02 / 05 / 2024

airfel bayileri

airfel bayileri

Dakin'in çatısı altında büyümeye devam eden Airfel, logosunu yeniledi. Güvenli ve konforlu ısıtmanın sembolü olarak "Kırmızı-Beyaz" renklerini ve "Alev'i seçen Airfel, Türkiye çapındaki bayilerinde kapsamlı bir yenileme çalışması da başlattı....

Araç almak isteyenlere müjde! Yüzde sıfır faizle otomobil almak artık mümkün! Detaylar arka arkaya geldi!

Otomotivde resmen nefes kesen bir kampanya haberi geldi. Otomobil bayileri, sıfır araç satışlarında meydana gelen gerileme karşısında harekete geçerek, yeni kredi kampanyası başlattı.

Citroen’den dev kampanya! 245.900 TL'ye uygun taksit imkânıyla sıfır otomobil!

Citroen, sıfır otomobil sahibi olmak isteyen vatandaşlara müjdeyi verdi. Nisan ayında duyurulan kampanya araba almayı düşünen vatandaşların yüzünü güldürdü. Citroen bayileri üzerinden otomobil satın alan vatandaşlar 245.900 lira'ye araç kampanyadan faydalanabilecekler.

Türkiye Tekel Bayileri Platform Başkanı Özgür Aybaş’tan flaş açıklama! Alkole rekor zam geliyor!

Türkiye Tekel Bayileri Platform Başkanı Özgür Aybaş, yaptığı açıklamada bazı alkollü içkilere yüzde 10-12 bandında zam geleceğini paylaştı.

ÖTV muafiyetli otomobillerde ‘bayi’ tuzağı! Engelli vatandaşlara oynanan oyun ağızları açık bıraktı!

​​​​​​​ÖTV muafiyetli otomobil almak isteyen engellilere bazı otomobil bayileri tarafından yüksek fiyattan satış yapıldığı ileri sürüldü. Konuya ilişkin gelen şikayetlerin arttığını söyleyen Tüketiciler Birliği denetim çağrısı yaptı.

Airfel klima en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 22 Mart 2023 fiyat listesi

Airfel, split,duvar ve portatif klimalar dahil olmak üzere çeşitli klima sistemleri üreten bir Türk şirketidir. Airfel klimaları enerji tasarruflu, güvenilir ve dayanıklı olacak şekilde tasarlanmıştır. Peki Airfel klima uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar

Airfel Inverter Klima en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 25 Şubat 2023 fiyat listesi

Airfel Inverter Klima sessiz modu ile sizi hiç bir zaman rahatsız etmeyen sessiz modu ile varlığından haberiniz bile olmayacak. Peki Airfel Inverter Klima en uygun fiyata nerede satılıyor,özellikleri ne? İşte detaylar..

İşte fiyatlarına indirim gelen sigaralar!

Türkiye Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş, bir sigara grubunun bazı sigaralarda 1 liralık indirime girdiğini açıkladı. İşte o açıklama...

Alkol ürünlerine tek tek gelen zamlara bir yenisi daha eklendi! Bu kez de şaraba zam geldi!

Yeni yılın ardından alkollü içeceklere, tütün mamulleri ve sigara çeşitlerine adeta zam yağdı. Ardı arkası kesilmeyen zam haberlerine bir yenisi daha eklendi bu kez de şarap ve şarap bazlı içeceklere zam geldi. Kararı Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar duyurdu. İşte güncel fiyatl

 2023'te buna da zam geldi! Yüzde 230 zam yapıldı

 Saat 22.00'dan sonra içki satışına uygulanacak cezasın belirlenmesinin ardından, Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş, “Bu ‘Dükkanı kapat git anahtarını bize ver’ cezasıdır.  Dünyanın hiçbir yerinde böyle ölçüsüz bir idari para cezası yoktur. açıklamasını yaptı.

Koç Holding'den bayilerine: Masraflarınıza dikkat edin gerekli olmayan harcamalardan kaçının

Koç Holding Anadolu Buluşmaları'nın 30'uncusunda 10 bini aşkın bayisiyle buluştu. Dijital ortamda gerçekleştirilen toplantıda Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Koç, bayileri belirsizlik süreciyle ilgili uyardı ve tasarruf çağrısı yaptı.

Binaların mantolaması iklim değişikliğinde büyük önem taşıyor!

Avrupa’nın mantolama devleri arasında yer alan Baumit, gerçekleştirdiği İklim Değişikliğine Karşı Mantolama Zirvesi’nde, ülkenin dört bir yanındaki bayileri ve inşaat sektörünün ilgilileriyle buluştu.

Akaryakıt bayilerinin denetiminde yeni dönem başlıyor!

Akaryakıt bayileri ve dağıtıcı lisansı sahipleri 1 Ocak tarihi itibarıyla sadece Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) tarafından yetkilendirilen otomasyon şirketleri ile çalışabilecek.

İzocam yatırımlarda hız kesmiyor!

İzocam bayileri, bu sene “Hep birlikte tam yol ileri” mottosuyla 9 Nisan tarihinde çevrimiçi gerçekleştirilen 2021 İzocam Uluslararası Bayi Toplantısı’nda buluştu.

airfel bayileri Haberi

airfel bayileri



Isıtma sektörünün öncü markalarından Airfel, marka kimlik çalışmaları doğrultusunda logosunu yeniledi. Bünyesinde bulunduğu Daikin'in 'güvenli konfor' prensibini 'Kırmızı-Beyaz' renklerle 'Alev' sembolü olarak logosuna taşıyan Airfel, tabeladan dekorasyona kadar kapsamlı bir bayi yenileme çalışmasına da başladı.

Daikin Türkiye'nin iddialı büyüme performansı ve hedefleri doğrultusunda 2013'ü yenilenme yılı olarak ilan eden Airfel, bunun ilk işaretini logo değişikliğine giderek verdi. Haziran 2011 tarihindeki satın alma ile Airfel markasıyla ilk kez konvansiyonel ısıtma pazarına giriş yapan Daikin, bu sektördeki önceliğini "güvenli kombi" olarak belirlemişti. Dakin'in güvenliğe verdiği öncelikten ve ‘Airfel kombi güvenle ısıtacak’ sloganından ilham alınarak tasarlanan yeni logoda, güvenli ve konforlu ısınmanın sembolü olarak "Alev" seçildi ve "Kırmızı-Beyaz" renkleri kullanıldı.

Logosundaki bu değişiklik ile birlikte tüm bayilerinde bir yenileme çalışması başlatan Airfel, sadece tabela...