02 / 05 / 2024

Ak Proje İnşaat Mühendislik Mimarlık Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Ak Proje İnşaat Mühendislik Mimarlık Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Ak Proje İnşaat Mühendislik Mimarlık Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi S. Özgür Oral, Süleyman Türen ve Muzaffer Koşan ortaklığında 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Medet Anli Proje İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Medet Anli Proje İnşaat Anonim Şirketi Başakşehir'de Medet Anli tarafından kuruldu.

Özgün Ege Yapı Mimarlık Proje İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Özgün Ege Yapı Mimarlık Proje İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Özgün Ege Yapı Mimarlık Proje İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bahçelievler'de yapıldı.

Sogen Proje İnşaat Mobilya Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sogen Proje İnşaat Mobilya Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Soylu ve Miraç Bektaş ortaklığında kuruldu.

ELS Elektrik Proje İnşaat'ın ikinci alacaklılar toplantısı 3 Mart'ta!

2001 yılından bu yana onlarca projeyi hayata geçiren ELS Elektrik Proje İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, mali sıkıntıları aşamayınca konkordato talep etmişti. Şirket hakkında yeni bir karar verildi.

Han Partners Mimarlık Proje İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Han Partners Mimarlık Proje İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar2da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Oğuzhan Kurfeyiz, Tunahan Çakır ve Tunahan Kurfeyiz ortaklığında kuruldu.

Mitaş Proje İnşaat'ın acı günü! Hayri Mit vefat etti!

Mitaş Proje İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin Kurucusu ve Onursal Başkanı Hayri Mit vefat etti. 

Ccn Mühendislik Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ccn Mühendislik Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Çeçen tarafından kuruldu.

Haos Desıgn Archıtecture Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Haos Desıgn Archıtecture Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Zülal Çakıcı tarafından kuruldu.

ELS Elektrik Proje İnşaat'ın iflas kararı kaldırıldı!

2001 yılından bu yana onlarca projeyi hayata geçiren ELS Elektrik Proje İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'nin iflas kararının kaldırılmasına karar verildi.

Kolçak Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kolçak Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Yüksel     Kolçak tarafından kuruldu. 

Güvener Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güvener Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Veli Çakırca, Birkan Dıragat ve Alper Demirtaş ortaklığında kuruldu. 

We Ilgın Tuzla Proje İnşaat İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

We Ilgın Tuzla Proje İnşaat İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Gaziosmanpaşa’da 1 milyon TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

We Ilgın Haliç Proje İnşaat İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

We Ilgın Haliç Proje İnşaat İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Gaziosmanpaşa’da 1 milyon TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

Ak Proje İnşaat Mühendislik Mimarlık Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi Haberi

Ak Proje İnşaat Mühendislik Mimarlık Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi


Ak Proje İnşaat Mühendislik Mimarlık Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün S. Özgür Oral, Süleyman Türen ve Muzaffer Koşan ortaklığında kuruldu. 


Ak Proje İnşaat Mühendislik Mimarlık Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İnşaat Mühendisliği, Harita Mühendisliği, Mimarlık, Şehir veBölge Planlama, Çevre Mühendisliği ilgi alanına giren konularda ve projelerde her türlü danışmanlık, müşavirlik ve kontrolörlük hizmetleri vermek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler,



Ak Proje İnşaat Mühendislik Mimarlık Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi Adres; Cevizli Mh.Kurşunlu Sk.N:2/481...