01 / 05 / 2024

Ak-Al Gayrimenkul

Ak-Al Gayrimenkul

Akkök Şirketler Grubu’ndan, Akiş GYO ve Ak-Al Gayrimenkul 17.08.2012 tarihli kararlarıyla Ak-Al’ın tüm aktif ve pasifleriyle birlikte toplu olarak Akiş GYO’ya devrolunması suretiyle iki şirketin birleşmelerine karar verdiler

Ak-Al Gayrimenkul'ün ticari alacağı 33 milyon 810 bin 169 TL!

Ak-Al Gayrimenkul Geliştirme ve Tekstil Sanayii A.Ş.'nin 01 Eylül 2012 -30 Eylül 2012 dönemine ilişkin Aylık Bildirim yayınlandı

Ak-Al Gayrimenkul Mayıs ayına ait aylık bildirimini yayınladı!

Ak-Al Gayrimenkul Geliştirme ve Tekstil Sanayii A.Ş.'nin 1 Mayıs 2012 ile 31 Mayıs 2012 dönemine ilişkin aylık bildirimini yayınladı...

Ak-Al Gayrimenkul, komite üyelerini seçti ve görevlendirdi!

Ak-Al Gayrimenkul Geliştirme, komite seçimi ve komitelerin görev alanlarını belirlediğini açıkladı

Ak-Al Gayrimenkul, esas sözleşmesinde değişiklik yaptı!

Ak-Al Gayrimenkul, değişiklik yapılan esas sözleşmesini kamuoyu ile paylaştı

Ak-Al Gayrimenkul, Nisan ayı aylık bildirimini açıkladı!

Ak-Al Gayrimenkul, Nisan ayına ait aylık bildirimini kamuoyu ile paylaştı

Ak-Al Gayrimenkul, 25 Haziran'da olağan genel kurul toplantısı yapacak!

Ak-Al Gayrimenkul Geliştirme, olağan genel kurul toplantısının 26 Haziran 2012 Pazartesi günü saat 10:00'da gerçekleştirileceğini bildirdi

Ak-Al Gayrimenkul, Yönetim ve Denetim Kurulu Üyelerinin isimlerini bildirdi!

Ak-Al Gayrimenkul Geliştirme, Yönetim ve Denetim Kurulu Üyeleri'nin isimlerini açıkladı

NYC Bina Dairesi, Chabad sinagoguyla ilgili bina raporu yayınladı! Kaçak çalışmalar var!

New York Bina Dairesi, altına kaçak tünel kazıldığı iddia edilen Chabad sinagoguyla ilgili bina raporu yayınlayarak binanın ‘bazı kısımlarını boşalttı ve kaçak çalışma nedeniyle mülk sahiplerine karşı yaptırım’ kararı aldı.

Mavi Home Academy Offıcıal Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Home Academy Offıcıal Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mohammad Andalıbı tarafından kuruldu.

Akören Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Akören Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi  bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Feridun Kurt tarafından kuruldu.

Gps Paşaköy Gayrimenkul Pazarlama Ve Satış Anonim Şirketi kuruldu!

Gps Paşaköy Gayrimenkul Pazarlama Ve Satış Anonim Şirketi Eyüpsultan'da Gps Konut Ve Ticari Gayrimenkul Yatırımları Anonim tarafından kuruldu.

Armağan Akçay Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Armağan Akçay Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Armağan Akçay tarafından kuruldu.

Gayrimenkul fiyatları neden yükseliyor? GISP, artışları inceliyor! 

GİSP Yönetim Kurulu Üyesi ve İzmir Başkanı Şükrü Cem Akçay, gayrimenkul fiyatlarındaki artışın sebeplerini açıkladı. İşte o sebepler...

Özhan Akçalı kimdir?

Özhan Akçalı kimdir? MESA’da görev alan Özhan Akçalı hangi görevlerde bulundu? 

Özhan Akçalı vefat etti!

Mesa Şirketler Topluluğu eski ortaklarından Özhan Akçalı hayatını kaybetti.

Emlak Konut GYO İstanbul Başakşehir parsellerinin değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO İstanbul Başakşehir parsellerinin değerleme raporu yayınlandı. Peki Emlak Konut GYO İstanbul Başakşehir gayrimenkulünün değeri ne kadar? 

Makçal Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Makçal Yapı Denetim Limited Şirketi Arnavutköy’de 500 TL sermaye bedeli ile Mustafa Akçal tarafından kuruldu.

Çalış Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Çalış Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi Sancaktepe’de  100 bin TL sermaye bedeli  ile Mehmet Çaliş  ve Mustafa Çaliş tarafından kuruldu.

Ak Group Gayrimenkul Gıda Oto Kiralama İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Group Gayrimenkul Gıda Oto Kiralama İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  500  bin TL sermaye bedeli  ile Abdalaa Alhomsee tarafından kuruldu.

Yabancıya konut satışı vatandaşlıkla katlandı!

Türkiye'den 250 bin dolarlık gayrimenkul alımı gerçekleştiren yabancılar, T.C. vatandaşlığı hakkı alabiliyor. Bu konuya ilişkin cazip yasanın çıktığı günden beri yabancılar İstanbul ve Antalya'dan akın akın gayrimenkul satın alıyor.

Ak-Al Gayrimenkul Haberi

Ak-Al Gayrimenkul

Akkök Şirketler Grubu’ndan, Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. (“Akiş GYO”)  ve Ak-Al Gayrimenkul Geliştirme ve Tekstil Sanayii A.Ş 17.08.2012 tarihli kararlarıyla Ak-Al’ın tüm aktif ve pasifleriyle birlikte toplu olarak Akiş GYO’ya devrolunması suretiyle iki şirketin birleşmelerine karar vermişlerdir.


Bu karar doğrultusunda birleşmenin, şirketlerin bağımsız denetimden geçmiş 30.06.2012 tarihli mali tabloları üzerinden gerçekleşmesi amacıyla Sermaye Piyasası Kurulu’na (“SPK”) başvurulmuş ve SPK’nın 2012/46  numaralı bülteniyle başvurusuna onay verilmesi olumlu karşılanmıştır. 


Birleşme kararı ile ilgili açıklama yapan Akiş GYO A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü İ.Gökşin Durusoy, “Bu birleşme ile Akkök Şirketler Grubu’nun stratejik sektörlerden biri olarak belirlediği ve bugüne kadar yeniliklerin simgesi olan, uluslararası bilinirliğe sahip Akmerkez, Akasya, Akbatı gibi projelere imza attığı gayrimenkul sektöründe, daha güçlü bir Akiş GYO olarak yeni...