30 / 04 / 2024

Ajda Pekkanın aile yadigarı evi

Ajda Pekkanın aile yadigarı evi

Sanatçı Ajda Pekkan’ın doğup büyüdüğü aile yadigârı yalı el değiştirdi. 82 yıl önce inşa edilen yalının 2.5 milyon dolara doktor çifte satıldığı öğrenildi.

Ajda Pekkan Kıbrıs'taki lüks villasını 38 milyon TL'ye sattı! 

Dillerden düşmeyen şarkılarıyla yıllara meydan okuyan süperstar Ajda Pekkan Kıbrıs'taki lüks villasını 38 milyon liraya sattı. 

Süperstar Ajda Pekkan 40 milyon liralık lüks villasını satmaktan vazgeçti! İşte sebebi...

Ajda Pekkan, üç yıl önce 40 milyon liraya satışa çıkardığı Zekeriyaköy'deki lüks villasını satmaktan vazgeçti.

Yeni evlenenlere verilecek faizsiz kredide asgari ücret detayı! Bu limiti geçmeyecek!

Yeni evli çiftlere verilmesi planlanan faizsiz kredi ile ilgili ayrıntılar aylardır merak ediliyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Aile ve Gençlik Bankası'na ilişkin ayrıntıları ortaya çıkarken, yeni evleneceklere verilen faizsiz kredide asgari ücret detayı dikkatleri çekti.

Emekliler çileden çıktı! Bakan Göktaş’a ‘ücretsiz toplu ulaşım’ mektubu yazdı!

Türkiye Emekliler Derneği Genel Başkanı Kazım Ergün, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş'a ücretsiz ulaşıma ilişkin mektup yazdı. 65 yaş ve üzerindekilerin şehir içi ücretsiz toplu taşıma hakkını kullanırken yaşadığı aksaklıkların giderilmesini talep eden Ergün, Bakan Göktaş’a mek

Aile Bakanlığı'nın Aile Destek 2023 ödemelerine odaklandı ama bir de bu var!

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, ailelere çeşitli kategoriler altında yardımlar sağlamaya devam etmektedir. Bu kapsamda, doğum yardımı da sunulan destekler arasında yer almaktadır. İşte ayrıntılar...

Aile Bakanlığı'ndan müjdelerin müjdesi geldi. Süre uzatıldı. 1 yıl bu kadar para ödenecek

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın aile destek ödemelerinin süresini uzatıp uzatmayacağı merak ediliyordu. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Derya Yanık, müjdeyi verdi. Bakan Yanık, destek programının süresinin uzatıldığını açıkladı. Ailelere 1 yıl daha ödemeler yapılmaya devam edilecek.

Ailelere mayıs ayı sürprizi. Aileler hemen baksın. Aile Bakanlığı ödemeleri alanlar da

Devlet tarafından ihtiyaç sahibi ailelere yönelik destekler devam ediyor. Aile Bakanlığı'nın ödemelerinin yanı sıra ihtiyacı olan ailelere fatura desteği de sağlanıyor. Fatura desteğinin detayları haberimizde...

Duyan duymayan kalmasın! Aile Bakanlığı düzenli olarak 730 TL verecek! Nisan ayında alabileceksiniz!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ihtiyaç sahiplerine yönelik yeni ödeme müjdesini verdi. Bakanlığın aldığı kararla şartları sağlayanlara düzenli olarak 730 TL verilecek.

Mart ayının aile destek parası ne zaman yatacak? Aile destek paraları yatıyor mu?

Aile destek ödemeleri gündemde yer alan konulardan biridir. Vatandaşlar özellikle mart ayı aile destek ödemelerinin ne zaman yatacağını araştırmaktadır. İşte detaylar!

Müjde...Müjde...Müjde...Hemen buraya bakın! Aile bakanlığı tık diye 1.700 TL!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan yeni yardım haberi! Çocuklu ailelere bin 700 TL para tıkır tıkır yatacak! Lütfen son başvuru tarihinden önce hemen bakın! İşte tüm detaylar...

Aile Bakanlığı'ndan sonra bir adım da Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan! Sakın parayı kaçırmayın Aile Bakanlığı'nın destek

Aile Bakanlığı'nın destek ödemelerinin ardından bir destek ödemesi de Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan geldi. Bakanlık gençlere yönelik önemli bir ödeme gerçekleştirecek.

Özel sektörde çalışanlar bu haberde toplansın! Aile Bakanlığı değil ama 1000 TL verilecek size

Kış aylarının gelmesiyle birlikte vatandaşların giderleri de arttı. Vatandaşlar bu giderleri nasıl karşılayacağını düşünürken, özel sektörde çalışan vatandaşları bir nebze de olsa rahatlatacak bir adım geldi.

e-Devlet'ten başvuran PTT'den 1250 TL alacak! Hemen hesaplarınıza bakın! Aile Destek ödemeleri yattı mı?

Aile Destek Programı kapsamında dar gelirli hanelere bir sene boyunca 850 lira ile 1.250 lira arasında ödeme yapılıyor. Peki, Aile Destek Ödemeleri yatırıldı mı, Aile Destek Paketi başvuruları nereden, nasıl yapılıyor? İşte ayrıntılar...

Ajda Pekkanın aile yadigarı evi Haberi

Ajda Pekkanın aile yadigarı evi

Ünlü sanatçı Ajda Pekkan’ın doğup büyüdüğü aile yadigârı yalı kısa süre önce el değiştirdi. Tarihi yalının yeni sahibinin doktor bir çift olduğu öğrenildi.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, 2.5 milyon dolara satılan yalı, Ajda Pekkan’ın amcası Ali Pekkan tarafından 82 yıl önce inşa edilmişti.

Ajda Pekkan'ın amcası Ali Pekkan'a ait yalı 20 yıl kadar önce satıldı.

Beykoz’da gayrimenkul satışı yapan bir kişinin aldığı yalı renove edildiği halde kullanılamadı.

İstanbul’da Tarihi Eser Tescilli 360 yalıdan biri olma özelliğine sahip yalı, geçen aylarda satışa çıkarılmıştı.

Panayok Yalısı olarak bilinen tarihi yalıya Ajda Pekkan'ın da talip olduğu iddia edilmişti.

Ajda Pekkan yalıyı almak için herhangi bir teklifte bulunmadığı öğrenildi.

2.5 milyon dolara satışı yapılan...