ilgili bir son dakika gelişmesi paylaştı. İşte MHR GYO Ataşehir projesinde son durum...

MHR GYO Ataşehir kentsel dönüşüm projesinde son dakika gelişmesi!

MHR Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ataşehir kentsel dönüşüm projesi ile ilgili bir son dakika gelişmesini duyurdu. İşte MHR GYO Ataşehir'deki son durum...

Emlak Konut GYO Ataşehir 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ataşehir İlçesi Parselleri ile ilgili olarak hazırlatılan 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Ataşehir Sitespor sahası Gençlik Spor Bakanlığı'na devredildi!

31 Mart seçimleri sonrası İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ni yaklaşık 47 gün yöneten kayyımın, Ataşehir Sitespor sahasını devrettiği ortaya çıktı.

Ataşehir'de imar problemi ortadan kalkacak!

Sancaktepe Belediye Başkanı, AK Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Erdem, “Sancaktepe’de yaptığımız hizmetler, bizim referansımız. Ataşehir’de de imar problemi ortadan kalkacak, vatandaşlar depreme dayanıklı evlerine kavuşacak.” diye açıklama yaptı. 

Emlak Konut Ataşehir arsası 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Ataşehir parselleri ile ilgili olarak hazırlatılan 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Ataşehir Otomotiv ve Turizm İnşaat Mimarlık Mühendislik ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ataşehir Otomotiv ve Turizm İnşaat Mimarlık Mühendislik ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Şafak Şahin tarafından kuruldu.

Emlak Konut Ataşehir'de 63,5 milyon TL'ye arsa satıyor!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ataşehir Küçükbakkalköy'de yer alan sağlık tesisi imarlı arsayı 63,5 milyon TL'ye satıyor...

Ataşehir Belediyesi'nden 42.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Mülkiyeti Ataşehir Belediye Başkanlığı'na ait olan Ataşehir İlçesi, Küçükbakkalköy Mahallesi'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 42 milyon 564 bin 600 TL bedel ile satışa sunuldu. 

Ataşehir Belediyesi'nden 53.4 milyon TL'ye satılık arsa!

Mülkiyeti Ataşehir Belediye Başkanlığı'na ait olan Ataşehir İlçesi, Küçükbakkalköy Mahallesi'nde 2 farklı parselde yer alan arsa nitelikli taşınmazlar yeniden satışa çıkarıldı. 

İş Portföy'ün üçüncü yatırımı Nidakule Ataşehir!

Sektöründe lider konumda olan İş Portföy birçok alanda fonlar kurup yönetiyor. Gayrimenkul alanında da faaliyetlerine devam eden İş Portföy'ün 3. yatırımı Nidakule Ataşehir projesi oldu.

Ataşehir Belediyesi'nden 61.4 milyon TL'ye satılık arsa!

Mülkiyeti Ataşehir Belediye Başkanlığı'na ait olan Ataşehir İlçesi, Küçükbakkalköy Mahallesi'nde 3 farklı parselde yer alan arsa nitelikli taşınmazlar satışa çıkarıldı.

Nida Kule Ataşehir'in güneş kontrolü Guardian Glass'tan!

Tahincioğlu Gayrimenkul yatırımıyla Ataşehir'de, hayata geçirilen Nida Kule Ataşehir Kuzey ve Güney ofiste yüksek seçicilikte güneş kontrolünü ve doğal ışıkla elde edilen ferahlığı Guardian Glass ürünleriyle sağlıyor.

Aircon Mühendislik ataşehir Haberi

Aircon Mühendislik ataşehir

Aircon Mühendislik Mekanik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Tufan Elbistanlı tarafından, 10 bin TL sermaye ile, 8 Eylül'de İstanbul Ataşehir'de kuruldu. 


Aircon Mühendislik Mekanik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 3-1 Her türlü inşaat ve taahhüt işi yapmak,arsalar alarak bu arsalar üzerine kat karşılığı veya kendi adına veya ödeme karşılığı her türlü bina ve inşaat yapmak,arsa alıp parselasyon işlemleri yapmak,arsa üzerine her türlü alt yapı ve üst yapı inşaatı yapmak,almak ve satmak. 3-2 Yurt içinde ve yurt dışında genel,katma ve özel bütçeler kapsamındaki bütün resmi dairelerin,resmi müesseselerin,resmi teşebbüs ve kuruluşların yer altı ve yer üstü her türlü bayındırlık hizmetleri, inşaat,onarım, güçlendirme, takviye, restorasyon,her türlü mekanik tesisat,teçhizat,montaj taahhüt işleri ile proje,teknik müşavirlik,denetim,mimarlık ve mühendislik hizmetlerine ilişkin ihale,arttırma, eksiltme,anahtar teslimi...