28 / 04 / 2024

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt duyurdu! Bakırköy İş Bankası Blokları kentsel dönüşüm projesinde temeller atıldı! 

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt duyurdu! Bakırköy İş Bankası Blokları kentsel dönüşüm projesinde temeller atıldı! 

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, Bakırköy İş Bankası Blokları İncirli parselindeki kentsel dönüşüm kapsamında yapılacak yeni proje için temellerin atıldığının müjdesini verdi.



KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt sosyal medya hesabı X'ten  Bakırköy İş Bankası Blokları İncirli parselindeki projenin temellerinin atıldığını duyurarak '' Bakırköy İş Bankası Blokları İncirli parselinde dönüşüm projemizin temelini, hep birlikte attık. Hak sahiplerimiz, #İstanbulYenileniyor ile deprem dirençli evlerine en kısa sürede kavuşacak. Hayırlı, uğurlu olsun.'' dedi. 

96  KONUT YAPILIYOR!

KİPTAŞ, Bakırköy İş Bankası Blokları İncirli parselindeki dönüşüm kapsamında  Cadde Bakırköy projesi için start verildi.

İncirli Caddesi'nde yükselecek olan KİPTAŞ Cadde Bakırköy projesi 2 etaptan oluşacak. Şu anda birinci etapta satışlar başladı ve toplamda 8 blok yer alacak.

Söz konusu projenin birinci etabından toplam 96 konut inşa edilecek ve daireler 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak inşa edilecek.

KİPTAŞ Cadde Bakırköy projesinde 2 katlı otopark, açık yüzme havuzu, sauna, spor salonu, çocuk oyun alanı ve yeşil alanlar yer bulunacak.

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt  Kurt sosyal medya hesabı X'ten  Bakırköy İş Bankası Blokları İncirli parselindeki projeyle ilgili son dakika paylaşım yaptı. Temmellerin atıldığının müjdesini Kurt sosyal medyadan ''Hayırlı olsun'' diyerek verdi. İşte o paylaşım...

 

Ali Kurt @AliKurtistanbul

İstanbul’da kentsel dönüşümün güvenilir adresi KİPTAŞ’tır. #Bakırköy İş Bankası Blokları İncirli parselinde dönüşüm projemizin temelini, hep birlikte attık. Hak sahiplerimiz, #İstanbulYenileniyor ile deprem dirençli evlerine en kısa sürede kavuşacak. Hayırlı, uğurlu olsun.

 

Genel Müdür Ali Kurt'tan vatandaşa 5 maddelik KİPTAŞ raporu!

KİPTAŞ Cadde Bakırköy'de son durum ne? Ali Kurt'tan resmi paylaşım geldi!

Geri Dön