30 / 04 / 2024

Ak-Mir İnşaat Taahhüt Gıda Temizlik Madencilik İletişim Ticaret Sanayi Limited Şirketi

Ak-Mir İnşaat Taahhüt Gıda Temizlik Madencilik İletişim Ticaret Sanayi Limited Şirketi

Ak-Mir İnşaat Taahhüt Gıda Temizlik Madencilik İletişim Ticaret Sanayi Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Harun Maskan imzasıyla kuruldu.

My Ckr İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

My Ckr İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yiğit Çakır tarafından kuruldu.

Beylice İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Beylice İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Engin Akın tarafından kuruldu.

Kardeşler Asfalt Altyapı İnşaat Taahhüt Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Kardeşler Asfalt Altyapı İnşaat Taahhüt Sanayi Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Savaş Yüzüak ve Veysel Serttağ ortaklığında kuruldu.

Kılınç İnternational İnşaat Taahhüt Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılınç İnternational İnşaat Taahhüt Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 5 milyon TL sermaye bedeli ile Gökhan Kılınç tarafından kuruldu.

Mirler Grup İnşaat Taahhüt Emlak Gıda Otomotiv Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mirler Grup İnşaat Taahhüt Emlak Gıda Otomotiv Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Adem Mir tarafından kuruldu.

Bng İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bng İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Engin Bingöl ve Mehmet Ali Akıncı ortaklığında kuruldu.

Akn Plan Yapı İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akn Plan Yapı İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Eşref Akın tarafından kuruldu.

Sc Desıgn Mühendislik Müşavirlik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sc Desıgn Mühendislik Müşavirlik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Cesim Özcan ve Saygı Koçak ortaklığında kuruldu.

Tiva Yapı İnşaat Taahhüt Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tiva Yapı İnşaat Taahhüt Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gıyas Ak tarafından kuruldu.

Dora Üst Yapı Ve Altyapı İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Dora Üst Yapı Ve Altyapı İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi bugün Sultangazi'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Taner Başak tarafından kuruldu.

Emin Aydın Mimarlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Emin Aydın Mimarlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Avcılar'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Emin Aydın tarafından kuruldu.

Ak Hat İnşaat Taahhüt Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Hat İnşaat Taahhüt Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Akar ve Mustafa Özer İmamoğlu ortaklığında kuruldu.

Badem Towers İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Badem Towers İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi Başakşehir'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Jamıla Raıss tarafından kuruldu.

Ak-Mir İnşaat Taahhüt Gıda Temizlik Madencilik İletişim Ticaret Sanayi Limited Şirketi Haberi

Ak-Mir İnşaat Taahhüt Gıda Temizlik Madencilik İletişim Ticaret Sanayi Limited Şirketi

Ak-Mir İnşaat Taahhüt Gıda Temizlik Madencilik İletişim Ticaret Sanayi Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Harun Maskan imzasıyla kuruldu. 


Ak-Mir İnşaat Taahhüt Gıda Temizlik Madencilik İletişim Ticaret Sanayi Limited Şirketi İş Konusu:Hertürlü İnşaat Taahhüt, Altyapı, Üstyapı, Sanat Yapıları, Köprüler, Barajlar, Göletler, Tüneller, Konutlar Ve Buna Benzer Tüm İnşaat Yapılarını Taahhüt Etmek Ve Anasözleşmesindeki Yazılı Diğer İşler.


Ak-Mir İnşaat Taahhüt Gıda Temizlik Madencilik İletişim Ticaret Sanayi Limited Şirketi Adres; Pınar Mh.Ahmet Arif Cd.225/3...