14 / 05 / 2024

Ak Gül Grup haberleri 2014

Ak Gül Grup haberleri 2014

Türkiye'nin farklı şehirlerinde toplam 7 otelinde bin 680 yatak kapasitesiyle alternatif turizm alanında hizmet veren Ak-Gül Grup, Bodrum'un Mazı bölgesinde inşa edeceği yeni oteliyle grubun yatak kapasitesini iki katına çıkarmayı hedefliyor.

Güçlüler Grup Reklam Elektrik Ve İnşaat Malzemeleri Metal Orman Ürünleri Tekstil Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Güçlüler Grup Reklam Elektrik Ve İnşaat Malzemeleri Metal Orman Ürünleri Tekstil Ticaret Ltd.Şti. Beylikdüzü'nde 900 bin TL sermaye bedeli ile Murat Özcan tarafından kuruldu.

Van Gölü'nün etrafındaki kaçak yapılarla ilgili son dakika gelişmesi: Yıkım kararı verildi!

Van Gölü kıyısında bulunan bir işletmenin sahile dolgu yaparak kaçak yapı yapmasıyla ilgili belediyeden son dakika açıklaması geldi. 

Kılıç Grup Taahhüt Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılıç Grup Taahhüt Yapı Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile İmdat Kılıç ve Muhammet Hakan Kılıç ortaklığında kuruldu.

Vivo'nun yeni atılımı: Vivo V29e 5G, güçlü performansı ve estetik tasarımıyla geliyor!

Vivo, pazardaki etkileyici ürün yelpazesine bir yenisini daha eklemeye hazırlanıyor. Vivo V29e 5G modeli, 120Hz ekran tazelemesi, güçlü Snapdragon işlemcisi ve göz alıcı tasarımıyla akıllı telefon kullanıcılarına iddialı bir deneyim sunmayı hedefliyor. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İstikrarlı ve Güçlü Ekonomi" vurgusu! 14 Mayıs sonrası atılacak önemli adımlar...

14 Mayıs seçimlerine sayılı günler AK Parti'nin yeni seçim beyannamesindeki vaatler beyannamede yer alırken ''İstikrarlı ve Güçlü Ekonomi" vurgusu yapıldı. İşte 14 Mayıs sonrası atılacak önemli adımlar...

Dyson'ın en güçlü, akıllı kablosuz süpürgesi Dyson v15 fiyatları ne kadar? İşte Dyson v15 fiyat listesi 13 Nisan 2022!

Dyson’ın en güçlü, akıllı kablosuz süpürgesi olarak tanıtılan Dyson v15 fiyat listesi en çok merak edilen akıllı süpürgeler arasında yer alıyor. Peki Dyson v15 fiyatları ne kadar? İşte Dyson v15 fiyat listesi 13 Nisan 2022...

Murat Kurum: Salda Gölü çevresinde kaçak yapıları yıktık!

Salda Gölü ve çevresi aynı marmara denizi gibi Özel Çevre Koruma alanı olarak ilan edilmesine ilişkin Bakan Murat Kurum'dan açıklama geldi.

Bill Gates'in Washington Gölü kıyısındaki malikanesinde neler var?

Dünyanın en zengin insanlarından Bill Gates ile eşi Melinda Gates'in boşanma kararlarını açıklamalarının ardından bir hafta geçti fakat konu henüz gündemde. Şimdi de, çiftin Washington Gölü kıyısında bulunan malikanesinin akıbeti konuşuluyor.

Uzungöl'deki dönüşümde 1. etap tamam! Göl çevresindeki yapılar yıkılıyor!

Trabzon'un dünyaca ünlü turizm merkezi Uzungöl'de kentsel dönüşüm projesi devam ediyor. Proje kapsamında göl kıyısını çevreleyen kaçak yapılar yıkılacak, görüntü kirliliği ortadan kaldırılarak, görsel estetiğe sahip doğal rekreasyon alanları oluşturulacak ve gölün çevresi tamamen açılacak.

Gül Grup İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Gül Grup İnşaat Yatırım Anonim Şirketi bugün Bayrampaşa'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Yusuf Palvan, Mehmet Kerem Gül ve Yusuf Akyol ortaklığında kuruldu.

Salda Gölü kıyısındaki kaçak ve depreme dayanıksız tesis yıkıldı!

Burdur'un Yeşilova ilçesinde, beyaz kumsalı ve turkuaz suyuyla ''Türkiye'nin Maldivleri'' olarak ünlenen Salda Gölü kıyısındaki kaçak ve depreme dayanıksız tesis yıkıldı...

Salda Gölü kıyısındaki bir kaçak yapı daha yıkılıyor!

''Türkiye'nin Maldivleri'' olarak bilinen, Burdur Yeşilova'da bulunan Salda Gölü'nün hemen yanındaki kaçak yapının yıkımına başlandı.

Can Dündar'ın villasındaki kaçak bölümlerin yıkımında son gün!

Bodrum'da firari gazeteci Can Dündar'ın villasının kaçak bölümlerinin yıkımında sona gelindi. Pergola, sundurma, çardak ve havuzun ardından bahçe duvarıyla beraber yıkımın tamamlanacağı ortaya çıktı.

Ak Gül Grup haberleri 2014 Haberi

Ak Gül Grup haberleri 2014

Bodrum'un Mazı köyünde 50 dönüm alan üzerine kurulacak tatil köyünün toplam yatırım maliyeti 100 milyon dolan bulacak. Projenin 2016'nın başında hizmete girmesi hedefleniyor. Mimarisiyle İslami hassasiyetler gözetilerek, bir yaşam alanı olacak şekilde tasarlanan tatil köyü villa, sosyal ve günübirlik tesis olmak üzere üç ayrı bölümden oluşacak. Kadınlar sadece havuz ya da denizde değil, odalarından çıktıktan sonra tesisin büyük bir bölümünde rahat hareket edebilecek. 


Otelin tamamlanmasıyla 500 ila 800 kişinin istihdam edileceğini belirten AkGül Oteller Grubu CEO'sıı Turan Altım, alternatif turizmi tercih eden müşterilere ne konut, ne tatil köyü ne de oda sitemi tam olarak uygun olmadığını ve bunun da sıkıntı oluşturduğunu söyledi. 


Bugüne kadar İslami otel olarak yapılan yerlerin dönüştürme yerler olduğunun kaydeden Altun, "Biz ilk defa mimarisini konsepte uygun şekilde...