30 / 04 / 2024

Ak Towers Söğütlü daire fiyatları

Ak Towers Söğütlü daire fiyatları

Ak İnşaat tarafından hayata geçirilen Ak Towers Söğütlü projesinde toplam 440 adet daire bulunuyor. 17 kattan oluşan proje 6 blok halinde yükseliyor. Ak Towers Söğütlü Trabzon projesinde satışlar başladı. Daireler 145 bin TL' den başlıyor.

Ak Towers Söğütlü Trabzon satış ofisi!

Ak Towers Söğütlü projesi 17 kattan oluşuyor. 6 blok halinde yükselen proje toplam 40 dönüm arazi üzerinde yer alıyor. Ak Towers Söğütlü Trabzon satış ofisi haberimizde yer alıyor.

Trabzon Ak Towers Söğütlü projesi teslim tarihi!

Ak İnşaat tarafından hayat geçirilen Trabzon Ak Towers Söğütlü projesi 40 dönüm arazi üzerinde yer alıyor. Toplam 440 adet dairenin bulunduğu Trabzon Ak Towers Söğütlü projesi teslim tarihi ise haberimizde yer alıyor.

Şerdil Dara Odabaşı: Söğütlüçeşme’nin parka çevrilmesini teklif edeceğim!

İstanbul’dan Ankara’ya giden Yüksek Hızlı Tren’in kalkış istasyonu olan Söğütlüçeşme istasyonunun içinde sosyal donatı ve ticaret alanları olan bir tren garına dönüştürülme projesine ilişkin tepkiler devam ediyor...

Söğütlüçeşme'deki AVM Gar projesine tepki!

Kadıköy Söğütlüçeşme’de AVM yapılmak istenmesine tepki gösteren Kadıköy halkı, “Yaşam alanlarımızın bir avuç sermayedara peşkeş çekilmesine izin vermeyeceğiz” şeklinde konuştu. 

Söğütlüçeşme AVM Gar projesinde inşaat alanı arttı, kira bedeli aynı kaldı!

İstanbul’un en değerli bölgelerinden biri olan Kadıköy Söğütlüçeşme’deki TCDD arazisine yapılması planlanan tartışmalı AVM’nin arkasında rant olduğu ileri sürüldü. İddialara göre, TCDD alana pazar kurdursaydı bile bugün en az aylık 4 milyon TL kazancı olacaktı şimdi ise aylık 160 bin TL alacak...

Söğütlüçeşme'de yapılacak 'AVM Gar' projesinin maliyeti 193 milyon 794 bin TL!

TCDD’nin İstanbul’daki Söğütlüçeşme’ye yaptıracağı “AVM Gar”ın projesi ortaya çıktı. AVM, 25 yıl boyunca inşaatı yapan şirket tarafından işletilecek ve şirket, açılış öncesi aylık sadece 32 bin TL, sonrasında da 161 bin TL kira ödeyecek...

Şerdil Dara Odabaşı: Söğütlüçeşme YHT Garı projesine yine itiraz edeceğiz!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın Kadıköy’deki “Söğütlüçeşme Yüksek Hızlı Tren Garı” projesi planları için İstanbul 13. İdare Mahkemesi tarafından verilen yürütmeyi durdurma kararını üst mahkeme kaldırdı...

Yılmaz Özdil'in villasındaki kaçak kısımların yıkılması için tebligat gönderildi!

Bodrum'da yazar Yılmaz Özdil'in eşi Hülya Özdil’in satın aldığı, imara aykırı yapılaşmayla 142 metrekareden 310 metrekareye çıkarılan villanın kaçak kısımlarının yıkılması için tebligat gönderildi.

Torunlar GYO kısıtlı çalışma düzenine geçti!

Torunlar GYO, portföyünde bulunan  Alışveriş Merkezlerinde Market, Eczane, Yeme İçme İşletmeleri ve faaliyetine devam etmek isteyen  diğer işyerlerinin de çalışmalarına  imkan sağlayacak şekilde  kısıtlı çalışma düzenine geçilmesine karar verdi.

Sütlüce'de evleri yıkılan vatandaşlardan Arda Turan'a dava!

Sütlüce'de futbolcu Arda Turan’ın yaptırdığı otel inşaatının temel kazma çalışması sırasında evleri çöken Ertürk Apartmanı sakinleri, zararlarının karşılanmadığı gerekçesiyle futbolcuya ve kardeşi Okan Turan'a tazminat davası açtı.

Ömer Çelik:Külliye'nin kaçak olması söz konusu değil!

AKP Sözcüsü Ömer Çelik Adli Yıl açılışının Saray'da yapılmasıyla ilgi konuştu. Çelik, "Cumhurbaşkanlığı Külliyesi milletin evidir. Orada herhangi bir şekilde kaçak durum söz konusu değildir." ifadelerini kullandı. 

Şekip Avdagiç: Kısıtlı kaynakları enerji ve gayrimenkul emmesin!

"Ülke kaynakları kısıtlı. Onu da emlak ve enerji emerse üretime bir şey kalmaz” diye konuşan İTO Başkanı Avdagiç, ‘Konut stoku fona geçsin’ önerisi konusunda ise “Tepki gösterenlere +1 olarak beni de ekleyin” dedi...

Söğütlüçeşme istasyonu gar olarak hizmete devam edecek!

Kadıköy'de bulunan eski banliyö hattına ait Söğütlüçeşme Tren İstasyonu, Marmaray hattı, yüksek hızlı tren hattı ve metrobüs hattına hizmet verecek biçimde yenilenecek.

Beyoğlu Sütlüce Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Beyoğlu İlçesi, Sütlüce Mahallesi, 3218 ada, 22 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı 2 Nisan 2019 tarihinde askıya çıkarıldı.

Halıcıoğlu-Sütlüce nazım imar planı tadilatı askıda!

Beyoğlu İlçesi, Halıcıoğlu - Sütlüce Nazım İmar Planı'nda Turizm Tesis Alanlarına ilişkin 1/5000 ölçekli 13 Mayıs 2016 tasdik tarihli plan tadilatı askıda...

Ak Towers Söğütlü daire fiyatları Haberi

Ak Towers Söğütlü daire fiyatları

Trabzon KTÜ Fatih Eğitim Fakültesi' ne yakınlığıyla dikkan çeken Ak Towers Söğütlü projesi toplam 40 dönüm arazi üzerinde yer alıyor. Projede toplam 440 adet daire bulunuyor.


Ak Towers Söğütlü Trabzon projesinde daireler 1+1, 2+1, 3+1, ve 4+1 şeklinde dizayn edildi. 17 kattan oluşan proje 6 blok halinde bulunuyor. 


Ak Towers Söğütlü Trabzon projesi içerisinde kapalı ve açık otopark, açık basketbol sahası, tenis sahası, süs havuzları, yürüyüş yolları, kamelyalar, çocuk parkı, market, kuaför, ticari alanlar gibi sosyal seçenekler sunuyor.


Ak Towers Söğütlü Trabzon projesinde satışlar başladı. 1+1 daireler 145 bin TL' den başlıyor. Projede en yüksek fiyat 480 bin TL' ye kadar yükseliyor. Proje 2016 yılının sonunda teslim edilmesi planlanıyor.


Ak Towers Söğütlü Trabzon iletişim

Cumhuriyet Mah. Yavuz Selim Bulvarı Lale Apart. Tanjant Merkez /...