08 / 05 / 2024

ak-kim kimya

ak-kim kimya

Avrupa'ya ihracatını yüzde 30 artıran Ak-Kim Kimya 2013-2017 stratejik plan doğrultusunda yatırımlar için toplam 90 milyon dolar tutarında bir bütçe öngörüyor. Şirket, bu yatırımlar doğrultusunda 2017'de satışlarını 2 katına çıkarmayı hedefliyor...

Selim Akın kimdir? Selim Akın ne iş yapıyor?

Selim Akın Akfen GYO Yönetim Kurulu Üyesidir. Selim Akın kimdir? Selim Akın'ın eğitim durumu nedir? Selim Akın kariyeri ve eğitim durumu nedir? Selim Akın'ın kim olduğu ve Selim Akın'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Rasih Engin Akçakoca kimdir? Rasih Engin Akçakoca ne iş yapar?

Rasih Engin Akçakoca kariyeri ve eğitim durumu nedir? Rasih Engin Akçakoca kimdir? Rasih Engin Akçakoca'nın kim olduğu ve Rasih Engin Akçakoca'nın hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu hakkında merak edilenler. Rasih Engin Akçakoca'nın eğitim durumu ve kariyeri ve tüm ayrıntılar...

Lefka İnşaat Metal Elektrik Kimya Otomotiv Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lefka İnşaat Metal Elektrik Kimya Otomotiv Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Bekir Akın tarafından kuruldu.

Papillon Matbaacılık Kağıtçılık Kimya Boya Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Papillon Matbaacılık Kağıtçılık Kimya Boya Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Osman Çakıcı tarafından kuruldu.

Akceka İnşaat Metal Matbaa Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akceka İnşaat Metal Matbaa Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Fırat Yavit tarafından kuruldu.

Borsada yaşananlar AK Partili ünlü ismi çileden çıkardı! Bu kişi görevden alınmalı!

Borsa İstanbul’da depremin ardından yaşananlara tepkiler artarken duruma isyan edenlerin arasına AK Partili ünlü bir isim de katıldı. Peki, “Bu kişi görevden alınmalı” diyen ünlü siyasetçi kim ve yaptığı paylaşımla kimi işaret etti?

Ares 1 Grup Motor Lojistik Oto Yedek Parça Kimya Elektronik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ares 1 Grup Motor Lojistik Oto Yedek Parça Kimya Elektronik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Muhsin Çakır tarafından kuruldu.

Ne Kimya Metal Otomotiv Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ne Kimya Metal Otomotiv Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Çantal tarafından kuruldu.

Isıtech Teknoloji Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Isıtech Teknoloji Kimya Sanayi Ve Limited Şirketi Başakşehir’de  500 bin TL sermaye bedeli  ile Mehmet Bender ve Nazan Tuğrul tarafından kuruldu.

Akca Kimya Sağlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Akca Kimya Sağlık İnşaat Limited Şirketi Başakşehir’de  500 bin TL sermaye bedeli  ile Zülfikar Cabbaroğlu tarafından kuruldu.

Greenplast Global Kim.Mad.Ve Geri Dönüşüm Tesisleri Yatırım Araştırma Geliştirme İç Ve Dış Ticaret A.Ş. kuruldu!

Greenplast Global Kim.Mad.Ve Geri Dönüşüm Tesisleri Yatırım Araştırma Geliştirme İç Ve Dış Ticaret A.Ş. bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Irına Çakır tarafından kuruldu.

Akan çatının tamir masrafını kim öder?

Çatı katında oturuyorsunuz, kiremitler kırıldı, salonunuza su akıyor. Masrafı kim ödeyecek? 

Altıntaç İnşaat Nakliyat Tekstil ve Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altıntaç İnşaat Nakliyat Tekstil ve Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Cem Altıntaç tarafından kuruldu.

ak-kim kimya Haberi

ak-kim kimya

Kimyasal madde üreticisi Ak-Kim Kimya, geçtiğimiz yıl Avrupa'ya ihracatını miktar bazında yüzde 30 artırdı. 2012'yi 144 milyon dolar ciroyla kapatan firma, bu yıl yüzde 11 büyümeyi ve 2017 yılında net satışlarını iki katına çıkarmayı hedefliyor. 


Ak-Kim Kimya Genel Müdürü Fatih Tanverdi, 2012 yılı değerlendirme toplantısında yaptığı konuşmada, yaşanan ekonomik krize rağmen Avrupa pazarında tonaj bazında yüzde 30 büyüme gerçekleştirdikleri söyledi. Tanverdi, kağıt ve su kimyasalları satışlarında miktar bazında yüzde 49, tekstil kimyasallarında ise yüzde 22 artış kaydettiklerini belirtti. Bu yılki büyüme hedeflerinin yüzde 11 olduğunu dile getiren Tanverdi, "2012'yi 144 milyon dolar ciro ile kapattık. Büyümemizin devamlılığını sağlayabilmek amacıyla 2013-2017 stratejik planımız doğrultusunda yatırımlarımız için toplam 90 milyon dolar tutarında bir bütçe öngörüyoruz. Bu yatırımlarımız doğrultusunda 2017 yılında net satışlarımızı...