30 / 04 / 2024

Ak Şişik Yapı Market İnşaat nerede

Ak Şişik Yapı Market İnşaat nerede

Ak Şişik Yapı Market İnşaat Ve İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Şişik tarafından kuruldu.

Uluçakır Global Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Uluçakır Global Yapı Anonim Şirketi bugün Şişli'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Teoman Uluçakır tarafından kuruldu.

Elazığ'da depremzedeler için yapılacak konutlar TBMM'de!

CHP Tunceli Milletvekili Polat Şaroğlu, 2020 yılında Elazığ'da meydana gelen depremde evleri hasar gören depremzedeler için yapılacak yeni konutların akıbetini TBMM gündemine taşıdı...

Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi!

Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi TBMM'ye sunuldu. Kanun teklifi ile Akşehir Gölü'nün kıyı kenar çizgisinin farklı tarihlerde değiştirilmesi sonucunda mağdur olan vatandaşların mülkiyet sorunlarının çözülmesi amaçlanıyor.

Kıyı Kanununda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanun Teklifi!

TBMM'ye sunulan Kıyı Kanununda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanun Teklifi ile Akşehir Eber Gölleri Sulak Alan Yönetim Planının kıyı kenar çizgisinin ve doğal sit alanı sınırlarının yenilenmesi, yöre halkının arazi mülkiyeti ve kullanımından kaynaklı idari ve adli sorunların çözülmesi planlanıyor.

Akıllı konutlar için 'yapı yönetimi' kurulacak!

Akıllı Şehirler Eylem Planı kapsamında yapı güvenliğinden acil duruma, enerji ve atık yönetiminden havalandırma sistemine kadar birçok uygulamanın yer alacağı akıllı konutlar için 'yapı yönetimi' kurulacak...

Ak Şişik Yapı Market İnşaat Ve İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Şişik Yapı Market İnşaat Ve İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Şişik tarafından kuruldu.

Malatya Yonca Kavşak için imar değişikliği yapıldı!

Büyükşehir Belediye Meclisi, Yeni Stadyum ile İnönü Üniversitesi arasında Karayolları tarafından yapılacak olan Yonca kavşak için gerekli imar plan düzenlemesini kabul etti.

Belediye Gelirleri Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi!

Belediye Gelirleri Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, Cumhuriyet Halk Partisi Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın tarafından TBMM'ye sunuldu..

Manisa Kuzey Demiryolu Geçişi'nin yapımı için acele kamulaştırma!

Ankara-Polatlı-Afyonkarahisar-Uşak-İzmir Demiryolu projesi kapsamında Manisa Kuzey Demiryolu Geçişinin yapımı amacıyla bazı taşınmazların acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Belediye kanununda değişiklik yapılmasına dair kanun teklifi!

Akın Üstündağ'ın ilk imza sahibi olduğu 5393 Sayılı Belediye Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, 12 Mayıs'ta TBMM başkanlığına geldi. Kanun teklifi 25 Mayıs 2016 tarihinde komisyona sunuldu.

Fethiye'de kaçak inşaatlara işlem yapılıyor!

Muğla Fethiye Belediyesi, beş bin yıllık geçmişi olan turizm bölgesi Kayaköy ve Karakeçililer mahallelerinde hızla artan kaçak inşaatlara işlem yapıyor.

Prens William ve Charles İngiliz gazileri için yapılan inşaatı ziyaret etti!

Birleşik Krallık’ın 2. varisi Cambridge Dükü William ile Galler Prensi Charles, dün baret ile İngiliz gazileri için yapılan bir inşaatı ziyaret etti.

Muğla'ya yapılan özel uçak için pist yapımına müdahale edildi!

Bodrum-Milas karayolu kenarında bulunan Metruk Tuzla Sulak Alanı'nda bir iş adamı tarafından başlatılan özel uçak için pist yapma çalışmasına, Orman ve Su İşleri Bakanlığı 4. Bölge Müdürlüğü ile jandarma ekiplerince müdahale edildi.

Ak Şişik Yapı Market İnşaat nerede Haberi

Ak Şişik Yapı Market İnşaat nerede

Ak Şişik Yapı Market İnşaat Ve İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Şişik tarafından kuruldu. 


Ak Şişik Yapı Market İnşaat Ve İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:

A- Her türlü demir-çelik ürünleri; Saç, çinko, pirinç, bakır,sarı, zamak, galvaniz saç, külçe, platina, U demiri, L demiri, flans, boru eklenti parçalarının alımı, satımı, imalat, ithalat ve ihracatını yapmak. Her türlü boru, dikisli ve çelik çekme boru ve bunların baglantı parçalarının alımı, satımı, ihracatını ve ithalatını yapmak. B- Bilumum hırdavat malzemelerinin pazarlanmasını, ithalatını, ihracatını, toptan alımını satımını yapmaktır.Yurt içi ve yurt dısında her türlü demir, çelik, döküm veya sarıdan mamul cıvata, somun, gijon, baglantı elemanlarının alımı, satımı, imalatı, ithalatı, ihracatı ve ticaretini yapmak ve...