15 / 05 / 2024

Ak Teknik Yapı İnşaat

Ak Teknik Yapı İnşaat

Ak Teknik Yapı İnşaat Elektrik Mekanik Bilgisayar Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Suphi Su tarafından 25 bin TL'lik sermaye bedeli ile 21 Nisan'da kuruldu.

Bm Teknik Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Bm Teknik Yapı Limited Şirketi bugün Pendik'te Eren Akçay tarafından kuruldu.

Ervan Teknik Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ervan Teknik Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de İnci Demir tarafından kuruldu.

Aybars Teknik Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aybars Teknik Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Sedat Gencan tarafından kuruldu.

Mf Teknik Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mf Teknik Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mücahit Ahmet Akdaş tarafından kuruldu. 

Mv Teknik Yapı Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mv Teknik Yapı Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Doğukan Koçak tarafından 50 bin TL sermaye bedeli ile Soğanlık'ta kuruldu.

Mirsan Teknik Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mirsan Teknik Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Mehmet Mirhan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 2 Haziran'da Başakşehir, İkitelli OSB Mahallesi'nde kuruldu.

JCR Eurasia Rating'den Teknik Yapı’ya geçer not!

JCR Eurasia Rating, Teknik Yapı’yı ve ‘Planlanan Tahvil İhracının Nakit Akımları’nı yatırım yapılabilir kategorisinde değerlendirerek, Uzun Vadeli Ulusal Notu'nu BBB (Trk)/ Stabil olarak belirledi.

Zara Teknik Yapı Endüstri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zara Teknik Yapı Endüstri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Mahmut Kaplan ve Sema Çelik tarafından 100 bin TL sermaye ile 22 Haziran 2015 tarihinde Başakşehir'de kuruldu.

Ak Teknik Yapı İnşaat Elektrik Mekanik Bilgisayar Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Teknik Yapı İnşaat Elektrik Mekanik Bilgisayar Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Suphi Su tarafından 25 bin TL'lik sermaye bedeli ile 21 Nisan'da kuruldu.

Akşan Yapı, Yapım Koordinatörü arıyor!

Akşan Yapı firması üniversitelerin inşaat mühendisliği veya mimarlık bölümlerinden mezun, teknik malzeme ve uygulama detaylarına hakim, İngilizce bilen ve seyahat engeli olmayan Yapım Koordinatörü arıyor

Akşan Yapı Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği'nden ödül aldı!

35. Sokak projesiyle En Başarılı Markalı Konut ödülünü geçtiğimiz günlerde alan Akşan Yapı’nın, yeşil binalar inşa etmekteki başarısı ve yaygınlaştırma konusunda çalışmalarda bulunması ÇEDBİK tarafından da ödüle layık görüldü.

Teknik Yapı Evora İstanbul satış fiyatları!

Satış süreci devam eden Teknik Yapı Evora İstanbul satış fiyatları 1+0 dairelerde 91 bin 900 liradan başlıyor, 327 bin 900 liraya kadar yükseliyor...

Teknik Yapı Evora İstanbul fiyat listesi!

Konut satışlarının devam ettiği Teknik Yapı Evora İstanbul fiyat listesi kapsamında fiyatlar stüdyo daireler için 91 bin 900 liradan başlıyor, 4+1 dairelerde 327 bin 900 liraya kadar yükseliyor

Ak Teknik Yapı İnşaat Haberi

Ak Teknik Yapı İnşaat

Ak Teknik Yapı İnşaat Elektrik Mekanik Bilgisayar Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Suphi Su tarafından 25 bin TL'lik sermaye ile 21 Nisan'da kuruldu. 


Ak Teknik Yapı İnşaat Elektrik Mekanik Bilgisayar Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İnşaat 1.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3.Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum...