29 / 04 / 2024

aırfel daıkın

aırfel daıkın

Dün İstanbul'da bir basın toplantısı düzenleyen Daikin Europe N.V Başkanı Masatsugu Minaka, Türkiye'yi, Daikin'in en önemli Ar-Ge merkezlerinden biri haline getirerek, Avrupa, Afrika ve Ortadoğu bölgesine uygun ürünleri Türkiye'de geliştireceklerini söyle

Bakan Özhaseki'den kentsel dönüşüm açıklaması: Artık önümüzde kimse duramaz!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki yaptığı açıklamada kentsel dönüşümün önemine değindi. Özhaseki açıklamasında "Önümüzde kimse duramaz çok hızlı bir biçimde bu kentsel dönüşüme gireceğiz" dedi.

Elazığ'da ağır hasarlı binaların yüzde 46'sı yıkıldı!

Asrın felaketi olarak belirtilen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Elazığ'daki ağır hasarlı binaların yüzde 46'lık kısmı yıkıldı. İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

Doların alev alacağı tarih açıklandı! Kıyıda köşede, elinde avucunda dolar olanlar hazırlanın! Rekor geliyor...

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz kararı öncesi dolar/TL kurunda sakin seyir devam ediyor. Yatırımcılar doların ne kadar olacağını merak ederken uzmanlar doların alev alacağı tarihi açıkladı. Kıyıda köşede elinde avucunda dolar olanlar hazırlanın! Rekor geliyor...

Altın şaha kalktı! Kıyıda köşede, yastık altında 1 gramı bile olan yaşadı! 23 Ağustos Çarşamba altın fiyatları

Son günlerde aşağı yönlü hareket eden altın fiyatları bugün şaha kalktı. 1900 doların altına kadar gerileyen ons altın bugün 1903 dolardan işlem görüyor. Kıyıda köşede, yastık altında 1 gramı bile olan yaşadı! Altın fiyatları bugün ne kadar oldu? 23 Ağustos Çarşamba altın fiyatları.

Merkez Bankası yıl sonunda doların geleceği seviyeyi açıkladı! Kıyıda köşede 1 doları bile olanlar dikkat!

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası dün piyasa katılımcıları anketi sonuçlarını açıkladı. Ankete göre yıl sonunda doların geleceği seviye belli oldu. Kıyıda köşede 1 doları bile olanlar dikkat! Peki dolar ne kadar olacak? Dolar yıl sonunda kaç TL olur?

Aşlak Mimarlık İnşaat Hafriyat Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Aşlak Mimarlık İnşaat Hafriyat Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de 250.000,00 TL sermaye bedeli ile Sedat Aşlak tarafından kuruldu.

İstanbul’da toplu ulaşıma büyük zam! Yeni ve zamlı ücretler tek tek açıklandı! Acil bakın!

Mega kent İstanbul’da toplu ulaşıma büyük zam... Yeni ve zamlı ücretler tek tek açıklandı... Acil bakın...

Hatay ve Adıyaman'da ağır hasarlı binaların yıkımı sürüyor!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Hatay ve Adıyaman'da ağır hasarlı konutların yıkımı devam ediyor.

Euro o tarihte 30 TL olacak! Uzman isim resmen açıkladı! Kıyıda köşede elinde avucunda euro olanlar hemen baksın!

Yeni ekonomi yönetiminin  attığı adımlardan sonra rekor üstüne rekor kıran döviz kurları yakından takip ediliyor. Yatırımcılar euro ne kadar olacak? sorusunu araştırırken uzman isimden hem rakam hem de tarih açıklaması geldi. Kıyıda köşede elinde avucunda euro olanlar hemen baksın!

Hatay'da ağır hasarlı binaların yıkımı devam ediyor!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta yaşanan depremlerden etkilenen Hatay'da, ağır hasarlı binaların yıkım işlemleri devam ediyor.

Hatay'da ağır hasarlı binaların yıkımı sürüyor!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta yaşanan depremlerden etkilenen Hatay'da, ağır hasarlı binaların yıkım çalışmaları sürüyor.

İskenderun'da ağır hasarlı binaların yıkım ve enkaz kaldırma çalışmaları 4 ayda tamamlanacak!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerden etkilenen Hatay'ın İskenderun ilçesinde ağır hasarlı binaların yıkım ve enkaz kaldırma çalışmaları hızlandırıldı.

Malatya'da 1 milyar TL'yi aşkın yatırımla öncelikle depremzedelerin çalışacağı proje hayata geçirilecek!

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, Malatya'da 1 milyar TL'yi aşkın yatırımla, ASELSAN öncülüğünde elektronik devreler üzerine öncelikle depremzedelerin çalışacağı projeyi hayata geçireceklerini dile getirdi.

aırfel daıkın Haberi

aırfel daıkın

Dünya klima sektörünün önde gelen oyuncusu Japon Daikin şirketi, Türkiye'deki Airfel'i satın aldı.

Dün İstanbul'da bir basın toplantısı düzenleyen Daikin Europe N.V Başkanı Masatsugu Minaka, Türkiye'yi, Daikin'in en önemli Ar-Ge merkezlerinden biri haline getirerek, Avrupa, Afrika ve Ortadoğu bölgesine uygun ürünleri Türkiye'de geliştireceklerini söyledi. Daikin, "Türkiye, eşsiz coğrafi konumu ve ekonomik performansıyla bölgedeki en önemli oyunculardan biri olacak. Bu sebeple, global ekonomik kriz beklentilerinin tartışıldığı dönemde, dünya klima sektörünün lideri olarak Türkiye'nin geleceğine güvendik ve Türkiye'ye çok önemli bir yatırım yaptık." dedi. Daikin Türkiye CEO'su Hasan Önder ise Airfel'in, Daikin Avrupa'nın yaptığı en büyük, Daikin'in dünya çapında yaptığı ikinci büyük satın alma olduğunu söyledi. Önder, Daikin'in Airfel'i bütün tesisleri, satış ağı, bayi kanalı ve markalarıyla 260 milyon dolara satın aldığını...