17 / 07 / 2024

AK Parti Uşak İl Başkanı Servet Kuş

AK Parti Uşak İl Başkanı Servet Kuş

AK Parti Uşak İl Başkanı Servet Kuş, partisinin 2002’den bu yana TOKİ ve uygun konut kredileriyle ev alamayanların umudu olduğunu belirtti.

AK Parti’den İzmir Eşrefpaşa Hastanesi ‘kooperatif modeli’ önerisi!

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Uğur İnan Atmaca, İzmir'de yer alan Eşrefpaşa Hastanesi için ek hizmet binasının yapımı için İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne bir çağrı yaptı ve kooperatif modeli önerisi sundu. 

AK Parti Milletvekili Atay Uslu: TOKİ eliyle şu ana kadar 1,4 milyon konut yapıldı!

Dün milletvekilleri Meclis'te TOKİ projeleri ile ilgili konuştu. AK Parti Milletvekili Atay Uslu, TOKİ konutları ile ilgili rakam paylaşarak önemli açıklamalarda bulundu. İşte o açıklamalar...

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı görevinden istifa etti! İşte istifanın perde arkası

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, aldığı sürpriz bir kararla görevinden istifa ettiğini duyurdu. Söz konusu istifa kararının ardında yatan sebebin ne olduğu ortaya çıktı. İşte detaylar...

Maaşlara artış, Doktorlara vergi, 2/B arazilerinin satışıyla ilgili yeni düzenleme! AK Parti'den bomba vergi paketi

AK Parti, TBMM'ye Hazine Taşınmazları ve KDV’ye ilişkin yeni teklif verdi. 41 maddeden oluşan teklife göre Yapı Kayıt Belgesi alınan yapıların üzerinde bulunduğu Hazine taşınmazlarının satışına ilişkin başvuru süresinin uzatılması ve peşin ödemelerde indirim yapılması öngörülüyor.

Lütfü Türkkan'ın ortağı olduğu şirkete ait çiftlikteki kaçak yapılar yıkıldı!

Kocaeli Köseler'de İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan'ın ortağı olduğu şirkete ait çiftlikte hayata geçirilen kaçak yapılar Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Dilovası Belediyesi ekipleri tarafından yıkıldı.

İsmail Güneş'ten Uşak Sivaslı'daki arsa tahsisi iddialarına yanıt!

AK Parti Uşak Milletvekili İsmail Güneş, Mecliste gerçekleştirdiği basın toplantısında, Sivaslı ilçesindeki hastanenin temel atma törenine CHP'li yetkililerin çağrılmadığı iddialarını ve devlet hastanesine ait arsanın İl Sağlık Müdürlüğü'ne tahsis edildiği iddialarını yanıtladı.

İnşaat halindeki binada akıma kapılan Öztürk Uğiş hayatını kaybetti!

Bitlis'in Güroymak ilçesinde elektrik akımına kapılan AK Parti Güroymak İlçe Başkanı Öztürk Uğiş, hayatını kaybetti.

TOKİ, 975 bin konuttan 438 binini dar ve orta gelirliler için inşa etti!

AK Parti Uşak Milletvekili İsmail Güneş yaptığı açıklamada TOKİ'nin en yararlı ve en verimli hizmet sunan kurumlardan biri olduğunu belirtti.

Menemen şehir parkında inşa edilen binanın kaçak olduğu iddiası!

AK Parti Menemen Belediye Meclis Üyesi Yusuf Demircioğlu, şehir parkında inşa edilen binanın kaçak olduğu iddia edildi.

Çukurova Havalimanı'na ilk uçak Nisan'da inecek!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Lütfi Elvan, Çukurova Bölgesel Havalimanı Projesi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Elvan, ''Çukurova Havalimanı'na ilk uçak Nisan'da inecek'' dedi.

Mehmet Çakın kimdir?

Mehmet Çakın, 2019 yerel seçimlerine Ak Parti Uşak Belediye Başkan Adayı oldu. Peki Mehmet Çakın kimdir? Mehmet Çakın bugüne kadar hangi işlere imza attı?

AK Parti şeker fabrikalarının satışından olumsuz etkilenmedi!

Seçim öncesi tartışmalara neden olan 13 şeker fabrikasının özelleştirilmesi sandıkta AK Parti’ye oy kaybettirmedi. Bu fabrikaların bulunduğu 11 ilden 9’unda iktidarın oyu yükseldi.

Çorum Uğurludağ'a yeni anaokulu!

AK Parti Uğurludağ İlçe Başkanlığı Eylül ayı danışma meclisi toplantısı Çorum Milletvekili ve Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Üyesi Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt katılıyla gerçekleştirildi. Ceritoğlu ilçeye anaokulu yaptırılması konusunda yardımcı olacağını belirtti.

AK Parti Uşak İl Başkanı Servet Kuş Haberi

AK Parti Uşak İl Başkanı Servet Kuş

AK Parti Uşak İl Başkanı Servet Kuş, partisinin 2002’den bu yana TOKİ ve uygun konut kredileriyle ev alamayanların umudu olduğunu belirterek, “1 Kasım öncesinde hazırladığımız beyannamemize eklediğimiz yüzde 15 konut edinme desteği ile vatandaşın yükünü büyük ölçüde hafifleteceğiz” dedi. AK Parti’nin TOKİ’deki hantal yapıyı ortadan kaldırdığını belirten Servet Kuş, “Merhum Cumhurbaşkanı Turgut Özal döneminde kurulan ve 2002’ye kadar varlığı ile yokluğu belli olmayan TOKİ, AK Parti döneminde şahlandı ve sadece Uşak’ımıza yaklaşık 4 bin aileyi kira öder gibi konut sahibi yaptı” dedi. Kuş, Uşak’taki emekliler için de aylık 250 TL bedelle konut yapımının önümüzdeki dönemde başlayacağını kaydetti.


EV ALMAK İSTEYENE YÜZDE 15 DESTEK

AK Parti Uşak İl Başkanı Servet Kuş, partisinin 1 Kasım seçimleri öncesindeki taahhütleri arasında yer alan konut edindirme...