28 / 04 / 2024

Emlak danışmanı gayrimenkul portföyü oluştururken nelere dikkat etmeli?

Emlak danışmanı gayrimenkul portföyü oluştururken nelere dikkat etmeli?

Mekan Gayrimenkul Genel Müdürü Tahir Köstek, emlakçıların portföy oluştururken nelere dikkat etmesi gerektiğini anlattı.



Mekan Gayrimenkul Genel Müdürü Tahir Köstek , emlakçıların portföy oluştururken nelere dikkat etmesi gerektiği hakkında bilgi verdi.

Emlak ilan porftöy oluşturmadan  önce yapılması gereken çok önemli konular bulunuyor.  Alıcı ve satıcıyı mutlu edecek piyasa fiyatını doğru belirlenirse emlakçılıkta başarıyı yakalama oranı daha yüksek olur. Aşırı  fiyat verilen bir gayrimenkul ilan porftöyü piyasada uzun süre bekleyecek ve cazibesini kaybedecek.

 Emlak danışmanı gayrimenkul portföyü oluştururken nelere dikkat etmeli?

Gayrimenkul sektöründe portföy oluşturmak için atılacak çok önemli konular bulunuyor.Özellikle faaliyet gösterilen şehirde ve çevresinde bulunan müşterilerin danışmanın emlak sektörde olduğunu bilmesi oldukça önemli ,diğer yandan her fırsatta danışmanın kendisini müşterilere hatırlatması gerekiyor. 

Türkiye'de akıllı telefonların kullanımı hayatımıza girmesiyle beraber sosyal medya kullanımını gün geçtikçe artıyor. Günümüzde sık kullanılan dijital uygulamalar ile emlak ofisleri satışa veya kiralamaya sundukları portföy ilanları bu uygulamalardan paylaşarak daha kolay alıcı bulabiliyor. Özellikle  bazı kurumsal emlak ofisleri  satışa veya kiralamaya sundukları emlak ilan portföylerini  sosyal medya üzerinden paylaşıyor.

Emlak ofisi açılırken nelere dikkat edilmeli?


Geri Dön