04 / 05 / 2024

Airport 24 kiralık

Airport 24 kiralık

24 Gayrimenkul, Airport 24 ve İstasyon 24 adını verdiği Halkalı ve Basın Ekspres'te yer alan iki yeni projesini tanıttı. Toplam yatırım değeri 100 milyon lira olan iki proje, havaalanı, hızlı tren ve metroya yakın konumda.

Konut sektörünün başı kayıt dışı konaklamalarla dertte! Günlük kiralık evlerin ekonomiye zararı 10 milyar lirayı aştı

Turist sayısında yüzde 24 artış olmasına rağmen, konaklamaların yüzde 19'unun kiralık evlerde yapılması konut sektörünü olumsuz etkilerken, ekonomiye zararı yıllık 10 milyar lirayı aştı...

Günlük kiralık daire sayısında üst üste rekor! Tamı tamına 24 bine ulaştı!

Konut sahibi ve kiracı davaları mahkemeleri kilitlerken, günlük kiralık dairelerin yıldızı parladı. Aylık kira fiyatlarını 2 katına çıkaran günlük kiralıkların sayısı 24 bine ulaştı.

Mayıs'ta kiralık daire aramaları yüzde 24 arttı!

Yazlık kiralık ev arayışı internet üzerinden kiralık daire aramalarını artırdı. Mayıs ayı verilerine göre kiralık daire aramaları Nisan ayına göre yüzde 24’lük bir yükseliş gösterdi.

Mersin'de kiralık konut fiyatları arttı!

Yapılan bir araştırmaya göre, geçtiğimiz bir yılda bazı illerde kiralık konutların fiyat artışı satılıkları geride bıraktı. Mersin'de kiralık konutlarda yıllık fiyat artışı yüzde 54'ü bulurken, satılık konutlardaki fiyat artışı yüzde 24'de kaldı.

24 Gayrimenkul Airport 24 satılık!

24 Gayrimenkul Airport 24 satılık daire tipleri 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildi. Toplam 98 adet daire ve 6 adet dükkandan oluşan proje 4 bin 70 metrekare arsa alanında yükseliyor.

Basın Ekspres Airport 24 satılık!

Basın Ekspres Airport 24 satılık daire alanları minimum 50 metrekare, maksimum ise 119 metrekare olarak tasarlandı. Toplam 133 adet konuttan oluşan proje 24 Gayrimenkul imzası ile hayata geçiriliyor.

Airport 24 satılık dükkan!

24 Gayrimenkul imzası taşıyan Airport 24 satılık dükkan alanları 44 metrekare ile 704 metrekare arasında değişiyor. Bugün satışa çıkan proje 14 bin 281 metrekare inşaat alanından oluşuyor.

İstasyon 24 ve Airport 24 projeleri 8 Nisan'da satışta!

Halkalı İstasyon Caddesi'nde yer alan İstasyon 24 ve Basın Ekspres Yolu üzerinde inşa edilecek olan Airport 24 projelerinde ön talep süreci devam ediyor. Projeler 8 Nisan'da görücüye çıkıyor.

Suriyeliler kiralık ev talebini patlattı!

Türkiye’ye sığınan Suriyeli mülteciler İstanbul, Gaziantep, Şanlıurfa ve Hatay’da kiralık ev talebinde patlamaya yol açtı. Kira fiyatlarında yüzde 100’e varan artışlar yaşanırken, kiralık ev bulmak da zorlaştı.

Kiralık konut bulmak artık daha zor!

Yaz mevsiminde kiralık konutlara yönelik talepteki artışın temel nedeni birçok kişinin evlilik, atanma/tayin ve üniversite kazanma gibi nedenler ile aynı anda kiralık konut arayışına girmesidir...

Öğrenciler kiralık ev ilanlarını patlattı!

Yeni eğitim ve öğretim yılı her sene olduğu gibi 2014'te de kiralık ev ilanlarında artışa yol açtı. Üniversite sınav sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte öğrencileri ev arama telaşı sardı.

İzmir'de kiralık ev fiyatları uçtu!

Gayrimenkul piyasasının gözdesi İzmir'de, yeni projelerin artan arsa maliyetleriyle konut satış fiyatlarında da yükseliş yaşandığı bildirildi. Kiralık ev fiyatlarında da hızlı bir artış yaşanırken, kentte ev bulmak giderek zorlaşıyor.

Öğrenciler kiralık ev ilanlarını patlattı!

Öğrenciler kiralık ev ilanlarını patlattı. Okul sezonunun açılmasıyla ev sahiplerinin de yüzü güldü. İstanbul'da özellikle Beşiktaş, Avcılar ve Kadıköy gibi ilçelerde kiralık ev ilanları artış gösterdi.

Airport 24 kiralık Haberi

Airport 24 kiralık

24 Gayrimenkul, Airport 24 ve İstasyon 24 adını verdiği Halkalı ve Basın Ekspres'te yer alan iki yeni projesini tanıttı. Toplam yatırım değeri 100 milyon lira olan iki proje, havaalanı, hızlı tren ve metroya yakın konumda.  24 Gayrimenkul CEO'su Ahtnethan Yılmaz, 133 konutluk Airport 24'de fiyatların 234 bin liradan, 98 konut ve ofis. 6 adet dükkândan oluşan İstasyon 24'te 3 bin 900 liradan başladığını...