17 / 05 / 2024

Ak Fiber Telekom Enerji İnşaat nerede

Ak Fiber Telekom Enerji İnşaat nerede

Ak Fiber Telekom Enerji İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Kürşat Boran tarafından kuruldu.

Güçlü bir fiber alt yapı olmadan 5G’ye geçmek mümkün değil!

Serbest Telekomünikasyon İşletmecileri Derneği (TELKODER), 5G teknolojisinin fiber internet altyapısı ile hayata geçeceğine dikkat çekerek, fiber internet altyapısının yaygınlaşması ve güçlendirilmesi konusunda uyardı.

Türk Telekom fiber abonelerine güzel haber! İnternet hızı 200 mbps oldu! 16 Ekim 2022 fiyat listesi...

Türk Telekom, fiber abonelerine güzel haberi yeni kampanyası ile verdi! Hem yükleme hem de indirme hızı 200 mbps'e çıktı!

Türk Telekom’un yerli eSIM teknolojisi akıllı telefonlar için hazır! Ek ücret ödemeden yararlanın

Türk Telekom, mobil dünyada çığır açan yerli eSIM teknolojisini yeni çıkan tüm akıllı cep telefonlarında kullanıma sunuyor. Türk Telekom kullanıcıları, yüzde yüz yerli teknolojiyle üretilen eSIM hizmetinden numaralarını değiştirmeden ve ek ücret ödemeden yararlanabilecek.

Akıllı saat ve tablette kampanya! Türk Telekom ezber bozdu

Yeni eğitim ve öğretim yılı başladı, okullar açıldı.  Türkiye’nin önde gelen bilgi ve iletişim teknolojileri şirketlerinden biri olan Türk Telekom, öğrenci ve ailelerinin ihtiyaçlarını düşünerek ‘Okula Dönüş Kampanyası’ başlattığını duyurdu.

Türk Telekom'dan çığır açan yenilik eSIM! işte eSIM uyumlu akıllı telefonlar listesi

eSIM ile atağa kalkan Türk Telekom, mobil dünyada çığır açan bu yeniliğini onu destekleyen ve son çıkan tüm akıllı cep telefonlarında kullanıma sunuyor.  Yüzde yüz yerli teknolojiyle üretilen eSIM hizmetinden numaralarınızı değiştirmeden ve ek ücret ödemeden yararlanabilirsiniz.

Tablet, bluetooth kulaklık hoparlör fırsatı Türk Telekom'da 11 Eylül 2022 fiyat listesi 

Okula dönüşte teknoloji fırsatları Türk Telekom’da birleşti. Türk Telekom müşterileri artık akıllı çocuk saatinden tablete ve hatta bluetooth kulaklıktan hoparlöre kadar birçok ürüne indirim ve taksit avantajıyla kavuşabiliyor. Türk Telekom'da 11 Eylül 2022 fiyat listesi...

Telefon fiyatlarına bakıp üzülenler için Türk Telekom'dan yeni telefon kampanyası! 12 ay taksit imkanı da var

Akıllı telefonlarda alım gücü azaldıkça, vatandaş çaresi yenilenmiş telefonlarda buldu. Türk Telekom'dan TSE damgalı yenilenmiş telefon kampanyası. İşte detaylar...

Powertek İnşaat Telekomünikasyon Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Powertek İnşaat Telekomünikasyon Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Sancaktepe'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Daş ve Ersun Çakır ortaklığında kuruldu.

Ak Fiber Telekom Enerji İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Fiber Telekom Enerji İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Kürşat Boran tarafından kuruldu.

Yollar akıllı hale getiriliyor!

Akıllı Ulaşım Eylem Planı’nı açıklayan Bakan Ahmet Arslan, yolların akıllanacağını, karayollarına 15 bin kilometrelik fiber optik kablo döşeneceğini söyledi..

Beşiktaş-Galatasaray arasında akıllı stat davası!

Galatasaray’ın stat sponsoru Türk Telekom, Beşiktaş’ın sponsoru Vodafone’un tescil ettirdiği “Akıllı Stadyum” markasına itiraz etti. 

Akıllı şehirlerle yılda 3 milyar TL tasarruf!

Türkiye’nin akıllı şehir teknolojisinde büyük bir potansiyele sahip olduğunu söyleyen Türk Telekom Satış ve Müşteri Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Ümit Önal, “Yıllık tasarruf 3 milyar TL” dedi

Türkiye'nin akıllı şehirlerini Türk Telekom destekliyor!

ABD'nin Las Vegas kentinde gerçekleşen CES 2018, kapsamında basın mensupları ile bir araya gelen Ümit Önal, Türk Telekom'un hedef ve projeleri hakkında açıklamalar yaptı. 

Ak Fiber Telekom Enerji İnşaat nerede Haberi

Ak Fiber Telekom Enerji İnşaat nerede

Ak Fiber Telekom Enerji İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Kürşat Boran tarafından kuruldu.

Ak Fiber Telekom Enerji İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
1.Haberleşme hizmetlerini sağlamak için gerekli olabilecek her türlü donanımın alımı, satımı, ithalatı, ihracatı, dağıtımını yapmak. Yer altı, yer üstü kablolama, dağıtım işlerini, bakım onarım işlerini ver her türlü bağlantı işlerini yapmak gerekli alt yapı çalışmalarını yapmak, dağıtım istasyonları kurmak, her türlü destek hizmetlerini sağlamak ve yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler,

Ak Fiber Telekom Enerji İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Bulgurlu Mahallesi Özkan Sk. Hasan Vatan Apt.No:6/1...