19 / 05 / 2024

Ak- Kızılev Elektrik Üretim A.Ş

Ak- Kızılev Elektrik Üretim A.Ş

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Giresun Bulancak Kızılev Deresi üzerine yapılacak Kızılev Regülatörü ve Hidroelektrik Santralini gezecek...

Kızılgül İnşaat Ve Elektrik Elektronik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kızılgül İnşaat Ve Elektrik Elektronik Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Çağlar tarafından kuruldu.

Anatoli Mimarlık İnşaat Elektrik Ve Elektronik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anatoli Mimarlık İnşaat Elektrik Ve Elektronik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Rıdvan Yagız tarafından kuruldu.

Ars2000 Yapı Malzemeleri Metal Mimarlık Otomotiv Petrol Elektrik Limited Şirketi kuruldu!

Ars2000 Yapı Malzemeleri Metal Mimarlık Otomotiv Petrol Elektrik Limited Şirketi Şişli'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Nahit Yıldız tarafından kuruldu.

Üsküdar Kız Kulesi Konakları'nda tartışma yaratan villa satışı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterlik görevine atanan Can Akın Çağlar, 2018'de Üsküdar Kız Kulesi Konakları’ndaki ipotekli villayı, 2018’de bir bankadan 12 milyon liraya satın almıştı. Villanın değeri şu anda 80 milyon TL.

Özder Proje Bilişim Danışmanlık Kimya Ve Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özder Proje Bilişim Danışmanlık Kimya Ve Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Özşenler tarafından kuruldu.

Türkiye Kızılayı'ndan Kayseri'de proje ihalesi!

Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü Kayseri Sümer Mahallesi, 5465 ada, 1 parselde kayıtlı taşınmaz üzerinde natamam halde bulunan binaya ait mimari, statik, mekanik ve elektrik projelerinin ve ihale dokümanlarının güncel imar durumuna göre hazırlanması işini ihale ediyor.

Soner Yalçın’ın Çeşme’deki kaçak köşkünün arazisi sit alanı mı?

Oda TV’nin sahibi Soner Yalçın’ın İzmir'in Çeşme ilçesindeki kaçak köşkünün arazisi sit alanı çıktı. Kanunu hiçe sayarak, sit alanının ortasına 3 katlı lüks köşk diken Soner Yalçın’a belediye göz yumdu.

Çakırtaş İnşaat Elektrik Metal Mobilya Ve Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakırtaş İnşaat Elektrik Metal Mobilya Ve Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 350 bin TL sermaye bedeli ile Aşkın Yaldız tarafından kuruldu. 

Kızılyaka İnşaat Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kızılyaka İnşaat Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Rıdvan Sakın tarafından kuruldu.

Türk Kızılayı'ndan Düzceli afetzedelere ev yardımı!

Düzce'nin Akçakoca ilçesinde 17-18 Temmuz'da meydana gelen sel felaketinde evleri zarar gören vatandaşlara Türk Kızılayı ev yardımı yaptı.

Kızılkaya Metal İnşaat Plastik Elektrik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kızılkaya Metal İnşaat Plastik Elektrik Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 sermaye bedeli ile Serdal Kızılkaya tarafından kuruldu.

Kızılırmak Delta'sındaki kaçak yapıların yerini kuşlar mesken tuttu!

Kaçak yapılan 319 villanın yıkılmasıyla Kızılırmak Deltası Kuş Cenneti göçmen kuşların uğrak yeri oldu. Türkiye’nin önemli sulak alanı olan deltanın büyük bölümü koruma altında.

Kızılcakaya Ges Enerji Elektrik Üretim İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kızılcakaya Ges Enerji Elektrik Üretim İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İsmet Sancıoğlu tarafından kuruldu. 

Ak- Kızılev Elektrik Üretim A.Ş Haberi

Ak- Kızılev Elektrik Üretim A.Ş

Ak- Kızılev Elektrik Üretim A.Ş, Giresun Bulancak Kızılev Deresi üzerine Kızılev Regülatörü ve Hidroelektrik Santrali yapmayı planlamaktadır.


Çevresel Etki Değerlendirmesi yönetmeliğine göre proje hakkında halkı bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak için 19 Aralık 2012 tarihinde saat 13:00'da Aydındere Beldesi, Merkez Mahallesi Sağlık Ocağı'nda halkın katılımı toplantısı gerçekleşecek.


Detaylı bilgi için