29 / 04 / 2024

aka yapı gül istanbul evleri adres

aka yapı gül istanbul evleri adres

0212 423 92 52 telefon numarasını arayarak Gül İstanbul Evleri satış ofisi ile irtibata geçebilirsiniz. Gül İstanbul Evleri Esenyurt projesinde 60 bin liradan başlayan fiyatlarla satışlar sürüyor...

Akagül Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akagül Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile İsa Aka ve Müjdat Gülsever ortaklığında kuruldu.

Akbayrak Yol Yapım İnşaat Köprü Doğal Gaz Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akbayrak Yol Yapım İnşaat Köprü Doğal Gaz Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Şakir Aka tarafından kuruldu. 

Aka Ersoy Yapı Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aka Ersoy Yapı Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Aka tarafından kuruldu. 

Aka Müşavirlik Yapı Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Aka Müşavirlik Yapı Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Adem Altıntaş tarafından kuruldu.

Aka Yapı Endüstrisi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aka Yapı Endüstrisi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te 60 bin TL sermaye bedeli ile Ceren Alpay, Eren Alp ve Yılmaz Alpay ortaklığında kuruldu. 

Aka Mad Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aka Mad Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 1 milyon TL sermaye ile bugün Aka avrasya Kuyumculuk İnşaat ve Öz Bin Yapı İnşaat Turizm Gıda ortaklığında kuruldu. 

Ankara'da yapılacak yeni stat TBMM'de konu oldu!

Bağımsız Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka, Ankara'da uluslararası standartlara uygun olarak yapılacak yeni stat projesini meclis gündemine taşıdı..

İkizoğlu Yapı İnşaat Enerji Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İkizoğlu Yapı İnşaat Enerji Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri’de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Yunus Emre Kılıç, İsmail İli, Furkan Aka ve Samet İli ortaklığında kuruldu.

Atabilge Aka Ankara daire fiyatları!

Atabilge Aka Ankara daire fiyatları 4+1'lerde 475 bin liradan başlayarak değişiyor. Atabilge Aka Konutları projesinde daire teslimlerinin bu yıl ağustos sonunda yapılması planlanıyor...

Atabilge Aka konutlarında bu haftasonu kuralar çekilecek!

Atabilge Konut Yapı Kooperatifi ve Fidanlar İnşaat ortaklığı tarafından Ankara'nın cazibe merkezi İncek'te yapımı süren yeni proje ATABİLGE AKA Konutları'nda, bu hafta sonu kura heyecanı yaşanacak.

Atabilge Aka Konutları kura çekilişi 27 Aralık'ta!

Atabilge-Fidanlar İnşaat ortaklığında inşa edilen ATABİLGE AKA Konutlarında, 27 Aralık'ta noter huzurunda çekilecek kura ile daireler sahiplerini bulacak. Kura töreni yaklaşık 2.000 kişinin katılımıyla bu pazar Congresium’da yapılacak.

Atabilge Aka Konakları modern hayatın çıtasını yükseltiyor!

Atabilge Konut Yapı Kooperatifi ve Fidanlar İnşaat ortaklığında Ankara’nın İncek bölgesinde inşa edilen Ata Bilge Aka Konutları, konumu, inşaat kalitesi, sosyal imkânları, güvenlik ve teknolojik altyapısı ile konforlu ve huzurlu bir yaşam vaat ediyor.

Ankapark yapıları yıkılacak mı?

CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka, sivil toplum örgütleri, meslek odalarının tüm uyarılarına rağmen Atatürk Orman Çiftliği üzerinde Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Ankapark'ı TBMM gündemine getirdi.

aka yapı gül istanbul evleri adres Haberi

aka yapı gül istanbul evleri adres


Gül İstanbul Evleri projesi İstanbul Avrupa yakasında Esenyurt bölgesinde inşa ediliyor. 3 etaptan meydana gelen Gül İstanbul Evleri projesi Aka Yapı tarafından hayata geçiriliyor.


Gül İstanbul Evleri satış ofisi ile 0212 423 92 52 telefon numarasını arayarak iletişime geçebilirsiniz. Gül İstanbul Evleri Esenyurt teslimleri 2 ay içerisinde yapılıyor.


Esenyurt Gül İstanbul Evleri ödeme koşulları kapsamında banka kredisi ile taksit yapılıyor. Aka Yapı Gül İstanbul Evleri daire tipleri olarak stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon tasarlandı.


2 blok olarak inşa edilen Esenyurt Gül İstanbul Evleri projesinde bloklar 5 katlı olarak yükseliyor. Gül İstanbul Evleri projesi 750 metrekare inşaat alanına sahip.


Gül İstanbul Evleri Esenyurt fiyat listesi!


Aka Yapı Gül İstanbul Evleri fiyatları stüdyolarda 60 bin lira ile 70 bin lira arasında değişirken,...