22 / 05 / 2024

Ak Portföy Genel Müdürü Dr. Alp Keler

Ak Portföy Genel Müdürü Dr. Alp Keler

Türkiye’nin iş ve ekonomi dünyasını buluşturan Gelişim Platformu’nun bu yıl ikincisini gerçekleştirdiği zirvenin konusu “Yeni Nesil Finans” oldu...

Emlak danışmanı gayrimenkul portföyü oluştururken nelere dikkat etmeli?

Mekan Gayrimenkul Genel Müdürü Tahir Köstek, emlakçıların portföy oluştururken nelere dikkat etmesi gerektiğini anlattı.

Kuveyt Türk Portföy, gayrimenkul yatırım fonları kurmayı planlıyor!

KT Portföy Genel Müdürü Tayfun Özkan, Kuveyt Türk Portföy, gayrimenkul yatırım fonları kurmayı planladıklarını açıkladı...

Aybek Sel, Omurga Portföy Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Daha önce bir çok bankada görev aln Aybek Sel, Omurga Portföy'ün (Omurga Gayrimenkul ve Girişim Sermayesi Portföy Yönetimi) Genel Müdür Yardımcısı oldu.

İş Portföy'ün üçüncü yatırımı Nidakule Ataşehir!

Sektöründe lider konumda olan İş Portföy birçok alanda fonlar kurup yönetiyor. Gayrimenkul alanında da faaliyetlerine devam eden İş Portföy'ün 3. yatırımı Nidakule Ataşehir projesi oldu.

Tapu.com'daki portföy toplamı 135 milyon TL'ye ulaştı!

Türkiye’nin ilk ve tek online gayrimenkul açık artırma platformu Tapu.com, büyümeye devam ediyor. Tapu.com, yenilikçi iş modeliyle tek satış yetkilisi olduğu portföy toplamını 135 milyon TL’ye taşıdı.

İş Portföy, Nidakule Ataşehir Batı'nın tamamını satın aldı!

İş Portföy Birinci Gayrimenkul Yatırım Fonu, Tahincioğlu’nun Batı Ataşehir’deki en son projesi olan “Nidakule Ataşehir Batı”nın tamamını satın alarak üçüncü yatırımını gerçekleştirdi.

Ak Portföy GYF’den Buyaka Ofis Kuleleri’ne yeni yatırım!

Türkiye’nin ilk gayrimenkul yatırım fonunu kuran Ak Portföy, yeni yatırımını Anadolu Yakasının en gelişmiş ofis bölgelerinden biri olan Ümraniye’deki “Buyaka Ofis Kuleleri”ne yaptı.

Gayrimenkul fonları daha da büyüyecek!

Albaraka Gayrimenkul Portföy Genel Müdür Yardımcısı Sungurlu: "Gayrimenkul fonlarının büyüklüğü 800 milyon dolar civarında ve bunun yarısını da bankamız bünyesinde faaliyet gösteren Albaraka Portföy yönetiyor" dedi.

Alp Keler: Gayrimenkul yatırımı genlerimizde var!

Ak Portföy Genel Müdürü Alp Keler, gayrimenkul yatırımıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Keler, Ak Portföy’ün kurduğu gayrimenkul ve girişim sermayesi fonlarının diğer şirketlere göre fark ve değer yaratan girişimler olduğunu söyledi.

İş Portföy'den gayrimenkul fonunda rekor!

İş Portföy Genel Müdürü Tevfik Eraslan, gayrimenkul fonuna yatırılan 440 milyon liranın nasıl değerlendirileceğini, yatırım stratejilerini anlattı.

İş Portföy Gayrimenkul Yatırım Fonu'na 440 milyon TL'lik talep!

Portföy yönetimi sektörünün lider kuruluşlarından olan İş Portföy, Birinci Gayrimenkul Yatırım Fonu için talep toplama sürecini başarıyla tamamladı

Bursa Yıldırım'da 31 kaçak yapı yıkıldı!

Kentteki çarpık yapılaşma için yıkımlarına devam eden Yıldırım Belediyesi 2017'nin ilk altı ayında 31 kaçak yapı yıktı.

Ak Portföy GYF’den PalladIum’a yatırım!

Yatırımcılarına kazanç sağlama hedefiyle Türkiye’nin ilk gayrimenkul yatırım fonunu (GYF) kuran Ak Portföy, İstanbul’daki ticari yatırımlarına yenisini ekledi.

Ak Portföy Genel Müdürü Dr. Alp Keler Haberi

Ak Portföy Genel Müdürü Dr. Alp Keler

Türkiye’nin iş ve ekonomi dünyasını buluşturan Gelişim Platformu’nun bu yıl ikincisini gerçekleştirdiği  zirvenin konusu “Yeni Nesil Finans” oldu. Türkiye ekonomisinin 2023 hedeflerine ulaşması konusunda ortak bir bilinç ve paylaşım oluşturulmasına katkıda bulunmayı amaçlayan Zirve, ekonomi dünyasının önemli isimlerinin katılımıyla düzenlendi.


Aktifbank ve Ak Portföy sponsorluğunda Gelişim Platformu tarafından düzenlenen "Yeni Nesil Finans Zirvesi" sektörün önemli isimlerinin katılımıyla gerçekleşti. Gelişim Platformu'nun STEP 2013 Projesi çerçevesinde 27 Mayıs 2013 Pazartesi günü Dedeman Otel’de düzenlenen Zirve'de, Türkiye ekonomisindeki değişim ele alındı. İlk etapta değişimin ticari ayağının ele alındığı Zirve'de,  Türkiye – Irak İlişkilerinde Özel Sektör – Devlet zirvesi konu edildi. Zirve kapsamında, Gelişen Türkiye’de değişen sosyal, ticari, ekonomik, politik ortam üst başlığıyla ele alınan temel konu ise Yeni Nesil Finans sistemi ve bu...