05 / 05 / 2024

Ak Proje bakırköy projesi

Ak Proje bakırköy projesi

Akros İstanbul projesini geçtiğimiz günlerde görücüye çıkaran Ak Proje Bakırköy ve Küçükçekmece'de iki yeni proje inşa edecek. Projelerde toplam 1.572 konut yer alacak.

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt duyurdu! Bakırköy İş Bankası Blokları kentsel dönüşüm projesinde temeller atıldı! 

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, Bakırköy İş Bankası Blokları İncirli parselindeki kentsel dönüşüm kapsamında yapılacak yeni proje için temellerin atıldığının müjdesini verdi.

Bakırköy Gayrimenkul'den Maltepe'ye 528 konutluk yeni proje geliyor!

Bakırköy Gayrimenkul'ün İstanbul Maltepe’de inşa edeceği yeni konut ve ticari alan projesi resmen başlıyor. 528 konut ve 32 dükkan kapasiteli yeni proje için “ÇED gerekli değildir” kararı verildi.

Özaksu Gayrimenkul Bakırköy projesi resmen başlıyor! 757 yeni konutluk yeni proje!

Özaksu Gayrimenkul'ün Bakırköy'de hayata geçireceği yeni projesi resmen başlıyor. Projede 757 adet konut ve 65 adet ticari  alan yer alacak.

Özaksu Gayrimenkul Bakırköy projesi için düğmeye bastı! Osmaniye'ye 757 yeni konutluk dev proje geliyor!

Özaksu Gayrimenkul, Bakırköy'deki yeni projesi için düğmeye bastı. Özaksu Gayrimenkul Bakırköy projesinde 757 adet konut ve 65 adet ticari  alan yer alacak.

Ultra Gayrimenkul Proje Pazarlama Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy’de kuruldu!

Ultra Gayrimenkul Proje Pazarlama Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy’de Murat Kadri Padar ve Salih Develi ortaklığında kuruldu.

Marq Proje İnşaat Anonim Şirketi Bakırköy’de kuruldu!

Marq Proje İnşaat Anonim Şirketi Bakırköy’de Emrah Dalkaya ve Salih Ezgü ortaklığında  kuruldu.

Bakırköy Meydanı Kentsel Tasarım Proje Yarışması sonuçlandı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin, kamusal alanların erişilebilir ve güvenli yerler olması amacıyla Mart ayında gerçekleştirdiği “Bakırköy Cumhuriyet (Özgürlük) Meydanı Kentsel Tasarım Yarışması” sonuçlandı.

Bakırköy İDO-Bahçelievler-Kirazlı Metrosu'nun inşaatı hızlandı!

9 kilometre uzunluğa sahip olacak Bakırköy-Bahçelievler-Kirazlı Metrosu'nun yapımında çalışmalar hızlandı. 8 istasyondan meydana gelecek proje ile Bakırköy ile Kirazlı arası 13,5 dakikaya düşecek.

Bakırköy Üniversitesi projesi hazır!

AK Parti Bakırköy Belediye Başkan Adayı Mehmet Umur, gerçekleştirdiği toplantıyla Bakırköy için belirlediği 41 projeyi tanıttı. Umur, bu kapsamda Bakırköy Üniversitesi’ni açmak istediklerini belirtti.

Akın Tekstil ve İBB Bakırköy arazisi için uzlaşamadı!

Akın Tekstil'in bir dönem üzerinde fabrikasının bulunduğu Bakırköy Osmaniye'deki 51 bin metrekarelik arazi için İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile 3 yıldır devam eden alım görüşmelerinden sonuç çıkmadı.

Mehmet Umur: Bakırköy'ün 4’te 1’ini yeşil alan olacak!

AK Parti’nin Bakırköy Belediyesi Başkan Adayı Mehmet Umur yaptığı açıklamada “Bakırköy’ün 4’te 1’ini yeşil alan haline getireceğiz" dedi.

Emlak Konut'tan Bakırköy,Beşiktaş ve Başakşehir'de satılık arsa!

Emlak Konut Bakırköy, Beşiktaş ve Başakşehir'deki dev arsalarını açık artırma usulü ile satışa çıkarıyor. Arsaların ihaleleri 15 Ekim'de yapılacak. Arsaların toplam muhammen bedeli KDV dahil 1 milyar 417 milyon 534 TL...

Bakırköy City'de kişiye özel ödeme planı!

Bakırköy City'de kişiye özel ödeme planı hazırlanıyor. Tapuların hemen verildiği proje 20 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. 

Ak Proje bakırköy projesi Haberi

Ak Proje bakırköy projesi


Akros İstanbul projesini geçtiğimiz günlerde görücüye çıkaran Ak Proje yatırımlarına hız kesmeden devam edecek. Firma iki yeni proje için düğmeye bastı.


150 milyon liralık yatırımla bölgenin en yüksek binasını hayata geçiren Ak Proje Bakırköy ve Küçükçekmece'de toplam 1.572 konut inşa edecek. Yeni projelerine 2018 yılı içerisinde başlayacak olan firma arazi alımlarına da devam ediyor.


Hayata geçireceği iki projede ruhsat aşamasına gelen Ak Proje'nin Bakırköy ve Küçükçekmece projelerinin yatırım bedeli 450 milyon TL olarak belirlendi. Firmanın Küçükçekmece projesinde 1.400 konut, Bakırköy projesinde ise 172 konut yer alacak.


Göztepe, Suadiye ve Beylikdüzü'ndeki Akros İstanbul'un satışlarına devam eden Ak Proje'nin 2017 ciro hedefi ise 600 milyon TL.


Akros İstanbul'da 330 bin TL'ye

150 milyon liralık yatırım değerine sahip Akros İstanbul biri 35 diğer ikisi 18 katlı 3...